Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

nurse σου εύχομαι να έχεις εύκολη γέννα και ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά! Θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία! Φιλάκια και ότι καλύτερο

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

nurse σου εύχομαι να έχεις εύκολη γέννα και ένα υγιέστατο μωράκι στην αγκαλιά σου! Ο Θεός να σας έχει πάντα καλά! Θα σε σκεφτόμαστε και θα περιμένουμε νέα σου με την πρώτη ευκαιρία! Φιλάκια και ότι καλύτερο

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Δεν προλαβα να σας διαβασω αλλα ηθελα να σας γραψω γιατι εχω πολυ ασχημους πονους στους ωμους ειδικα επειδη εχω αερα και υγρα συσσωρευμενα μεσα στο σωμα μου. Εκανα γενικη αναισθησια γιατι μου ερχοταν πανικος απο την εξαντληση. Εχω να φαω και να πιω νερο 2 μερες και μονο ορο παιρνω και αρνουνται ολοι να μ δωσουν αν δεν κινηθει το εντερο, εστω μια κλανιτσα (σορρυ για τη λεπτομερια). Δεν μπορω καν να παρω το μωρο λογω πονου κατι φορες ωστοσο απο αποψη τομης φαινομαι καλα σηκωνομαι περπαταω κανονικα, εβγαλα καθετηρα παω για τσιτσα μονη μου. Αλλα δακρυζω απο τους πονους στους ωμους και απελπιζομαι καποιες στιγμες. Ετσι σας τα εγραψα για να τα πω και μεχρι να δω τι γραφετε ελπιζω να ειστε ολες καλα. 
    • 2-3 φορές τρώω αλλά θα πρέπει να τρώω και περισσότερη ποσότητα.  Όπως μου ειπε ο γυναικολόγος 3 είναι τα βασικά γεύματα συν σνακ ενδιάμεσα.. Εγώ μπορεί να νομίζω πως τρώω αλλά θέλει αύξηση στη  πρόληψη θερμίδων για να πάρεις βάρος. Και καλά λιπαρά όχι βλακειες... Εγώ μια ζωή γύρω στα 50 κιλά με 170 υψος. Δεν είχα ποτέ διακυμάνσεις στο βάρος. Τώρα είναι 52 - 52,5. Τα 58 για 171 είναι φυσιολογικός ΔΜΣ αλλά οκ αν σου είπαν έτσι προσπάθησε το μήπως και τα καταφέρεις.
    • Ναι τον έχουμε ελέγξει τον αντρικό παράγοντα καιρό τώρα. Είναι όλα μια χαρά από εκεί.  Εγώ αυτό το μήνα δεν έκανα καθόλου τεστ ωορρηξίας, δε προλάβαινα, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δε κατάλαβα ωορρηξία θυμάμαι τους προηγούμενους μήνες είχα έντονο πόνο. Το μόνο που δε κάνω είναι γυμναστική, θα ήθελα να κάνω κάτι αλλά τώρα δε προλαβαίνω, το μόνο ότι κυκλοφορώ με ποδήλατο οπότε έχω μια μικρή κίνηση στη καθημερινότητα. 
    • Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!!! Καλά είμαι, επιτέλους ΣΚ!!! Τελικά μου άλλαξε το ραντεβού κ το έβαλε νωρίτερα στις 18:00.. Αχ μακάρι να είναι όλα καλά!! Εδώ στα δίδυμα αγχωνόμουν που ήμουν 30… Τώρα στα 35 ένα παραπάνω κορίτσια 
    • @Ngsofia εγώ σχεδόν κάθε μέρα κάνω από την 10η μέρα και μετά… Χρησιμοποιώ αρκετουτσικα αλλά οκ, αυτή τη στιγμή δε με πειράζει.    @Eirin μακάρι να μην έρθει αγάπη, αρκετά έχεις στρεσαριστει. Εσείς έχετε ελέγξει ανδρικό παράγοντα;    @Σοφία21 ξέχασα να σου πω ότι σταμάτησα κι εγώ τα ProfertilInositol παίρνω στο εξής Felicine και D3 fix + K2. Θα ξεκινήσω ξανά ινοσιτολη εάν επιβεβαιώσουμε με εξετάσεις αίματος (προγεστερονη) ότι δεν κάνω ωορρηξία. Εσείς που έχετε θέμα με τα κιλά, τρώτε σωστά; Πχ 2-3 φορές τη ημέρα; Γιατί εγώ όχι, δεν τα κατάφερνα με τη δουλειά… πρωινό καθόλου, 2-3 καφέδες και γύρω στις 7-8 πλήρες γεύμα και γύρω στις 11 πάλι κανένα σνακ… Αυτο είναι καταστροφικό για τον δικό μου οργανισμό είπε η ενδοκρινολόγος…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...