Μετάβαση σε περιεχόμενο

Στιγμές που δώσατε χαρά σε κάποιον...

Recommended Posts

Μια στιγμή που εδωσα χαρα σε καποιον ηταν στα 12 μου οταν μετα απο το μαθημα αγγλικων μου μπηκα σε ενα κοσμηματοπωλειο και αγορασα ενα χρυσο δαχτυλιδι για τη μητερα μου,τα γενεθλια της.Δεν μου εφταναν τα λεφτα και εκανα και παζαρια :P ..τα ειχα μαζεψει απο τα καλαντα και τα κρατουσα για 2 χρονια...περιττο να πω οτι η μητερα μου το δαχτυλιδι δεν το εβγαλε απο το χερι της.το εχει μαζι με την βερα της

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συγκινητικό... :);)

Τί ερώτημα...!

Θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει και δίνω χαρά σε γνωστούς, φίλους και συγγενείς...

Η προσφορά είναι ιδίωμα ιδιαίτερο...

Και περισσότερο να παραμερίζεις τον εγωϊσμό σου, να καταπίνεις πολλά, ώστε να δώσεις βοήθεια, χαρά... :)

Εύχομαι να μην έχω λύπες προσφέρει πολλές...

Θυμάμαι αυτό που είχε γράψει η Lovie-το οποίο το είχα διαβάσει σε περιοδικό της εκκλησίας...

Εν ολίγοις...

Δύο άρρωστοι βαριά, στο ίδιο δωμάτιο, ο ένας δίπλα στο παράθυρο...

Ο άλλος παραπέρα, ήθελε να έχει εικόνες του κόσμου...Έτσι καθημερινά ρωτούσε τον διπλανό του τί βλέπει, να του το περιγράφει, γιατί ο ίδιος αδυνατούσε να σηκωθεί, είχε καιρό έγκλειστος στο δωμάτιο του νοσοκομείου...

Ο καιρός περνούσε και ο άνθρωπος στο παράθυρο περιέγραφε τί έβλεπε...

Μια ημέρα πέθανε...

Ο άλλος λυπήθηκε γιατί ποιος θα του περιέγραφε τώρα τις εικόνες;;;

Η νοσοκόμα απορημένη απήντησε...:μα ο κύριος που πέθανε ήταν τυφλός...!

Τί μεγαλειώδης πράξη...

Έδινε χαρά,χωρίς ανταλλαγή...χωρίς σκοπό... :)

Ego edosa xara sti mama mou ti mera pou gennithika! Itan i proti kai i teleutaia! xaxaxaxaxaxa!!

Ax suggnomi alla merikes fores eimai asugkratiti kai ekneuristiki.

Den ksero an exo dosei xara se sunanthropous mou. De mporo na to krino ego auto.

Episis den ksero an i xara sxetizetai me tin perifania.

P.X. otan perasa sto panepistimio edosa xara stous goneis mou i tous ekana perifanous pou petuxa? Ayta einai xares gia tous goneis?

Xara mporeis na doseis se kapoion kai me mia apli kalimera i me ena xamogelo.

Mono se auto pou tha po eimai sigouri.

Edosa xara ston mpampa mou otan tou eipa oti eimai egkuos.

Den itan kati pou eipe, alla re koritsia sa na fotistike olokliros ena prama. Afou oute i aderfi mou pou itan parousa de mporei na to eksigisei.

Den tin gnorise bebaia ti Xara. Pethane otan imoun 5,5 minon egkuos, alla sto nosokomeio, olo auto elege! "H kori mou einai egkuos!"

Gi' auto nai eimai sigouri.

• 5 weeks later...

Φοβερο αυτο που ανεφερε η ΚΑΤΡΙΝΑ!!!

Ψυχες...φοβερες υπαρχουν ακομα σαν και αυτον!

ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ

Σημερα εδωσα χαρα σε εναν φιλο μου

μακρινο...που παρολο που δεν μιλαμε πια

τοσο συχνα

του εγραψα ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για οσα εχει κανει

για μενα τοσα χρονια...την συμπαρασταση που

εδειξε τις δυσκολοτερες (μεχρι σημερα) στιγμες της ζωης

μου ενω ηταν χιλιαδες μιλια μακρυα και το οτι παντα

με εκανε να χαμογελω!!!! Φοβερος ανθρωπος!

Πηρε μεγαλη χαρα!

Απο προχθες εχω αρχισει της ευχαριστιες

και τα ΣΥΓΝΩΜΗ σε ανθρωπους που αγαπω...

λετε να ψοφίσω και με εχει πιασει το

ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ??? ΔΕΝ παμε καλα!!!! ;)

Ζαχαρενια μου τι ειναι αυτα που λες????Μην ακουω τετοια!!!

Ξερεις τη χαρα παιρνω μολις βλεπω την κιτρινοφατσουλα σου???Μου φτιαχνεις το κεφι :) :silly: !!!Μπορεις να μου το στερησεις αυτο,ε :woohoo: ??Οπως ειμαι σιγουρη κ σε πολλους!!

Ειναι σημαντικο να εχουμε διπλα μας πραγματικα καλους φιλους που δε ζητουν ανταλλαγματα!

Αυτο που ειπε η Katrina ειναι απλα μεγαλειωδες κ υπεροχο!!

Ολο κ καποια χαρα θα εχω δωσει κ εγω,δε μπορει... αλλα δε θυμαμαι..

Σιγουρα στον αντρα μου οταν γεννησα τη μικρη...μου ελεγε συνεχεια "τι ομορφη που την εβγαλες?"...λες κ την εκανα μονη μου :silly: !!

little-angel έγραψε:

Ζαχαρενια μου τι ειναι αυτα που λες????Μην ακουω τετοια!!!

Ξερεις τη χαρα παιρνω μολις βλεπω την κιτρινοφατσουλα σου???Μου φτιαχνεις το κεφι :) :silly: !!!Μπορεις να μου το στερησεις αυτο,ε :woohoo: ??Οπως ειμαι σιγουρη κ σε πολλους!!

Ειναι σημαντικο να εχουμε διπλα μας πραγματικα καλους φιλους που δε ζητουν ανταλλαγματα!

Αυτο που ειπε η Katrina ειναι απλα μεγαλειωδες κ υπεροχο!!

Ολο κ καποια χαρα θα εχω δωσει κ εγω,δε μπορει... αλλα δε θυμαμαι..

Σιγουρα στον αντρα μου οταν γεννησα τη μικρη...μου ελεγε συνεχεια "τι ομορφη που την εβγαλες?"...λες κ την εκανα μονη μου :silly: !!

XAXA ΜΙΚΡΟ ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ,

ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ;)

ΣΤΟ ΒΑΛΣΙΜΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ( ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!χχααα) :laugh: :kiss:

;)

Sissio ΜΟΥ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ, ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ! :P ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ Τ6ΗΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΕΕΜΜΜ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!! ΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ!!!1

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

Sissio ΜΟΥ... ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΔΩΣΕΣ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ... ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΠΟ ΓΕΝΑΡΗ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ, ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ! :P ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ Τ6ΗΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ... ΕΕΜΜΜ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!! ΟΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ... ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΙ... ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ!!!1

αχ αληθεια ολο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σου λεει??? Τι γλυκος!!!

Αντε να μου φυγουν τα συναισθηματικα μου γιατι δεν μπορω..

καπως μου ρχεται!!! :silly: Αυτο το ΠΝΕΥΜΑ με αγγιξε τελικα!!!

....που τα βρισκετε αυτα τα θεματακια βρε κοριτσια..;;;πολυ καλο!!!!

Πιστευω πως καθε μερα,προσπαθω τουλαχιστον,να δινω χαρα στον αντρα μου κ στην κορη μου.Τους ξυπναω καθε πρωι με χαδια κ φιλια κ τους λεω ποσο πολυ τους αγαπαω. :)

Χμ..κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι έχω προσφέρει πολλές στιγμές χαράς..πιστεύω πως ναι..η αλήθεια είναι πως πάντα ηθελα να κάνω πράγματα για να χαίρονται οι άλλοι όσο κι αν μου κοστιζε αυτό...επειδή όμως δεν είμαι πάντα αρκετά συνεπής τα σχέδιά μου έμεναν μονο στη φαντασία μου κι έτσι καποιο δεν έμαθαν ποτέ τι τους ετοιμαζα..πάντως θυμάμαι ότι πληγωνόμουν και πληγώνομαι πολύ ευκολα και νιώθω πάντα πως θέλω να κατστρέψω το δώρο που έχω χαρίσει με αγάπη στον άλλο μονο και μονο για να τον πληγώσω..εν ολίγοις όπως θέλω να του δίνω χαρά έτσι θέλω και να του την παιρνω..δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό..για παράδειγμα όταν η μαμά μου ήταν εγκυος στοτρίτο της παιδάκι (το οποίο όμως δε γεννήθηκε ποτέ..) της είχα φτιάξει για τη γιορτή της μητέρας μια αφίσα όπως γράφουμε στα λευκώματα με ποιηματάκια, κρυμμένες εκλπήξεις και άλλα τέτοια που αφορουσαν εμάς τα παιδιά της αλλά και το μωράκι που ερχόταν..μέσα στην ίδια μέρα που της το έδωσα με μάλωσε πολύ άσχημα και πρέπει να της έφαγα κιόλας..ένιωσα ότι η αγάπη που της έδειξα πήγε χαμένη και έτσι για να την πληγώσω πήγα και την έσκισα!! Πέτυχα το σκοπό μου νομίζω άν και τελικά ΄κατάλαβα ότι δε μού άρεσε και τόσο αυτό το συναίσθημα..δυστυχώς το ίδιο έκανα και στον άντρα μου..του έκανα με μεγάλη χαρά δώρο ένα κινητό...και μια μέρα που τσακωθήκαμε πάρα πολύ άσχημα του το πάτησα με όλη τη δυναμή μου...ξέρω ότι δέν είναι και το καλύτερο κι έτσι προσπαθώ πλέον να μην το κάνω..μέχρι στιγμής δεν το έχω επαναλάβει από τότε(πριν 3 χρόνια)..πάντως πιστεύω πως η μεγαλύτερη χαρά που έδωσα σε όλη την οικογένεια είναι ο μιρκός μου Δημητράκης..και γι αυτό φροντίζω να τον απολαμβάνουν ολοι αμέριστα..γονείς και πεθερικά...άλλωστε ανήκει σε όλους μας...:)

....Όταν ήμουν στην τρίτη λυκείου η τάξη μας αποφάσισε να κάνει μια καλή πράξη!Βρήκαμε μια πολύ φτωχή οικογένεια που είχε ένα κοριτσάκι 4 χρονών, ζούσαν σε μια τρώγλη κυριολεκτικά και τους πήγαμε ένα δέντρο στολισμένο τεράστιο δε χωρούσε στο δωμάτιο και τσάντες με τρόφιμα και γλυκά.Τα ματάκια της μικρής μόλις είδε το δέντρο δε μπορώ να τα περιγράψω είναι ακόμα ζωντανά χαραγμένα στη μνήμη μου!Η μαμά γονάτιζε και μας φιλούσε τα χέρια για τη χαρά που δώσαμε στο κοριτσάκι της..

MARDIO έγραψε:

....Όταν ήμουν στην τρίτη λυκείου η τάξη μας αποφάσισε να κάνει μια καλή πράξη!Βρήκαμε μια πολύ φτωχή οικογένεια που είχε ένα κοριτσάκι 4 χρονών, ζούσαν σε μια τρώγλη κυριολεκτικά και τους πήγαμε ένα δέντρο στολισμένο τεράστιο δε χωρούσε στο δωμάτιο και τσάντες με τρόφιμα και γλυκά.Τα ματάκια της μικρής μόλις είδε το δέντρο δε μπορώ να τα περιγράψω είναι ακόμα ζωντανά χαραγμένα στη μνήμη μου!Η μαμά γονάτιζε και μας φιλούσε τα χέρια για τη χαρά που δώσαμε στο κοριτσάκι της..

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ

ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ

ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!! :kiss:

...Στην γειτονιά μας έμενε μια πολύ φτωχή οικογένεια με τέσσερα παιδάκια.Ο πατέρας ήταν οικοδόμος και η μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ :( Μια μέρα ,λοιπόν, είχα βγει μαζί με τις αδερφές μου στο παρκάκι απέναντι απο το σπίτι μας για να παίξουμε με τα άλλα παιδιά.Εγώ είχα πάρει μαζί μου το καροτσάκι μου και την αγαπημένη μου κούκλα,την Ιωάννα(της είχα δώσει το αγαπημένο μου όνομα :laugh: ).Τα παιδάκια αυτά δεν τα έκαναν παρέα και τα κορόιδευαν για τα ρούχα ,τα παπούτσια τους κτλ...Εγώ νευρίαζα πολύ και τους μίλαγα πάντα.Εκείνη την μέρα το ένα κοριτσάκι καθόταν σε ένα παγκάκι και έκλαιγε.Εγώ την πλησίασα και την ρώτησα τί είχε και μου απάντησε πως την έδειρε η μαμά της για κάποια αταξία που είχε κάνει.Σκεφτόμουν τι να κάνω για να σταματήσει να κλαίει.Οπότε,σκέφτηκα να την πάρω αγκαλιά και να της χαρίσω την κούκλα μου :) Θυμάμαι ακόμα το βλέμμα της!Είμασταν μόλις 5,5 χρονών!Απο τότε γίναμε οι καλύτερες φίλες,και είμαστε ακόμα :) Περιττό να σας πω πως αυτό το κοριστάκι που όλοι χλέυαζαν είναι σήμερα φοιτήτρια σε μια απο τις υψηλότερες σχολές και ένας θαυμάσιος άνθρωπος! ;)

...Στον καλό μου!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές της γέννησης της κόρης μας...Το βλέμμα του,τα δάκρια του,την χαρά του!!!Όπως και όταν την βαφτίσαμε.Μου λέει σε κάθε ευκαιρία οτι του χάρισα το καλύτερο δώρο του κόσμου (Αχ,τα θυμάμαι και συγκινούμαι :blush: )

hope_89 έγραψε:

...Στην γειτονιά μας έμενε μια πολύ φτωχή οικογένεια με τέσσερα παιδάκια.Ο πατέρας ήταν οικοδόμος και η μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ :( Μια μέρα ,λοιπόν, είχα βγει μαζί με τις αδερφές μου στο παρκάκι απέναντι απο το σπίτι μας για να παίξουμε με τα άλλα παιδιά.Εγώ είχα πάρει μαζί μου το καροτσάκι μου και την αγαπημένη μου κούκλα,την Ιωάννα(της είχα δώσει το αγαπημένο μου όνομα :laugh: ).Τα παιδάκια αυτά δεν τα έκαναν παρέα και τα κορόιδευαν για τα ρούχα ,τα παπούτσια τους κτλ...Εγώ νευρίαζα πολύ και τους μίλαγα πάντα.Εκείνη την μέρα το ένα κοριτσάκι καθόταν σε ένα παγκάκι και έκλαιγε.Εγώ την πλησίασα και την ρώτησα τί είχε και μου απάντησε πως την έδειρε η μαμά της για κάποια αταξία που είχε κάνει.Σκεφτόμουν τι να κάνω για να σταματήσει να κλαίει.Οπότε,σκέφτηκα να την πάρω αγκαλιά και να της χαρίσω την κούκλα μου :) Θυμάμαι ακόμα το βλέμμα της!Είμασταν μόλις 5,5 χρονών!Απο τότε γίναμε οι καλύτερες φίλες,και είμαστε ακόμα :) Περιττό να σας πω πως αυτό το κοριστάκι που όλοι χλέυαζαν είναι σήμερα φοιτήτρια σε μια απο τις υψηλότερες σχολές και ένας θαυμάσιος άνθρωπος! ;)

...Στον καλό μου!Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές της γέννησης της κόρης μας...Το βλέμμα του,τα δάκρια του,την χαρά του!!!Όπως και όταν την βαφτίσαμε.Μου λέει σε κάθε ευκαιρία οτι του χάρισα το καλύτερο δώρο του κόσμου (Αχ,τα θυμάμαι και συγκινούμαι :blush: )

Πολυ ομορφο κ γλυκο αυτο με το κοριτσακι!!Την φιλη σου πλεον ;)

Αχ συγκηνηθηκα!!!

Εγω γεννικα δινω τα πραγματα που δεν θελλω σε αυτους που τα χρειαζονται. Οποιοι και να ειναι. Εχω δοσει ρουχα αλλα και πραγματα σε μια πολυτεκνη οικογεννεια καποιο διαστημα μια αστεγη κατασκηνωσε εξω αο το γραφειο μας...της εδινα φαγητο...ουτως η αλλως δεν το ετρωγα τσαμπα μαγειρευε η μαμα μου. Δεν ξερω αν χαιροταν η οχι, παντως πιστευω οτι τους εκανα να νιωσουν καπως καλυτερα.

Χαρα μεγαλη εδοσα στην μαμα μου οταν παντρευτηκα-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ γιατι ημουν το τελευταιο κοριστι στο σοι και την επρηξα οπως επισης και στον μπαμπα μου ο οποιος οταν με παρεδιδε νυφη εκλαψε.

Σηγουρα εδοσα ανειποτη χαρα και με τον μικρο Χριστοφορο, η μαμα μου εκλαψε στο μαιευτηριο, ο οποιος φροντιζει να τους δινει χαρα καθε μερα. Τωρα για τον αντρα μου δεν ξερω...δεν εκδηλωνει συναισθηματα ευκολα..αλλα του εδοσα χαρα οταν δεχτηκα να τον παντρευτω...χιχιχιχι το επειζα δυσκολη χιχιχιχ

ZAXARENIA KORIFI!!!!!!!!!!

XM...XARA E???

STON ANTRA MOU KAI STIN OIKOGENEIA MOU OTAN GENNISA

TWRA PIO PRIN MIKROPRAGMATA.

I MEGALITERI XARA ITAN I GENNISI TIS NIKOL MOU.

KAI SIGOURA STO MPAMPAKA MOU ME TI GENNISI TIS MIKRIS PALI, ME VOITHISE POLI ESTW KAI APO TON OURANO, ZITOUSA TIN VOITHEIA TOU GT FOVOMOUN POLI

STI DIARKEIA TIS EGKIMOSINIS MOU TIN WRA TOU TOKETOU.

(EIXE PETHANEI OTAN IMOUN 6 ETWN)

Άρια έγραψε:

ZAXARENIA KORIFI!!!!!!!!!!

XM...XARA E???

STON ANTRA MOU KAI STIN OIKOGENEIA MOU OTAN GENNISA

TWRA PIO PRIN MIKROPRAGMATA.

I MEGALITERI XARA ITAN I GENNISI TIS NIKOL MOU.

KAI SIGOURA STO MPAMPAKA MOU ME TI GENNISI TIS MIKRIS PALI, ME VOITHISE POLI ESTW KAI APO TON OURANO, ZITOUSA TIN VOITHEIA TOU GT FOVOMOUN POLI

STI DIARKEIA TIS EGKIMOSINIS MOU TIN WRA TOU TOKETOU.

(EIXE PETHANEI OTAN IMOUN 6 ETWN)

ένα δάκρυ κύλησε και είσαι η αιτία.

Αχ μωρε Αρια μικρομανούλα! :(

ειμαι σιγουρη οτι οι δικοι μας πρεσβεύουν για μας

εκει ΠΑΝΩ!!!! Αυτος ειναι μια χαρα εκει τωρα...

και χαιρεται πολυ που τον σκεφτεσαι....

Συγνωμη τωρα μου ρθε ΦΛΑΣΣΣΣΣΣ εισαι χελώνα...

εεε οχι μωρε χελωνα ειναι η αλλη η ΧΕΛΩΝΙΤΣΑ...

εισαι λεχώνα ακόμα ε???

εσυ μας ειπες την εμπειρια της γεννας σου ή να αρχίσω να

ΦΩΝΑΖΩΩΩΩΩ??? :silly: :side::S

Αν μας την ειπες...ΟΚ μην δινεις σημασια στο παρον...

ειμαι και μεγαλη γυναικα...που να θυμαμαι η μαυρη!!!

:kiss:

AUTO PISTEUW K EGW OTI MAS VOITHOUN KAI APO EKEI PANW.

TIN WRA POU ME PIGAINAN STIN AITHOUSA TOU LEW VOITHISE ME MPAMPAKA MOU

GIATI FOVAMAI POLI.

K OTAN MPIKA STI AITHOUSA, TRAGOUDOUSA GENNISA TOSO EUKOLA OUTE POU TO

KATALAVA. MOU ARESE O TOKETOS PARA POLI. K LOGO AUTOU THELW

POLLAAAAAAA PAIDIA(MAZOXA E?)

TO PATERA MOU TO LENE NIKO K OTAN EMATHA OTI EIMAI EGKIOS EIXAME PEI ME TON ANTRA MOU OTI EITE AGORI EITE KORITSI NA EINAI THA VGEI TO ONOMA TOU.

KAI THA TIN VAFTISW STIN EKKLISIA TOU AG. NIKOLAOU.

Αρία με συγκινησες ιδιαιτερα..ειναι η μητερα μου αρρωστη,ασχημα...μου εδωσες δυναμη..μεσα απο την καρδια μου στο λεω..ειλικρινα...σου ευχομαι τα καλυτερα

Άρια έγραψε:

AUTO PISTEUW K EGW OTI MAS VOITHOUN KAI APO EKEI PANW.

TIN WRA POU ME PIGAINAN STIN AITHOUSA TOU LEW VOITHISE ME MPAMPAKA MOU

GIATI FOVAMAI POLI.

K OTAN MPIKA STI AITHOUSA, TRAGOUDOUSA GENNISA TOSO EUKOLA OUTE POU TO

KATALAVA. MOU ARESE O TOKETOS PARA POLI. K LOGO AUTOU THELW

POLLAAAAAAA PAIDIA(MAZOXA E?)

TO PATERA MOU TO LENE NIKO K OTAN EMATHA OTI EIMAI EGKIOS EIXAME PEI ME TON ANTRA MOU OTI EITE AGORI EITE KORITSI NA EINAI THA VGEI TO ONOMA TOU.

KAI THA TIN VAFTISW STIN EKKLISIA TOU AG. NIKOLAOU.

αχ μωρε ειδες ο νταντι σου!!! Να κανεις πολλα παιδακια

σου ευχομαι και δώσε μου και εμενα ενα και στο δινω στην εφηβεια

που θα αρχισει τα σπαστικα του!!!! ΝΑΙΙΙ??? χαχαχα :laugh:

Να εισαι καλα κοριτσακι

και με το καλο να κανετε και την βαπτιση να

ακουστει παλι το ονομα του μπαμπακα σου!!!

liberty81 έγραψε:

Αρία με συγκινησες ιδιαιτερα..ειναι η μητερα μου αρρωστη,ασχημα...μου εδωσες δυναμη..μεσα απο την καρδια μου στο λεω..ειλικρινα...σου ευχομαι τα καλυτερα

ωχ δεν παμε καλα φιλεναδα, εσυ εισαι στεναχωρημενη με την

μαμα σου κι εγω με την δικια μου...ασε που απο χθες αποχαιρεταω και

ευχαριστω ολο τον κοσμο λες και ειμαι ετοιμη να...!!!

Τι να πω...? λες να ναι κανας πουστ...ς ΔΙΑΣ, ΚΡΟΝΟΣ, ΕΡΜΗΣ δεν ξερω

κι εγω ποιος αναδρομος και μας εχει μπλεξει ετσι??? :(

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...