Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΧΑΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΙΟΜΑΣΤΕ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ SITE ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλως όρισες στην παρέα μας.Αν και εγω σχετικα καινούργια είμαι.είμαι σίγουρη πως θα περάσουμε καλά,εδω μέσα γιατι όλες οι κοπέλες εχουμε περάσει καποιες δυσκολίες και καταλαβαίνουμε η μια την άλλη.

καλως ήρθες λοιπον :cheer::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλοσώρισες Αλέκα!!!ευχομαι να περασεις όμορφα..ειμαστε μια μεγάλη παρέα εδώ και προσπαθούμε να βοηθήσει η μια την άλλη,να την συμβουλέψει σε τυχόν απορίες της κ.τ.λ..εγω εχω ενα αγοράκι 8 μηνών.Εσύ;;εισαι μανούλα ή ακομά;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια !!ειμαι και εγω καινουρια στην ομορφη παρεουλα σας,αν και μου κρατατε συντροφια 1 χρονο τωρα και πηρα κ εγω το θαρρος τωρα να συμμετασχω και χαιρομαι πολυ!Ειμαι μια νιοπαντρη(1 ετους)μανουλα με μια πανεμορφη μπεμπουλα 4 μηνων!!Το μικρο μου αγγελακι!!!

Αλεκακι συγχαρητηρια για το σπορακι σου!!!!Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη και με το καλο να το παρεις αγκαλιτσα :) !!

Δημοσίευση

little-angel έγραψε:

Γεια σας κοριτσια !!ειμαι και εγω καινουρια στην ομορφη παρεουλα σας,αν και μου κρατατε συντροφια 1 χρονο τωρα και πηρα κ εγω το θαρρος τωρα να συμμετασχω και χαιρομαι πολυ!Ειμαι μια νιοπαντρη(1 ετους)μανουλα με μια πανεμορφη μπεμπουλα 4 μηνων!!Το μικρο μου αγγελακι!!!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολυ ΒΙΚΥ!Να εισαι καλα :) !

Κ εσενα σε ευχαριστω ΑLΕΚΑΚΙ!!Ευχομαι να εχεις υπεροχη εγκυμοσυνη κ με το καλο να κρατησεις κ εσυ αγκαλιτσα το δικο αου αγγελουδι για να αποτρελλαθεις τελειως απο ευτυχια :):):) !!Θα τα λεμε συχνα κ αν μπορω καπου να σε βοηθησω θα χαρω πολυ!Φιλια :kiss: !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...