Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μετα απο 5 χρονια και απιστευτη ταλαιπωρια με αποβολες και διακοπη κυησης σε δυδιμακια συαμαια καταφερα με απκετη υπομονη 9 μηνων στο κρεβατι με ορμονες και ενεσεις στην κοιλια και πολλα αλλα προβληματα να φερω στο κοσμο ενα αγορακι. Το οποιο πρεπει να υποβλειθη σε μια ενχειρηση στα γενητικα του οργανα που λεγεται υποσπαδιας.Μηπως ξερει καποια να μου πει κατι. ο καθε γιατρος λεει το δικα του. δεν ξερω τι να κανω..........................

Δημοσίευση

να σου ζησει το αγοράκι σου!!!ΔΕν πρέπει να ειναι ιδιαίτερα σοβαρό..ειναι με την θεση της ουρύθρας..νομιζω οτι εχει συζητηθεί το θέμα..ψαξε στην αναζήτηση υποσπαδίας.νομιζω οτι θα σου βγάλει πολλα αποτελέσματα

φιλια και καλη επιτυχια!!

Δημοσίευση

Kαι εγώ δεν ξέρω να σου πω , αλλα από όσα έχω ακούσει όντως σχετίζεται με τη θέση της ουρήθρας και ΄δεν είναι κάτι που θα έπερεπε να σε φοβίζει...!!!

Όλα θα πάνε καλά , να χαίρεσαι το αγοράκι σου!

Δημοσίευση

Το μονο κακο ειναι οτι θα χρειαστει γενικη αναισθησια για την επεβαση. Ειχε ενας ξαδελφος μου οταν ηταν μικρος, το το χεορουργησανε οτιαν ηταν 3 μηνων περιπου. Στην ουσια θα ειχε μονο ψυχολογικο αντικτικπο αλλα πραγματικα δεν ειναι κατι σοβαρο!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για την υποστηριξη σας. στο θεμα υποσπαδιας κοιταξα αλλα δεν βρηκα και κατι ωστε να με βοηθισει.Δεν μπορω να βρω ακρη ο ενας ο γιατρος να λεει να γινει η επεμβαση τωρα για να ειναι επιτυχεις και ο αλλος λεει οτι πρεπει να γινει δυομιση χρονων. Εσεις τι θα κανατε? και το αλλο το μεγαλο δυλημα ειναι να γινει στο παιδων η σε μια ιδιοτικη κλινικη????? δεν ξερω τι να κανω. ΒΟΗΘΕΙΑ????????????????????

Δημοσίευση

Ευχομαι το παιδακι σου να γινει γρηγορα καλα !!!

Επειδη από τα δημοσια νοσοκομεια δεν εχω καθολου καλη εμπειρια θα σου ελεγα να πας σε ιδιωτικη κλινικη αν μπορεις!!! Αλλα να συμβουλευτεις το γιατρο σου..

Δημοσίευση

Καλημέρα,

το μωράκι σου απλώς έχει την...τρυπούλα που ουρεί σε κάποιο άλλο σημείο του πέους του και όχι στο κάτω.

Σκέψου οτι αυτή η επέμβαση πρέπει να γίνει και για αισθητικούς και για ψυχολογικούς λόγους στο παιδί σου.

Η κουμπαρα της αδελφής μου έκανε πριν 2 εβδομάδες στο γιό της την ίδια εγχείρηση και είναι 10 μηνών.

Η εγχείρηση είναι με ολική νάρκωση και εκείνων κράτησε 2 ώρες.Ολα πήγαν καλά και μετά απο 10 μέρες μη σου πω και λιγότερο το μωρό δεν είχε τιποτα.

Σκέψου οτι είναι στη φάση που μπουσουλάει και ξεκινάει να στηρίζεται για να περπατήσει,οπότε ήταν λίγο δύσκολο να το περιορίσεις σε ένα κρεβάτι.

Γνώμη δική μου είναι οτι όσο πιο μικρό είναι τόσο καλύτερα για να μπορείς να το ελεγχεις στην ανάρρωση του.

Απ'το γιατρό και το νοσοκομείο έμεινε ευχαριστημένη.

Αν θες μπορω να τη ρωτήσω που το έκανε,σε ποιο γιατρό και πόσο κόστισε κλπ.

Δημοσίευση

ΑΧ! ΜMOLLY σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. φυσικα και θα ηθελα να μαθω τον γιατρο και σε ποιο νοσοκομειο εκανε την εγχειρηση, και ρωτα σε παρακαλω πολυ τη μορφη υποσπαδιας ηταν και εαν το παιδακι πονουσε. αααα!!! Και εαν θα ξανακανει επεμβαση γιατι ο ενας γιατρος μου ειπε οτι πολλες φορες μπορει να υπαρξουν 2 εγχειρηση. Περιμενω νεα σου......

Δημοσίευση

δεν έχω γνώση στο θέμα, διάβασε κ τα Link που προτείνουν τα κορίτσια.Το Πάιδων πάντως είναι αξιόλογο δημόσιο νοσοκομείο.Αν γνωρίζεις κ το γιατρό δεν έχεις λόγω να φοβάσαι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ήθελα να σας ρωτήσω  1. Μετά από ποσό καιρό βάλατε και δεύτερο γεύμα στερεών;  2.χρησιμοποιειτε πιατάκια από μπαμπού ή καουτσούκ  3.με τη σαλιαρα από καουτσούκ θα είναι οκ ή λέτε χρειάζεται αυτές τις σαλιαρες που είναι σαν μπλουζάκια;  4.νερο δίνετε σε μπουκάλι ή σε εκπαιδευτικό ποτήρι  Θα πρέπει να εφοδιαστω κι εγώ και δεν ξέρω τι να προτιμήσω 
    • Καλημέρααα κορίτσια! Τι κάνετε? Καλή εβδομάδα! Ενειε γυρίσαμε  από τον γιστρο σήμερα.. 36+2 σημερα..Είμαστε λίγο μεγάλοι.. και θα κάνουμε κ ενέσεις κορτιζόνης αυτή την εβδομάδα.. Εσείς τα,νέα σας! Με πονάει από χτες λίγο η λεκάνη.. λογικό μου είπε ο γιατρός..
    • Εντοματεξυ ειμαι δουλεια μου σπανε τα νευρα ολοι πραγματικά νυσταζω και το κεφαλι μου απο χθες παει να σπασει τι αλγκοφρεν εχω παρει τι ντεπον τι παναντολ τιποτα η ημικρανια με εχει πεθανει κυριολεκτικα..
    • Είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι γύρω σου να είναι Υποστηρικτικοί κ να μην πιέζουν μπράβο Αννιτακι 🩷🩷🩷   καλά κ το μαγδαληνη κ το Μαρίνα πάντως μελλοντικά είναι πολύ ωραία. 😍😍😍 εμεις δν πήγαμε πατροπαράδοτα από άποψη (ούτε εγώ έχω επαφές με τον πατέρα μου δν ξέρω καν που είναι τι κάνει για πολλούς λόγους) αλλά ούτως ή άλλως εμείς είχαμε πει θα βγάλουμε ονόματα που δεν τα έχουμε στην οικογένεια κ ούτε ξέρουμε κάποιον με αυτό το όνομα.  το πρώτο λοιπόν το είπαμε Συμελα γιατί ο άντρας μου είναι πόντιος κ θέλαμε κάτι ξεχωριστό , το δεύτερο το είπαμε Μύρωνα γιατί επίσης μας φάνηκε ιδιαίτερο κ τώρα το τρίτο το είχα τάξει εγώ εξαρχής στον άγιο Στυλιανο να μου το φέρει κ μου το έφερε κατευθείαν κ είχε και τα προβλήματα υγείας είδες με την καρδιά του κ ενισχύθηκε ακόμα πιο πολύ η πίστη μας στον Άγιο. Αρα Στυλιανος το τρίτο!  (και νομίζω κλείσαμε γιατί δν ξέρω αν μπορώ άλλο 😂😂😂😂 κι ας θέλει η κόρη μου ένα κορίτσι ακόμα🙈🙈🙈)      ανυπομονώ να μου πεις τι σου είπε η γιατρός 🤭😍 γράψε μουυυυ!    εγώ είμαι πάρα πολύ καλύτερα μόνο λίγος βήχας έμεινε! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...