Μετάβαση σε περιεχόμενο

οι απορίες μου......


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ξανά. Έχω κάποιες απορίες βρε κορίτσια και θα ήθελα τις απόψεις σας.

Βρίσκομαι στην 16η μέρα του κύκλου μου και την τελεύταια εβδομάδα μετράω την θερμοκρασία μου το πρωί, συνήθως είχα γύρω στο 36,4 σήμερα το πρωι που ξύπνησα μέτρησα την θερμοκρασία μου και μου έβγαλε 36,1 αντί να αυξηθεί πεύτει κι άλλο?

Απο την αρχή του κύκλου μου κάνω έρωτα με τον άντρα μου μέρα παρά μέρα. Αισθανομαι εδω και 2-3 ημέρες ενα πόνο χαμηλά στην κοιλιά πιο πολύ στην δεξία μεριά.

Θέλω να ρωτήσω μπορεί να είναι ωορηξία και να κρατάει 3 ημέρες??

Ευχαριστω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μη δίνεις σημασία, μπορεί να'ναι ωορρηξία, μπορεί να'ναι έντερο, πολλά μπορεί. Για τη θερμοκρασία δεν ξέρω να σου πω και πολλά, εμένα όλο αυτό με τα θερμόμετρα με αγχώνει τρομερά και δεν ασχολήθηκα πάνω από μια βδομάδα!

Προχώρα ακάθεκτη στο "σπορ της αγκαλίτσας" :P κι εύχομαι σε καμιά 15αριά μέρες να χαζεύεις ένα + και να μην το πιστεύεις!!! ;):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ax! Crazy μου σ'ευχαριστώ πολύ. Μακάρι να έιμαι εγκυος είναι κάτι που το θέλω παρα πολύ αλλά δυστυχώς εχω την εντύπωση οτι πάλι όλα τα συμπτώματα που νιώθω είναι της ιδέας μου.

Να ρώτησω και κάτι άλλο στην ωορηξία σε ποναει και το στήθος σου? Εμένα σήμερα είναι λες και έχω κάνει γυμναστική ( που δεν εχω κάνει) με αυτο το μηχανημα που γυμναζει το στήθος και με πονανε οι μυς μου σε αυτο το σημειο πολύ ειδικά οταν παω να κλείσω τα χέρια μου.

Ευχαριστω !!! :kiss:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γειά σου λινάκι η θερμοκρασία του σώματος πέφτει 1 μέρα πριν ωορηξία και απο την μέρα της ωορηξίας και μετά ανέβαίνει και μένει σταθερη.

επίσης σε κάποιες γυναίκες πέφτει λίγο την μέρα που γίνεται η σύλληψης(οταν κολλάει το γονιμοποιημένο ωάριο στην μήτρα).

αν δεν υπάρχει εγκυμοσύνη πέφτει 1-2 μέρες πριν την περίοδο,

ελπίζω να σε βοήθησα και εύχομαι να είσαι εγκούλα αυτό το μήνα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λίνα μου, με το στήθος δεν έχω στάνταρ συμπτώματα. Πότε πρήζεται και πονάει, πότε δεν παθαίνει τίποτα.. Δεν είναι να βασιζόμαστε σ'αυτά καθόλου! Εγώ στο'πα και πιο πάνω, δεν ασχολούμαι με θερμοκρασίες καθόλου και για όλα τα υπόλοιπα συμπτώματα (πονάκια, τραβηγματάκια, στήθος κλπ) κάνω πως άκουσα! Πλέον τίποτα δε θα με πείσει ότι είμαι έγκυος παρά μονάχα μια καλή τιμή χοριακής!

Άσε κοριτσάκι μου να περάσουν οι μέρες... κάνε τις αγκαλίτσες σου με τον αντρούλη σου και πέρνα καλά και να δεις που θα'ρθει το νινάκι! Χαλαρά!!! ;) ;) :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalipsera koritsia!!!!!!!!prospathw edw kai 6 mines na kanw kai egw ena nini alla dustixws akoma tipota.pige o antras mou ston ourologo kai tou brike oti to sperma tou exei ena themataki!!!!!!!!ksenerwsa apisteuta otan to ematha.thelw na rwtisw upaexei periptwsei na meinw kai egw egkuos?lew na arxisw na metraw thn thermokrasia mou mpas kai brw pote einai oi gonimes meres mou kai boithisw ligo thn katastasi.thelw na mou pei opoia gnwrizei pws na metraw thn thermokrasia mou kai pws tha katalabw poies einai oi gonimes meres mou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ να σου πω την αλήθεια, προτιμώ τα τεστ ωορρηξίας. Αυτό με τη θερμοκρασία με αγχώνει τρελά, άσε που δεν ξέρω αν τη μέτρησα σωστά, στη σωστή ώρα, με το σωστό τρόπο κλπ κλπ κλπ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...