Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπέρα

εγώ αυτό που κοίταξα στην χοριακή είναι η άνοδος.Δηλ κάνεις μετά δύο μέρες πχ παρασκευή-κυριακη κ κοιτάς πόσο έχει ανέβει. Καλό θα είναι να διπλασιαστεί. Το ότι είναι χαμηλή μπορέι η σύλληψη να έγινε αργά.

Κάνε κ αύριο μια ή τη Δευτέρα αλλά καλύτερα μίλα πρώτα με το γιατρό σου.

Γιατί ανησυχείς? φοβάσαι κάτι?

Εύχομαι όλα καλά να είναι!!!

Δημοσίευση

Μην αγχωνεσαι καλε...μια χαρα θα ειναι ολα....εγω ξεκινησα με χοριακη 38 στις 10 μερες καθυστερησης....απλα η συλληψη εγινε πιο αργα....δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...σου ευχομαι να πανε ολα τελεια....φιλακια

Δημοσίευση

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ !!!! ΕΓΩ ΕΙΧΑ 22,15 ΤΗΝ 26 ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΣΚΑ.....Α Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΧΩΡΙΑΚΗ ΕΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΗΣΗ ΣΕ ΚΥΗΣΗ.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΗΝ 28 ΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 83.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΡΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΑΣΚΟΠΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 48-60 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΡΘΜΟΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

eyxaristw poly magda mou..

apla kai emena me agxose h mikrobiologos poly..

k kyrios gt kserw oti den mporei na egine pio meta h sylipsi kathws eixa epafi tin 16 mera kai meta tin 26 mera .opote mallon an eimai th 16 egine..twra h mikrobiologos mou eipe na paw tetarti..kai meta na paw se giatro ..

alla den exw oute giatro..

na paw sto aleksandras ?

einai kalo?

kserete kanena kalo giatro?

Δημοσίευση

ααα μην αγχωνεσαι καθολου εδω εγω με 315 χοριακη πηγα στον γυναικολογο μου και μου λεει μα σε δω σε μια βδομαδα γιατι ειναι πολυ μικρο και δεν φαινεται καλα και θελω να σιγουρευτω οτι υπαρχει εγκυμοσυνη και εμβρυο!!!

εγω τρελαθηκα λεω τι μου λεει τωρα αλλα αμεσως χαλαρωσα και μετα απο μια βδομαδα το ειδα το σπορακι μου

με το καλο και εσυ,να εχεις μια πολυ καλη και ομορφη εγκυμοσυνη

  • 4 weeks later...
Δημοσίευση

εγώ πρώτη μέρα καθυστέρησης ειχα 394, και εδινε περιθώριο 50-400 μονάδες. Εγώ θα πρότεινα να ξανακάνεις μετα απο καναδυο μέρες. Εγώ έκανα χτες, και ο γιατρος μου είπε να κανω και αυριο. Έτσι, για κάθε ενδεχόμενο αν και δεν είχε ίχνος ανησυχίας. Εύχομαι τα καλύτερα.

Δημοσίευση

κοριτσια τελικά δεν πήγε καλά η εγκυμοσύνη μου. :( την παρασκευή έκανα απόξεση. Ο γιατροσ λέει οτι εαν επαναληφθεί αυτό μετα θα πρεπει να κανω εξετάσεισ .εγώ όμως δεν θέλω να ρισκάρω και θέλω να κάνω ένα στοιχειώδη προγεννητικό έλεγχο πριν ξαναπροσπαθήσω.Ποιέσ είναι οι βασικέσ εξετάσεισ που προτείνει ένασ γιατροσ μετα από αποβολή; Θα το ξανασυζητήσω βέβαια και με το γιατρο σε μια βδομάδα που θα πάω να με δει..

Δημοσίευση

Κουκλιτσα μου,δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο που ρωτας,δεν εχω εμπειρια απο κατι παρομοιο,σιγουρα ομως θα σου απαντησουν κοπελες που εχουν γνωση.Εγω απλα ηθελα να σου πω οτι λυπηθηκα κ προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι καλα κ με ανεβασμενη ψυχολογια γιατι αυτο ειναι το παν και το ξερεις βεβαια δεν περιμενες εμενα να το ακουσεις...απλα,ηθελα να σου εκφρασω τη συμπαρασταση μου κ οτι αλλο θελησεις ειμαστε εδω..υπομονη,δυναμη κ θαρρος...θα τα καταφερεις!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Όχι,έκανα κανονικά..Μ πήρε το νηστείας,ηπια το ζαχαρονερο έμεινα εκεί..δεν επιτρεπόταν τπτ εκτός από νερό κ ανά μια ώρα αιμοληψια...
    • Χαχα ωραία τα unicorn babies ✨🌸 Λοιπόν εδώ η μικρή 2μηνων + κάτι ημερών πια, τη νύχτα είναι όπως ήταν ο δικός σας! 2-3 αφυπνίσεις και γενικά καλά πάει για την ώρα.  Το θέμα είναι την ημέρα που θα πρέπει να δοκιμάζω διάφορα για να κάνει τα naps της και ότι πλέον παρατηρήσαμε ότι για να την πάρει ο ύπνος ξεσπάει για κάποια ώρα σε κλάμα. Ενδεχομένως να περνάει και το λεγόμενο purple crying τώρα γιατί πραγματικά γίνεται μελιτζανι όταν κλαίει 😟😅. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσω τη διαδικασία με θηλασμό χαλάρωση στο κρεβάτι κατά τις 8 και τελικά να την πάρει με τα κλάματα κλπ στις 9+ με 10 ο ύπνος μια και καλή. Πρόγραμμα εννοείται στη φάση που είμαστε δεν παίζει αλλά φροντίζουμε χαμηλά φώτα από τις 6 και μετά και απλά φροντίζω το πρωί μέχρι τις 8+ να χει σηκωθεί για την ημέρα να θηλάσει και να κάνει το πρώτο nap της μέρας. Από τον 4ο και μετά θα βάλω κανονικά πρόγραμμα αν και με το sleep regression δεν ξέρω πως θα πάει.  Είναι πολύ κουραστικό αυτό με το κλάμα πάντως, δηλαδή ακούω κάτι φίλες να λένε ότι το μωρό τους νυσταζε και απλά κοιμόταν, και μου φαίνεται εξωπραγματικό! Εμείς παλεύουμε για να κοιμηθεί με όσο λιγότερο δράμα γίνεται 🤣 Αλλά και πάλι ελπίζω πως θα αλλάξει αυτό! 
    • Ααα οκ γιατί έχω είχα κανει μια φορά μετά την καμπύλη ζαχαρου άλλη μέρα όμως και έκανα μια μικρή  πήγα στο μικροβιολογικό έδωσα αίμα νηστείας και μετά ήπια ένα ποτήρι γάλα έφαγα 2 φρυγανιές και μετά στην ώρα ξανά έδωσα αίμα και έφυγα νομίζω κάτι παρόμοιο σου έκανε 
    • Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...