Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγιοβασιλακια...!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 165
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το δικο μου μωρακι ηταν 6 μηνων περυσι τα Χριστουγεννα που το ντυσαμε... φετος δεν ξερω ακομα αν θα τον ντυσουμε...!!! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΙΘΑΝΟΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΜΑΡΙΝΑ!ΚΟΥΚΛΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΝΤΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ? ΘΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ!

ΝΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ, ΠΡΙΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ.

ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!!!!!!!ΒΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΟ(ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΦΑΣΟΛΑΚΙ...ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ...).ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!!

Cesilia έγραψε:

Δε μι λες Sweetmammy το φορμακι ειναι mothercare. Γιατι παρειγγηλα ενα παρομοιο και το περιμενω να σας βαλλω φωτο!!!

Ναι ειναι απο τα mothercare... μας το εφερε ο πεθερος μου απο το Λονδινο... εσυ απο που το παρηγγειλες; :)

Απο τι www. mothercare.com. Μαζι με το επομενο νουμερο πιτζαμακια και φορμακια για τον Χριστοφορο!!! /Καμια σχεση οι τιμες με τα εδω

Τί γλυκό!!!!!!

Τα δωράκια μας!!!!!!

Οι πιο όμορφοι αγιοβασίλησες που έχω δει ποτέ μου!!!!!!! :cheer:

Εμάς ο μπαμπάς μας θέλει αγγελάκι την Άλεξ... :P

thalia1 έγραψε:

Εδώ είναι το μπεμπάκι μας στις 31/12/2008,όπου είναι 8 ημερών!!!! :)DSC01432.JPG

ΑΝΗΨΙΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΣΤΟΛΗ...ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ.... ;)

Αχου!!!!!!!!!!!!!! Πεθαίνω!!!!!!!!!! :woohoo:

Κουκλιά! :laugh:

Κι εμείς πέρυσι τη ντύσαμε Αγιοβασιλίτσα!

Φέτος όπως λέει η Katrina, θα τη ντύσουμε αγγελάκι. Της πάει νομίζω κι έτσι ξανθούλα που είναι! Όπως και η Αλεξάνδρα της katrina! ;)

Η καψούρα μου (Μιχαλάκης της sweetmammy) το διασκέδαζε πολύ βλέπω!

Της thalias το λεχούδι... Αχ θα πάθω πλάκα! 8 ημερών Αγιοβασίλης!

Νομίζω έχω βάλει ήδη φωτο από το Μαράκι - Αγιοβασιλάκι, θα ψάξω κι αν βρω θα βάλω κι άλλη!

KPAP ο δικός σου κούκλος Αγιοβασίλης σου μοιάζει πολύ ή μου φαίνεται? ;)

Πανέμορφα!

Καταπληκτικά!

Τι πιο όμορφο να ζητήσεις τα Χριστούγεννα;

Να τα χαίρεστε

Εμείς θα ντυθούμε του χρόνου,που θα κοντευουμε να κλείσουμε τον πρώτο μας χρόνο.Σίγουρα όμως δεν θα χάσουμε τις Απόκριες του '10! ;)

]

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΤΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΑΚΙΑ(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΑΠ ΤΑ mOTHERCARE ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ Η ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ)ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΗ!!!ΤΗ ΒΓΑΛΑΜΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ!ΕΙΜΑΣΤΕ 4 ΜΗΝΩΝ!!!

thalia1 έγραψε:

Iφιγενεια ΤΕΛΕΙΑ η φωτο!!!!! Ειναι σαν στολιδι του δεντρου η μπεμπουλα σου!!!!! :)

χεχε.. Θάλεια... Φέτος αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου θα τη βάλω!

Σε ευχαριστώ!

Σίλια όντως.. δεν υπάρχει κάτι καλύτερο να ζητήσεις!

Θα το ζήσεις του χρόνου και θα το καταλάβεις.. Για μένα τα Χριστούγεννα ήταν και είναι η ομορφότρη περίοδος του χρόνου (είμαι και τύπος του χειμώνα οπότε ενισχύεται η προτίμηση των Χριστουγέννων). Σαν τα περσινά όμως.. Καμία χρονιά! Ήταν τα πρώτα με το Μαράκι, γι'αυτό! Και φέτος ακόμα καλύτερα.. Θα στολίσουμε μαζί το δέντρο (εγώ δλδ θα στολίζω και το Μαράκι θα γκρεμίζει), θα μάθουμε να λέμε τα κάλαντα (πάλι τις τελευταίες συλλαβές θα λέει, αλλά δε βαριέσαι? έχει κι αυτό τη γλύκα του), θα κάνουμε κουλουράκια, κουραμπιέδες (ουφ.. για πρώτη φορά.. αν αποτύχω θα ρίξω το φταίξιμο στο Μαράκι :P ), θα βγούμε μαζί για ψώνια.. Άλλη χάρη φέτος, καταλαβαίνει και η μικρή και θα μπει στο γιορταστικό πνεύμα!

Αχ... τι ωραίο θέμα άνοιξες Μαρινάκι! :cheer:

molly ο μπέμπης σου στη φωτό είναι 4 μηνών? :blink: Θα τρελλαθώ! Τι ανάπτυξη είναι αυτή? Μοιάζει τουλάχιστον 7 μηνών! Και είναι και πανέμορφος! Άντε να πάρετε κι εσείς τη στολή να βγείτε φωτο και να σας καμαρώσουμε κι εμείς!

anemaxxx τρελλομάνα κι εσύ! 12 ημερών βοηθός Αγ. Βασίλη!!! :laugh: Τέλειο!!!

Ιφιγένεια και εγώ λατρεύω τον χειμώνα και την θέρμη που εκπέμπει η γιορτή της αγάπης,τα Χριστούγεννα :) Είναι το καλύτερο μου!Σίγουρα θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα αφού θα μοιράζεσαι όλες αυτές τις ευχάριστες δραστηριότητες με το αγγελούδι σου ;) Ανυπομονώ να τα ζήσω και εγώ.Προς το παρόν θα στολίσω το δέντρο παρέα με την κοιλίτσα και τον αντούλη μου ,χε,χε! ;)

πολυ ομοραφα ολα τα μωρακια κουκλια πραγματικα!!!!

εμενα περσυ δεν καθοταν να τον ντυσω αγιοβασιλη αλλα φετος ελπιζω να μου κανει την χαρη.

το αλλο σαββατο θα στολισουμε το δεντρο μας και θα ειναι το πρωτο (που θα το καταλαβει και θα πιασει)μιας και περσυ ηταν πολυ μικρουλης

Ιφιγένεια στολίδι να πω;;;Λίγο είναι...Κουκλίτσα!!! :cheer:

Και η στολή όντως πολύ ωραία!!! :cheer:

Πες και άλλα για τα Χριστούγεννα! ;)

Μου αρέσει πολύ-πολύ!!!

Αν μας χιόνιζε κιόλας!!!

Η Άλεξ χαίρεται πολύ με τα φώτα, φαντάζομαι πώς θα ξετρελαθεί με τα φωτάκια!Σε λίγες ημέρες στολίζω το ελατάκι μου(για να μην παρεξηγηθώ, είναι άπό όσα ούτως ή άλλως κόβονται) και προπάντων το καραβάκι μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη φέτος και ο λόγος προφανέστατος!!!

Τσουρέκι κάνεις;;;Στείλε κανένα! ;)

Ariel πάρε ένα δωράκι για το μωράκι σου στην κοιλίτσα, κάτω από το δέντρο!Καλή συνέχεια! :)

Οι βοηθοί όμως...Όλα τα λεφτά!Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! ;)

Ifigeneia έγραψε:

Να'την η τσούπρα! Ούτε 4 μηνών...

Η στολή είναι δια χειρός της νονάς μου!

Δεν ειναι ολα τελεια τα μωρουλια μας;;;;;; :laugh:

Ιφιγενεια ο σκουφος της με τρελλανε...!!! Χεχεχεχεχε...!!! Φοβερη...!!!

Να βαλεις φωτο που θα την ντυσεις αγγελακι... η Κατερινα ξερω δε βαζει... ;)Κατερινα παντως θα ειναι κουκλα... στειλε e-mail...! :P

Anemaxxx πολυ πρωτοτυπος ο βοηθος... φοβερο το μωρακι...!!! ;)

Εγω λεω να τον ντυσω Rudolf χιχιχι...!!! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...