Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εχετε πιασει σε κποια στιγμη της ζωης σας τον αντρα σας να βλεπει ταινιες για ενηλικους και αν ναι πως αντιδρασατε????

Ο δικος μου οταν τον πρωτογωρισα ειχε μερικες ταινιες ΧΧΧ σε εναν φακελο καμοια 20αρια σε Dvd Και μερικες σε βιντεοκασετες

Τωρα επειδη δεν με πειραζει και τοσο εχει κανει συλλογη ειδικα απο εφημεριδες τα 2 τελευταια χρονια πρεπει να εχει πλεον καμια 200αρια ε φακελακια και να εχει καεβασει και απο το ιντερνετ αλλες τοσες!!!

εχουμε δει και 2-3 τυπου η χιονατη και οι 7 νανοι :side:

Δεν με ενοχλει ως τωρα αλλα δεν θελω σε καμοια περιπτωση να πεσει κανενα τετοιο Dvd αργοτερα στα χερια της κορης μας

Δημοσίευση

ουουου καυτο θεμα!!!!

και εμενα ειχε ο αντρας μου κανα δυο τις οποιες μαλιστα εβλεπε κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης μου μιας και κοκο ειχαμε να κανουμε 9 μηνες.

τωρα ειναι θαμενη στο συρταρι μια(την βρηκα προχθες που ξεκαθαριζα)

και ουτε που την θυμοταν

δεν με ενοχλει ιδιαιτερα,θα με ενοχλουσε αν ασχολιοταν μονο με τις ταινιες και οχι με μενα χιχι

Δημοσίευση

Χα,χα,χα,χα!

Εμενα η κορη μου επιασε ενα dvd,ευτηχως δεν εδειχνε τιποτα απο εξω)και φωναζε να της το βαλουμε! :S

Και εμενα δεν με ενοχλει!

Εχει ριξει ξενυχτια βλεποντας ταινιες! :woohoo:

Τωρα ποια με το ιντερνετ ολλα τα cd τα εχω πεταξει!

Δημοσίευση

εμεις δεν βλεπουμε τετοια...αλλα οταν ημουν 7 χρονων ειχα κρυφτει πισω απο τον καναπε και ειδα μια που ειχαν βαλει οι γονεις μου χαχαχαχα βεβαια τοτε ηταν αισθησιακες οχι οπως σημερα,α ρε μανα ψυχικα τραυματα με γεμισες!!!!χαχαχαχα

Δημοσίευση

To θεωρώ επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοιου είδους ταινίες μέσα στο σπίτι όταν υπάρχουν και παιδιά.Βέβαια,οι απόψεις διήστανται.Κάποιοι πιστεύουν ότι τα παιδιά δεν είναι κακό να ''ξέρουν'' ακόμη και σε μικρή ηλικία(το συζητούσα πρόσφατα με μια φίλη που υποστηρίζει την άποψη αυτή..)Εγώ πάλι δεν θα ήθελα ποτέ να πέσει στα χέρια του παιδιού μου μία τέτοια ταινία σε ηλικία 5,7 ή 10 ετών :huh: Οι εποχές έχουν αλλάξει,το σεξ προβάλλεται απο παντού και δεν θα αργήσει να το μάθει.Δεν θέλω να της χαλάσω τα χρόνια της αθωότητας ;) Πλέον υπάρχει και το ίντερνετ,οπότε δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ''κυκλοφορούν''στο σπίτι dvd ακατάλληλου για παιδιά περιεχομένου :huh:

Δημοσίευση

Κι εμένα βλέπει, τον έχω πιάσει πολλές φορές. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, αυτός όμως κάνει σαν το μωρό που το πιάσανε να κλέβει το γλυκό απ' το βάζο, χα χα!!!

Όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, καλό είναι να τις κρύβετε κάπου που να μην μπορούν να τις βρουν!

Δημοσίευση

καντινου έγραψε:

Εμενα, να σας πω τι με ενοχλει σε ολλη την ιστορια?

Οχι οτι βλεπει, αλοιμονο!

Το οτι μετα εχει απιστευτες ορεξεις και απαιτησεις! :laugh:

Κι αυτό είναι κακό; :P

Δημοσίευση

Εμένα πάλι βρε κορίτσια δεν είχε σχεδόν καμία και εγώ του έλεγα να αγοράσουμε κανα δυο!!!!χαχαχαχαχα...έτσι αποκτήσαμε μια μικρή συλλογή όοοοποτε θελήσουμε βλέπουμε..δηλαδή σχεδόν σπάνια...δεν με πειράζει να υπάρχουν στο σπίτι ή να δει καμιά φορά αλλά φροντίζουμε να μην πέσει στα χέρια κανενός παιδιου και τώρα που έρχονται μεγαλύτερα στο σπιτι και αργότερα..άλλωστε οι γονείς δεν έχουν κρυφά μόνο ταινίες..μπορεί να έχουν οτιδήποτε αλλο όπως πολύ ερωτικά εσώρουχα ή τζελ κτλ κτλ οπότε γιατί να θεωρείτε κακό να έχει ένα ζευγάρι κρυμμένα ερωτικά μυστικά από τα παιδιά τους;Είναι στο ζευγάρι και στις ορέξεις...οπότε όλα αποδεχτά είναι..όπως θα είναι αποδεκτά κι αν ο γιος μου έχει αργότερα τα δικά του πρωσωπικά ερωτικά μυστικά μέσα στο σπιτι..

Δημοσίευση

εμενα ο δικος μου ειναι πιο προχωρημενος

εχουμε δορυφορικο και εχει ειδικο μπουκετο με 15-20 καναλια ΧΧΧ

τι να πω??

για να τα εχουμε στη διαθεση μας ολη μερα :P:P

ολα τα θεματα για ολα τα γουστα

γενικοτερα οσοι φιλοι του εχουν δορυφορικα εχουν πολυ σπουδαια συλλογη

εμενα παντως δε με ενοχλει

το βρισκω φυσιολογικο

τουλαχιστον μαθαινει και κατι

απο το ποδοσφαιρο τι να μαθει??? :P:P

Δημοσίευση

efi21 έγραψε:

εμενα ο δικος μου ειναι πιο προχωρημενος

εχουμε δορυφορικο και εχει ειδικο μπουκετο με 15-20 καναλια ΧΧΧ

τουλαχιστον μαθαινει και κατι

απο το ποδοσφαιρο τι να μαθει??? :P:P

:lol::):):)

δεν το ειχα σκεφτει ποτε ετσι

Δημοσίευση

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ :blush: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΙΟΛΑΣΣ?ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ Κ ΕΠΕΣΑ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣΣΣΣ

ΧΙΧΙ ΞΕΦΤΙΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΘΥΛΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑ :blush: :laugh: :laugh:

ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑ ΚΙΟΛΑΣΣ?ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ Κ ΕΠΕΣΑ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΑ ΠΟΥ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣΣΣΣ

ΧΙΧΙ ΞΕΦΤΙΛΑ...ΑΛΛΑ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτό θα πει "άντρας, στύλος του σπιτιού"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

antroula έγραψε:

ΑΣΤΑ ΑΣΤΑ ΟΛΟ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ.......ΞΕΡΩ ΞΕΡΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ....ΜΕΡΑΚΛΗΣ.....

Μερακλής στα χμ... εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ ή γενικά στη ζωή του; :P

Δημοσίευση

Φανη, η μανα μου οταν βρηκε τευχος του πλειμπου κατω απο το στρωμα του αδελφου μου συγκοπη κοντεψε να παθει. και ηταν ηδη 17. Για τα δε προφυλακτικα...παλη καλα μετα πο λιγω ηρεμησε...σκευτηκε οτι τουλαχηστον προσεχει!!!! Αλυμονο σε μας τις αγορομανες!!!

Δημοσίευση

Aχ Σεσιλια..και θα τους έχω και δυο!!!! Και αυτό που δε μου αρέσει είναι να κάνω πως δε βλέπω!! Προτιμώ να τους μιλάω στα ίσια και να ξέρουν ότι ξέρω παρά να προσποιουμαι ότι δεν ξέρω τίποτα..

Δημοσίευση

κορίτσια και ο δικός μου άντρας έχει ταινίες για ενηλίκους αλλά δεν ασχολείται και πολύ...ευτυχώς γιατί ασχολείται μαζί μου. άσε που τις έχω κρύψει και δεν ήξερε καν που βρισκόντουσαν, αλλά τις προάλλες τις ανακάλυψε ενώ έψαχνε κάτι άλλο.

εμείς που και που βλέπουμε μαζί, δε με ενοχλεί άλλωστε και αυτός αλλά και εγώ μαθαίνουμε αρκετά...καταλαβαίνετε φαντάζομαι... :blush:

Δημοσίευση

Χαχα πλάκα έχουμε!!

Εμένα ο άντρας μου είναι άσχετος τελείως με τη τεχνολογία :blink:

Ούτε ιντερνετ ουτε το dvd δεν ξέρει να χρησιμοποιεί :lol::lol:

Αλλά έχουμε δορυφορικά 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα..

Καμιά φορά λοιπόν που ετοιμαζόμαστε να πάμε για ύπνο μου λέει "Πήγαινε να ξαπλώσεις, θα δω λίγο αθλητικά κ έρχομαι ;) " Όταν λοιπόν ακούω οτι το έχει βάλει στο αθόρυβο,καταλαβαίνω και πηγαίνω κ τον τσακώνω χαχαχα..

Έχει πολύ πλάκα, σαν μωρό κάνει.. Αλλά πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου το θεωρώ φυσιολογικό :blush:

Δημοσίευση

Χαχα πλάκα έχουμε!!

Εμένα ο άντρας μου είναι άσχετος τελείως με τη τεχνολογία :blink:

Ούτε ιντερνετ ουτε το dvd δεν ξέρει να χρησιμοποιεί :lol::lol:

Αλλά έχουμε δορυφορικά 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα..

Καμιά φορά λοιπόν που ετοιμαζόμαστε να πάμε για ύπνο μου λέει "Πήγαινε να ξαπλώσεις, θα δω λίγο αθλητικά κ έρχομαι ;) " Όταν λοιπόν ακούω οτι το έχει βάλει στο αθόρυβο,καταλαβαίνω και πηγαίνω κ τον τσακώνω χαχαχα..

Έχει πολύ πλάκα, σαν μωρό κάνει.. Αλλά πραγματικά δεν με πειράζει καθόλου το θεωρώ φυσιολογικό :blush:

Δημοσίευση

Γιουλάκι, κι εμένα κάτι τέτοια λέει!!!!!!!

Πολλές φορές μπαίνω στο γραφείο, αυτός βλέπει "κάτι" στον υπολογιστή και αναστατώνεται λες και τον έχω πιάσει στα πράσα, και-το πιο κορυφαίο- μου φωνάζει να χτυπάω και καμιά πόρτα!!!

Άλλες φορές αυτός κάθεται κάτω, εγώ πάνω και δεν μπορώ να κοιμηθώ, κατεβαίνω στο καθιστικό, και τον βρίσκω να κάθεται και να κοιτάει τένις ή μπιλιάρδο ή αγγλικές ειδήσεις (ξέρει ελάχιστα αγγλικά και δεν ασχολείται ούτε με το τένις ούτε με το μπιλιάρδο). Χα χα χα χα!!!!!!!!

Πλάκα έχουν, κι εμένα δε με πειράζει καθόλου!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...