Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγιοβασιλακια...!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 165
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

sweetmammy έγραψε:

Το δικο μου μωρακι ηταν 6 μηνων περυσι τα Χριστουγεννα που το ντυσαμε... φετος δεν ξερω ακομα αν θα τον ντυσουμε...!!! :P07122008389.jpg

Πάντοτε χαμογελαστός πάντως ο Μιχαλάκης!!!!!!! :)

Γλυκύτατος... :)

Έμοιασε... ;)

Μαρίνα σου μοιάζει πάντως και όσο μεγαλώνει και περισσότερο!!! :cheer:

Τυχερή!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι φιλενάδα, θα βάλω τη νονά μου να της ράψει στολή αγγελούδι για φέτος! Του χρόνου ξωτικούλι, τον επόμενο τάρανδο, κτλ κτλ κτλ.. Να είμαστε πάντα μέσα στο πνεύμα αλλά να έχουμε και ποικιλία στις μεταμφιέσεις! ;) Ο Μιχαλάκης θα ντυθεί πάλι φέτος? Rudolf? χεχε... Πλάκα που θα έχει!!!

katrina κι εσύ στολίζεις καραβάκι ε? Κι εγώ.. Κλασικά! Φέτος που μένουμε στον πρώτο όροφο λέω να το στολίσω έξω. Να φαίνεται και από το δρόμο. Τα φυσικά έλατα katrina μου αρέσουν πολύ.. Αλλά δε μαδάνε μετά από μέρες? Εμείς στολίζουμε ψεύτικο, ψηλό και φουντωτό..

Τσουράκια κάνει η μαμά μου και μούρλια! Αλλά θα κάνεις υπομονή μέχρι το Πάσχα! χεχε.. :P

Φωτεινή η Άλεξ σαν τα φωτάκια του δέντρου.. Αν είμαστε Κατερίνη τις γιορτές να τις βγάλουμε βόλτα ντυμένες.. ;)

Cesilia έγραψε:

Απο τι www. mothercare.com. Μαζι με το επομενο νουμερο πιτζαμακια και φορμακια για τον Χριστοφορο!!! /Καμια σχεση οι τιμες με τα εδω

Αληθεια ειναι αυτο... και τη συγκεκριμενη στολη δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την φερνουν εδω... ειναι φανταστικη...!!!

Δεν το ηξερα παντως πως μπορεις να παραγγειλεις απο το mothercare Αγγλιας...!!! Πολυ καλη σκεψη...!!!

Με το καλο να τα παραλαβετε και να τα φορεσετε και να βαλετε φωτο να σας δουμε...!!! :laugh:

Φιλακια...!!! :kiss:

Ifigeneia έγραψε:

molly ο μπέμπης σου στη φωτό είναι 4 μηνών? :blink: Θα τρελλαθώ! Τι ανάπτυξη είναι αυτή? Μοιάζει τουλάχιστον 7 μηνών! Και είναι και πανέμορφος! Άντε να πάρετε κι εσείς τη στολή να βγείτε φωτο και να σας καμαρώσουμε κι εμείς!

anemaxxx τρελλομάνα κι εσύ! 12 ημερών βοηθός Αγ. Βασίλη!!! :laugh: Τέλειο!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

ΝΑΙ 4 ΜΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ 4 ΜΗΝΩΝ!ΜΩΡΕ ΜΗΠΩΣ Ν ΑΡΧΙΣΩ Ν ΑΝΥΣΗΧΩ?ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ 65 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ 6750ΓΡ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ???????(ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ)ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΝ ΒΡΗΣΚΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!!!

ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!

molly έγραψε:

Ifigeneia έγραψε:

ΝΑΙ!ΝΑΙ!ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ![/quote:1rj7f2yf]

Τέλεια ιδέα! Την έκανα κι εγώ πέρυσι και κατενθουσιάστηκαν όλοι!

Μόλυ κάρτα;;;Ωραία ιδέα...

Ιφιγένεια ναι μαδάει το δεντράκι...Μου αρέσει περισσότερο το φυσικό, μου έχει μείνει από τα παιδικά μου χρόνια...

Το δέντρο χάρη του Χρήστου...

Εγώ είμαι της παράδοσης...

Εννοείται βόλτα και ντυμένες... :cheer:;)

Πώς μου αρέσουν τα Χριστούγεννα!!!!!!! :cheer:

Παιδί γίνομαι... :cheer:

Μελομακάρονα-κουραμπιέδες...ΜΜΜΜΜΜΜΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ!!!!

katrina έγραψε:

Μόλυ κάρτα;;;Ωραία ιδέα...

Ε,ΚΑΛΑ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!!!ΤΟ ΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ!

ΤΥΠΩΝΕΙΣ Κ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ!!!

Lenaki26 έγραψε:

PC270267_2.jpg

Edw h Eirhnoula mou perish sta prwta ths Xristougenna. 2 Mhnwn!

Fetinh den exw akoma!

ΑΧ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΤΗ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΓΑΜΟ!ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΑΤΣΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΩΤΟ!

Lenaki η μικρη σου ειναι φοβερη...!!! :laugh:

Κατερινα κι'εγω νομιζω οτι οσο μεγαλωνει μου μοιαζει...!!! χιχιχι... κι'ασε τον μπαμπα να λεει τα δικα του...!!!

Ιφιγενεια περυσι καναμε κι'εμεις καρτα...!!! Στη βαζω να τη δεις...!!!

Καποιος μου μειωσε το καρμα μου... :( γιατι;;;;

Καλα δεν φερνουν και αλλα ωραια πραγματα που εχουν. Κατι γουνινα φορμακια- ζωακια κλπ. Εγω ολα τα ρουχα επο εκει τα παραγγελνω βγαινει πιο φτηνα και απο τα Τζαμπο και σε σουπερ ποιοτητα

b]sweetmammy έγραψε:

Cesilia έγραψε:

Αληθεια ειναι αυτο... και τη συγκεκριμενη στολη δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν την φερνουν εδω... ειναι φανταστικη...!!!

Δεν το ηξερα παντως πως μπορεις να παραγγειλεις απο το mothercare Αγγλιας...!!! Πολυ καλη σκεψη...!!!

Με το καλο να τα παραλαβετε και να τα φορεσετε και να βαλετε φωτο να σας δουμε...!!! :laugh:

Φιλακια...!!! :kiss:[/quote:20uwg91t]

Cesilia έγραψε:

Καλα δεν φερνουν και αλλα ωραια πραγματα που εχουν. Κατι γουνινα φορμακια- ζωακια κλπ. Εγω ολα τα ρουχα επο εκει τα παραγγελνω βγαινει πιο φτηνα και απο τα Τζαμπο και σε σουπερ ποιοτητα

Μωρε και πολυ καλα κανεις...!!! :P

Εμενα τα πιο πολλα ρουχα του μου τα φερνουν οι παπουδες και οι γιαγιαδες απο το εξωτερικο...!!! :)

Ειρηνόφατσα τρελλή!!! Λενάκι τέλεια η μπουμπού!!! :woohoo:

Μαρινάκι μωρέ η καψουρίτσα μου λες και καταλάβαινε και γελούσε διαρκώς!!! Αχ μωρέ πουλάκι μου... Μου έλειψε!!! :huh:

Άντε με αυτό το κάρμα.. Στην περίπτωσή σου μάλλον έγινε καταλάθος! Σου στέλνω ένα εγώ για να το αναπληρώσω.. ;)

Να και η δική μας περσινή καρτούλα! Φέτος αγγελάκι και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε τις φωτογραφήσεις... :dry:

Ifigeneia έγραψε:

Ειρηνόφατσα τρελλή!!! Λενάκι τέλεια η μπουμπού!!! :woohoo:

Μαρινάκι μωρέ η καψουρίτσα μου λες και καταλάβαινε και γελούσε διαρκώς!!! Αχ μωρέ πουλάκι μου... Μου έλειψε!!! :huh:

Άντε με αυτό το κάρμα.. Στην περίπτωσή σου μάλλον έγινε καταλάθος! Σου στέλνω ένα εγώ για να το αναπληρώσω.. ;)

Να και η δική μας περσινή καρτούλα! Φέτος αγγελάκι και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουμε τις φωτογραφήσεις... :dry:

DSC01765abdcfdd.JPG

Καλα Ιφιγενεια τελειααααααα η καρτουλα... :laugh: φοβερη...!!! ;) Εμεις τη φτιαξαμε μονοι μας στον υπολογιστη και την εκτυπωσε ο αντρας μου σε ειδικο χαρτι... φαινεται λιγο θολη γιατι την τραβηξα τωρα με το κινητο μου...!!! Μπραβο, πολυ μου αρεσε...!!!

Ευχαριστω για το καρματακι... ανταποδιδω...!!! :P

Ευχαριστώ φιλενάδα!!!

Κι εγώ μόνη μου προσπάθησα να την κάνω, αλλά δεν μπορούσα να την ξεφοντάρω.. Πίσω από το Μαράκι κρεμόντουσαν κάτι θερμόμετρα και ημερολόγια της μαμάς μου (μπλιαχ εντελώς) και δεν ήξερα τον τρόπο να τα κόψω. Δεν είχα ούτε και ανάλογο πρόγραμμα νομίζω.

Ε, την πήγα στο φωτογράφο και μου την έκανε! ;)

Φιλενάδες-Μαρίνα-Ιφιγένεια τέλειες οι κάρτες!!! :cheer:

Ελπίζω φέτος να μου στείλετε από μία ε;;; :);)

Εσείς είστε χρυσοχέρες...Εγώ πάλι λίγο ατσούμπαλη... :blink:

Μαρινάκι πιάσε ένα καρματάκι! ;)

Λενάκι η μπουμπού σου κουκλάκι!!!Πραγματικά σαν κουκλίτσα!!! :cheer:

Φέτος θα έχετε μεγαλώσει...Περιμένουμε νέα φώτο! :cheer:

Ιφιγενεια τωρα που το θυμηθηκα την εφτιαξε στον υπολογιστη, την περασε σ'ενα cd και την πηγαμε εξω για εκτυπωση... βλακειες σου εγραφα πριν...!!! Αλλα το design ειναι του Μαικ..!!! :P

Κατερινα αν βγαλω φετος καινουριες με τον μικρο θα σου στειλω γιατι εχω μονο μια ανμνηστικη...!!! Αν οχι θα σου στειλω μια συμβατικη... δεν σε πειραζει ε;;;; :blush:

Σ'ευχαριστω για την υποστηριξη...!!! ;)

ΤΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ! ΧΙΧΙΧΙ!!!

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.... ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ????

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ.... ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....... :silly:

Το θέμα Αγιοβασιλάκια είναι όντως πολύ καλό!!!!!!!!!!! :laugh:

Τόσο τα Αγιοβασιλάκια - βοηθός του Άγιου Βασίλη, όσο και το αντράκι στην αγκαλίτσα του Αη Βασίλη είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!

Καλά, η ιδέα με τις κάρτες είναι τελεια!!!!! ;)

Αγγελικη τι ομορφη αγιοβασιλιτσα...!!! :laugh:

Κατερινουλα κανε ακομα μια προσπαθεια...!!! Να δουμε τον Χρηστακο...!!! :)

thalia1 έγραψε:

Το θέμα Αγιοβασιλάκια είναι όντως πολύ καλό!!!!!!!!!!! :laugh:

Τόσο τα Αγιοβασιλάκια - βοηθός του Άγιου Βασίλη, όσο και το αντράκι στην αγκαλίτσα του Αη Βασίλη είναι ΦΟΒΕΡΑ!!!!!!

Καλά, η ιδέα με τις κάρτες είναι τελεια!!!!! ;)

ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΚΑΡΜΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΑΙΝΕΨΕΣ!ΧΙ!ΧΙ!ΧΙ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...