Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μικρες αγγελιες μελων,πως σας φαινεται?Εδω μπορει το καθε μελος να παραθεσει την δικη του μικρη αγγελια και να χαρισει οτιδηποτε θελει,να πουλησει κατι,να ανταλλαξει,οτιδηποτε θεωρει το καθε μελος πως μπορει να φανει χρησιμο στα υπολοιπα...Αναζητηση καταστηματων,ντανταδων,παιδικων σταθμων,ζητηση,προσφορα κλπ.Παντα βεβαια με τις ευλογιες του admin!

• Απαντήσεις 75
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ζουζου μου πουλα ο,τι θες βρε!!Αυτος ειναι ο σκοπος των μικρων αγγελιων!!Απο την αλλη χαριζουμε,ζηταμε,προσφερουμε,κτλ.Λενα μου ευχαριστω που σε βρισκει συμφωνη η ιδεα μου.Ας πουμε εγω εχω αρκετα ρουχαλακια για νεογεννητο και ενα σετ του ασλανη αφορετο για νεογεννητο.Οποια επιθυμει να μαθει περισσοτερα ας στειλει πμ σε εμενα!

Δημοσίευση

Ζουζου μου πουλα ο,τι θες βρε!!Αυτος ειναι ο σκοπος των μικρων αγγελιων!!Απο την αλλη χαριζουμε,ζηταμε,προσφερουμε,κτλ.Λενα μου ευχαριστω που σε βρισκει συμφωνη η ιδεα μου.Ας πουμε εγω εχω αρκετα ρουχαλακια για νεογεννητο και ενα σετ του ασλανη αφορετο για νεογεννητο.Οποια επιθυμει να μαθει περισσοτερα ας στειλει πμ σε εμενα!

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια κι απο εμενα!;)

Εγω δυστιχως δεν εχω ρουχαλακια για μωρο να βαλω στις "μικρες αγγελιες" λογο του οτι γενναω Οκτωμβριο και ειμαι στο διαστημα που αγοραζω για τον μπεμπι μου.....Αλλα πουλαω κινητο sony ericsson Κ800i σε αριστη λειτουργικη και οπτικη κατασταση με το κουτι του και ολα τα παρελκομενα + εγγυηση + αποδειξη αγορας + memory stick (sony).ΤΙΜΗ 140EURO

Οποια ενδιαφερετε ας απαντησει η' ας στειλει προσωπικο μηνυμα...

Κοριτσια πειτε και τους αντρες σας....γιατι συνηθως αυτοι ενδιαφερονται περισσοτερο απο εμας.

Ευχαριστω πολλυ!!!

Δημοσίευση

Εγω δυστιχως δεν εχω ρουχαλακια για μωρο να βαλω στις "μικρες αγγελιες" λογο του οτι γενναω Οκτωμβριο και ειμαι στο διαστημα που αγοραζω για τον μπεμπι μου.....Αλλα πουλαω κινητο sony ericsson Κ800i σε αριστη λειτουργικη και οπτικη κατασταση με το κουτι του και ολα τα παρελκομενα + εγγυηση + αποδειξη αγορας + memory stick (sony).ΤΙΜΗ 140EURO

Κοριτσια πειτε και τους αντρες σας....γιατι συνηθως αυτοι ενδιαφερονται περισσοτερο απο εμας.

Ευχαριστω πολλυ!!!

Δημοσίευση

Ευχαριστω πολλυ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...