Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Καλά είσαστε καλέ????

Εγώ….. δόξα τω Θεώ καλά….. μας τελείεψε κι η περίοδος….. κι αρχίζει νέος μήνας διαπραγματεύσεων…… χιχιχιχιχιχι!!!!!!!!! :P Χαλαρά όμως…….

Σήμερις….. ξεκινάω τη "γνωριμία" μου με τη μπουμπού της κολλητής μου! Είναι περίπου 8 ½ μηνών και θα την κρατάω για λίγη ωρίτσα, όταν την φέρνουνε από το Βρεφικό Σταθμό, μέχρι να σχολάσει η μανούλα της (επιστρέφει στη δουλειά της στις 18/12) γιατί κι ο μπαμπάς της δουλεύει αρκετά ακατάστατα ωράρια!

Η αλήθεια….. ένα άγχος το έχω….. δεν έχει τύχει ποτέ μέχρι στιγμής να είμαι μόνη μου με μωράκι για πάνω από 10 λεπτάκια…… Επίσης η αλήθεια είναι….. πως επειδή γενικά….. μία ζουρλαμάρα με τα μωρά την έχω…… δε νομίζω να δυσκολευτούμε ιδιαίτερα να "δέσουμε"!!!!!! κάθε φορά που της μιλάω και της κάνω γκριματσούλες, χαδάκια, κτλ. ξεκαρδίζεται η άτιμη….. γιατί να μην το κάνει και τώρα??????

Θα γνωρίσω και τους ανθρώπους του σχολικού που φέρνουνε τη μπέμπα στο σπίτι, να με ξέρουνε κι εκείνοι, να μου δίνουν τη μικρή, γιατί θα πηγαίνω….. 2-3 φορές την εβδομάδα τουλάχιστον….. ίσως και καθημερινώς…. δε γνωρίζω ακόμη…… ανυπομονώ αλλά φοβάμαι……

Θα βοηθάω τη φιλενάδα μου και στο σίδερο….. γιατί να μην το κάνω δλδ???? Εφόσον θα είμαι εκεί γύρω στις 2-2 ½ το μεσημεράκι κι η μπουμπού θα έρχεται γύρω στις 4, θα περνάω και τον χρόνο μου δημιουργικά….. και λογικά…. θα έχω και το φαγάκι μου μαζί….. (και την οδοντόβουρτσα μου….. μη ξεχνιόμαστε…….)

Καλά σήμερα…. επειδή είναι η 1η μέρα….. κι επειδή το στομάχι μου έχει σφιχτεί από το άγχος…… ευκαιρία να κάτσουμε απλώς να πιούμε καφεδάκι με τη φίλη μου ωσότου έρθει η μπέμπα……. να μου δείξει τα βασικά, να την αλλάζω, να την ταΐζω, να την κοιμίζω……

Αυτά…… ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας κορίτσια μου…… λογικά….. αύριο ή κάποια άλλη στιγμή εντός της εβδομάδος…. θα σας μιλήσω για τη σημερινή εμπειρία μου……. είμαι πάρα πολύ χαρούμενη……

Δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα…… στη φιλία 2 κοριτσιών….. η μία να ζητάει από την άλλη να της κρατήσει το μωράκι της…… γιατί την εμπιστεύεται τυφλά…… έκλαιγα όταν μου το πρότεινε….. και φυσικά….. αφού αγαπάω πολύ τη Ρουλίτσα….. αφού είμαστε πάρα πολύ καλές φίλες…… αφού η μικρή είναι απίθανη…… κι ένα παραπάνω….. αφού ξέρω πως ταλαιπωρήθηκε πάρα πολύ για να κρατήσει και να γεννήσει την κορούλα της…… είχε 2 αποβολές πριν τη γέννηση της μικρής…… δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αντισταθώ!!!!!!!

Δημοσίευση

Κοιτα να εισαι πολυ σκληρη στις διαπραγματευσεις...μη του αφησεις να σου παρει τον αερα!!!!!

Καλη επιτυχια σου ευχομαι...και να μας πεις ΕΠΙΤΕΛΟΥ΅τα ευχαριστα...να μας φτοαξοεις τα Χριστουγεννα.

Καλα δεν το συζητω...κανεις και προπονιση για σενα. χιχιχι. Η κουνιαδα μου που προσεχε το μικρο εχει γινει τσακαλι!!!

Δημοσίευση

Κοίταξε να δεις Cesiliaki τι γίνεται….. για να είμαι σκληρή εγώ με το μωρό δε γίνεται…… ένα βλεμματάκι να μου ρίξει…… ένα χαμογελάκι να σκάσει…… πάει…… θα σας φωνάξω να με μαζεύετε με τα κουταλάκια…….

Haroullini μου ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! Πώς τα πας εσύ γλυκειά μου????? Φουσκώνεις????? Φουσκώνεις????

Δημοσίευση

καλημεραααααααααα ξεκινα σκληρες διαπραγματευσεις με τον αντρουλη σου και πες στην κυρια περιοδο πως πολυ σντομα θα της βαλεις απαγορευτικο και δεν θα ερθει γιατι στην θεση της προτιματε ενα νινακι!!!!

κανε και την πρακτικη σου με την μπεμπουλα οπου ειμαι σιγουρη πως θα τα πατε πολυ καλα οι δυο σας και θα περνατε τρελα!!!!!!!!

χαιρομαι πολυ για σενα γιατι σε ακουω ανανεωμενη και αποφασισμενη μπραβο σου ετσι σε θελω

αντε και καλα αλλαγματα σε πανες!!!

Δημοσίευση

Μπράβο γλυκιά μου!!!

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή αρχή, θα ξετρελλαθείς με το μωράκι!!!

Δεν υπάρχει καλύτερη απασχόληση από την φροντίδα ενός μωρού, σίγουρα θα τα πας περίφημα και θα εκπαιδευτείς γι αργότερα όταν με το καλό αποκτήσεις δικά σου...(εκτός κι αν έχεις, sorry αλλά δεν ξέρω).

Καλή αρχή κούκλα μου..... :)

Δημοσίευση

Μα τι ωραία που τα λέτε βρε κοριτσάκια μου????? Με κάνατε και γέλασα….. μου δίνετε και θάρρος….. γιατί όπως σας είπα και παραπάνω, φοβάμαι, η αλήθεια είναι……

Από το πρωί είμαι μέσα στην τρελή χαρά….. βγήκα έξω, πήγα στο S/M, σιδέρωσα, μαγειρεύω για τον αντρούλη μου, τρώω, φρεσκομακιγιάρομαι (η ψωνάρα!!!!!!!), πλένω δοντάκια και….. σε λιγάκι……γεια σας!!!!!!! Θα πάρω και το μυθιστορηματάκι μου μαζί, να διαβάζω στη διαδρομή….. αμέ….. από Νίκαια σε Νέα Ιωνία…… είναι περίπου….. 1 ½ ώρα!!!!!! Θα περάσει έτσι…….

Ανυπομονώ να ακούσω το κλαμματάκι της….. η ψυχουλίτσα μας βγάζει δοντάκι μωρέ κι έχει γκρινίτσα…… δεν πειράζει….. θα την κάνω να γελάει….. Θα σας πω εντυπώσεις αύριο……

Αναστασία μου, είμαι με τις μέρες μου, πότε στα καλά μου και πότε στα πολύ down μου!!!!! Ευτυχώς….. σήμερα είμαι στη 2η κατηγορία!!!!!!

Mirlitsa μου δεν έχω ακόμη νινάκι…… μας κάνει τα τσαλιμάκια του ο Κος Πελαργούλης….. που φτερό δεν θα του αφήσω….. άμα τον ετσακώσω….. τον άτιμον……

Δημοσίευση

Ελένη μου…….. τι κάνεις κοπέλα μου??? Οι πριγκηπέσες σου?????

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φιλενάδα…… είμαι αισιόδοξη πως δεν θα με δει το παιδί να τρομάξει….. :P

Σας αφήνω τώρα….. φεύγω….. τα λέμε αύριο…… Φιλάκια!!!!!!!!

Δημοσίευση

Η μπουμπού θα είναι το γούρι σου και να δεις που του χρόνου τέτοια μέρα θα σε βοηθάει η φίλη σου με τη φροντίδα του δικού σου μωρού, σαν βετεράνα μάνα που θα είναι! :woohoo: ;)

Καλή αρχή Πιπίτσα! Συμφωνώ με τη zaxarenia!

:kiss:

Δημοσίευση

Πηνελοπίτσα μου,χαίρομαι πολύ που σε ακούω τόσο χαρούμενη! :laugh:

Σίγουρα θα δέσεις με την μικρή!Είσαι τόσο γλυκιά που φαντάζομαι πως θα σε λατρευουν όλα μα όλα τα μωράκια! :laugh:

Ευκαιρία να κάνεις και λίγη πρακτική ,όταν έρθει το μπεμπάκι σου να σε βρει προετοιμασμένη και έτοιμη για όλα!!!

Πολλά φιλάκια :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Έεεεεεπαθα πλάκαααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

Αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας με την κολλητή μου και τον αντρούλη της (ζεστή-ζεστή σοκολάτα για την ακρίβεια…… σλουρπ!!!!!!!!!!) και φάγαμε και τα μπισκοτάκια μας (μέσα στη δίαιτα μονίμως!!!!!) ήρθε η ώρα να πάρουμε τη μικρούλα μας από το Σχολικό του Βρεφικού Σταθμού! Εννοείται πως θα ξαναπάω αρκετές φορές, να με γνωρίσουνε καλά η συνοδός κι ο οδηγός, που με είδανε χθες για 1η φορά κι είδα και τη διαδικασία, το τσαντάκι της μπέμπας στην πλάτη και το μωρό ξαπλωμένο στο ριλαξάκι, που το παίρνουμε αγκαλιά να το πάμε ως εξώπορτα-ασανσέρ-είσοδο σπιτιού!

Βλέποντας το χαρτάκι που είχε βάλει η Δασκάλα, μάθαμε πόσο κοιμήθηκε η μικρή, εάν έφαγε όλο της το φαγάκι, κ.α.. κ.α. Της πιάσαμε λοιπόν την κουβεντούλα της μικρής (τι κουβέντα δηλαδή…… αγκού……. μπα….. μπα……αου……ααααα…….κτλ. κτλ……. εσείς που έχετε παιδάκια…… πιο καλά από μένα τα ξεύρετε αυτά!!!!! )

Άρχισε κάποια στιγμή να γκρινιάζει…… της δώσαμε νεράκι, ήπιε λιγάκι, την κάναμε αγκαλίτσα, εξακολουθούσε η γκρίνια, λερωμένη δεν ήτανε για άλλαγμα πάνας…… κι έτσι ψιλιαστήκαμε πως νύσταζε…… κι όντως….. για αρκετά λεπτά, την είχαμε βάλει στο καρότσι και δώστου κούνημα, αλλά δεν…….. μετά, την έβαλε στην αγκαλιά της η μαμά κι άρχισε να γλαρώνει, αλλά επειδή το πουλάκι μου, έχει πολλά φλεμματάκια και πνίγεται, είχε αρχίσει να εκνευρίζεται….. κι ενώ κλείνανε τα ματάκια και την έπαιρνε ο ύπνος…… ξυπνούσε από το βήχα και τσαντιζότανε…..

Στο μεταξύ εμείς, πίναμε ακόμη τη σοκολάτα μας…… άρχισε η μπέμπα να κοιτάζει καλά-καλά, σα να ζηλεύει…… και κάνει μία και της δίνει λίγο η μανουλίτσα να πιει……. σκάσαμε στα γέλια….. γλυφότατε…… είχε πασαλειφθεί όλο της το μουτράκι με σοκολάτα……. άνοιγε το στοματάκι….. και περίμενε κι άλλο…… της ξαναέδωσε λίγο ακόμη….. και λίγο ακόμη….. όχι όμως πολύ, διότι ως νινί….. δε νομίζω πως κάνει….. η μικρή πάντως ξετρελάθηκε…..

Τελικά, κάποια στιγμή, με τα πολλά…… ξεράθηκε!!!!! Όταν αργότερα, ήρθε κι ο αντρούλης μου, επειδή έπρεπε η Ρουλίτσα να σηκωθεί, να του φτιάξει τη σοκολάτα του και να βγάλει κι άλλα μπισκοτάκια…… της ζήτησα να την κρατήσω εγώ (η μικρή κοιμότανε του καλού καιρού!) μου έβαλε λοιπόν μία πετσετούλα επάνω μου (και μου ζήτησε ευγενέστατα να έχω μία μπλουζίτσα μόνο για εκεί μέσα, που μου φάνηκε πολύ λογικό!) κι έβαλε τη μπουμπού να συνεχίσει τον ύπνο της……

Στο μεταξύ, επειδή δεν είναι και λεχούδι, είναι ήδη 8 ½ μηνών, μεγάλο μωράκι πια……. αισθανόμουν πως με κρατάει αγκαλιά…… κόντεψα βέβαια να τα μπήξω….. περιττό να σας το πω…… αχ…… πρέπει να την κρατούσα κανα 45λεπτο…… τι όμορφη εμπειρία Θεέ μου…… να αισθάνεσαι το μωράκι…… να έχει φωλιάσει πάνω σου…… κλαψ…… κλαψ….. σέλω κι εγώ!!!!!!!

Όταν ξύπνησε, είδα πώς την άλλαζε, πώς την τάιζε κι αργότερα πάλι πως την έπλενε και την ξανάλλαξε, όταν χέστηκε η μικρούλα!!!!! Παίζαμε μαζί της πολύ ώρα, της μιλούσαμε, μπουσουλήσαμε κιόλας…… αμέ…… μετά τη βάζαμε στο πάρκο και χαλούσε τον κόσμο (θέλει συνέχεια αγκαλιές!) αλλά όταν καταπιανότανε με τα παιχνιδάκια της ξεχνιότανε…… φεύγοντας δε…… μας έστελνε φιλάκια……. και μας κουνούσε το χεράκι…… μας χαιρετούσε……

-------------------------------------------------------------------

Αχ…….. τι να σας πω……. είναι πολύ πιο καλό μωράκι απ’ ότι το φανταζόμουνα……. έχει εκπληκτικό χαμόγελο…… λάμπει ολόκληρη όταν χαμογελάει….. και φαίνεται να μην έχει πρόβλημα μαζί μας, εντάξει, εννοείται, πως δεν μας έβλεπε και 1η φορά……. σιγά-σιγά μας μαθαίνει…. αλλά πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός όμως ε……. σα χτες θυμάμαι….. στις 10 Μαρτίου….. που ήταν μερικών ωρών…… νομίζω 36……. όταν την είδαμε 1η φορά…… και φυσικά με πήρανε τα ζουμιά…… ένα σπουργιτάκι τόσο δα…….

Οπωσδήποτε θα ξαναπάω είτε Παρασκευή είτε Δευτέρα και πλέον, κι ας είναι και η μαμά σπίτι κι ο μπαμπάς, θα πηγαίνω τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα, να με μάθει καλά η μικρή και να εξοικειωθεί τελείως μαζί μου. Στο μεταξύ, η κολλητή μου, μου έχει εμπιστοσύνη κι αυτό φαίνεται, είναι πολύ ψύχραιμη κι έχει τον τρόπο της να μου το μεταφέρει κι όταν της λέω πως φοβάμαι, πως έχω άγχος, με καθησυχάζει απόλυτα…….

--------------------------------------------------------------------

Κοριτσάκια μας, σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τα καλά σας λογάκια….. με έχετε συγκινήσει πάρα πολύ!!!!!!!!!!……

Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενη που θα προσέχω τη μικρούλα….. έστω και για λίγη ώρα….. έστω και για 2-3 φορές την εβδομάδα….. από χθες είμαι άλλος άνθρωπος…….. τραλαλά τραλαλά…….. έχει φτιάξει απίστευτα η διάθεσή μου…… το ήξερα αυτό βέβαια….. με τα μωρά έχω μεγάλη τρέλα από πολύ μικρή…….

--------------------------------------------------------------------

Και να σας πω και το άλλο?????? Θέλω, μόλις καταλήξουμε σε Γυναικολόγο (κατά προτίμηση στο ΑΤΤΙΚΟΝ), θέλω οπωσδήποτε να ξεκινήσω να "ψάχνομαι"……. δε θέλω να το τρενάρω καθόλου…… θέλω πολύ να τη ζήσω αυτή τη μαγεία της μητρότητας……. Το φωνάζει η καρδούλα μου…… και πιστεύω απόλυτα τη Ρουλίτσα μου…… κι όλες εσάς εδώ μέσα…… που το λέτε και το ξαναλέτε χιλιάδες φορές…… πως δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από τη μητρότητα!!!!! Το πιστεύω με την ψυχή μου!!!!! Και θέλω πάρα πολύ να το ζήσω!!!!!! Και θα το παλέψω!!!!! Γιατί αξίζει τον κόπο!!!!!

---------------------------------------------------------------------

Υ.Σ.: Εάν με ξανακούσετε στα down μου…….. να μου τα χώσετε….. κανονικότατα όμως….. αν και δε νομίζω….. γιατί θα βλέπω τη μπουμπού και θα ξεχνιέμαι……

Δημοσίευση

ΑΧ ΠΙΠΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Δ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

Κ ΕΜΕΝΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΙΔΑΡΟ 6,5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΘΕ 2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΗΣ Κ ΓΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΙ ΜΟΥ

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ :woohoo: :woohoo: :silly: :laugh: :laugh:

ΕΧΘΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Κ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ :D :D :D ΜΟΥ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΧΑΧΑΝΙΤΑ ΔΥΝΑΤΑ Κ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΚΟΙΤΑΓΕ ΠΟΝΗΡΑ Ο ΞΑΝΘΟΜΠΑΜΠΟΥΡΙΝΟΣ ΜΟΥ

Κ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΓΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ Κ ΧΑΧΑΝΙΖΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ....

Δ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΣΕ ΣΕΝΑ Κ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ...

ΕΕ ΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Δ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΟΤΙ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ Δ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΑΓΧΩΣ ΙΣΑ ΙΣΑ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΥΝΩ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΩ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΙΣΩ ΑΣΕ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ :woohoo:

Δημοσίευση

Είδες ρε Πωλινάκι τι μας κάνουνε τα σκατούλια?????

Η μπέμπα ξέρεις τι έκανε καλέ???? Την χαιρετούσαμε για να φύγουμε….. μας κοίταζε….. κούρνιαζε στην αγκαλιά της μαμάς της…… και μετά κοίταζε να δει αν την κοιτάμε….. μεγάλο νάζι μιλάμε….. άσε που "ψευτοκλαψούριζε" για αγκαλιά…….

Κι εγώ πάντως έχω πάθει πλάκα με την Ξενία……

Δημοσίευση

Αχ…… σήμερα θα ξαναπάω στη μπουμπούκα!!!!!! Ανυπομονώ!!!!!!

Μπλέξαμε τελικά, οι γονείς της με τραπεζώματα και δουλειές, εγώ με Νοσοκομεία κι άλλες υποχρεώσεις και δεν ευκαιρήσαμε νωρίτερα να ξανανταμώσουμε…..

Θα την ξαναδώ σήμερα λοιπόν τη ζουζουνιάρα….. αχ….. μου έχει λείψει το σκατούλι….. θα δαγκάσω πάλι τα μαγουλάκια της…… γιούπι!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...