Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

φατσουλα να το αφηνεις..και μενα η μαμα μου ειναι μακρια αλλα το αφηνω στην πεθερα μου και της εχω εμπιστοσυνη οσο κανεναν αλλον..το φροντιζει και το λατρευει...και ναι τα μωρα πρεπει να βλεπουν και τις γιαγιαδες...και μεις με γιαγιαδες μεγαλωσαμε..καντο και δεν θα μετανιωσεις..και εννοειται να της αφησεις οδηγιες...

Δημοσίευση

Αχ καποια απο αυτα τα κανει και η πεθερα μου αλλα πραγματικα δε με πειραζουν καθολου γιατι ειναι πολυ καλη γυναικα και δε χωνεται πουθενα οποτε αυθορμητα την επιβραβευω με το να την αφηνω να κανει τρελλες με το εγγονι της. Η καημενουλα εχει 1 βδομαδα να τον δει γιατι προσεχει τη μανα της στο νοσοκομειο (που ειναι διπλα απο το σπιτι μου) και παρολαυτα δεν ερχεται να τον δει γιατι φοβαται μην εχει παρει κανενα μικροβιο και του το μεταφερει. ΕΕΕΕΕ μετα να μην την αφησω να κανει παπαδες με το τεκνο μου???

Νομιζω οτι αν σας φεροντουσαν καλυτερα οι πεθερες σας καποια απο αυτα που κανουν (ενταξει καποιες φορες το θελουν το ξεχεσμα) θα τα περνουσατε στα ψιλα γραμματα αλλα ειναι το γ...τω που σας κανει και αντιδρατε. Τελικα ο καθενας παιρνει αυτο που του αξιζει. :silly: :lol:

Δημοσίευση

marianda έγραψε:

χαχα αυτη ειναι κλασικη ατακα τελικα οταν εχουν να δουν το μωρο για λιγο καιρο λενε αχ με ξεχασες δεν με γνωριζει ελεος δηλαδη μα ολες καρμπον να ειναι απο σχολειο παιρνανε και δεν μας το λενε!! αχ να τα θυμομαστε αυτα και να μην γινουμε ποτε ετσι!!!!!!

Ααχ τις ίδιες μ@λακίες ακούμε κι εμείς που μένουμε Εύβοια και τον βλέπουν κάθε Π-Σ-Κ!! Το μωρό εν το μεταξύ όλο τους γελάει! Κι αν καμιά φορά είναι κουρασμένο ή κακοδιάθετο λένε: Αχ με ξέχασε!! Έλεος δηλαδή!!!

Δημοσίευση

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΜΠΟΝ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΟΝΤΩΣ. Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΛΗ....ΣΚΕΤΗ ΖΑΛΑΔΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ"...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ..ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΜΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ :blink: !

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΑΨΩΓΑ...

ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ!

Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΟΛΟΟΟΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΙΔΕΡΟ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΟΡΤΑ.ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΧΤΥΠΗΣΑ ΚΛΠ...

Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!

Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΛΕΕΙ.

ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΝΑΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΩ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ!@!!!!

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΜΑ ΟΟΟΟΟΟΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ :blink: !

Αυτο το κανει και η δικια μου!!!την αφηνω γιατι αν πω κατι θα παρεξηγηθω και θα γινω κακια και τα παιρνει ολα πολυ προσωπικαειναι καλη γυναικα βεβαια η δικια μνου αλλα νομιζει οτι την μαλωνω οταν της λεω οτι αυτο ο συνεχομενο τραγουδι δεν αρεσειστο μωρο!! :side: αλλα οταν κουραζεται η μικρη απο αυτο κλαει οποτε δεν εχω και μεγαλο προβλημα ;)

Δημοσίευση

Εγω νομίζω πως καμιά φορά επειδή δεν τις συμπαθούμε ιδιαίτερα γινόμαστε υπερβολικές..ας μπουμε στη θέση τους...το παιδί του γιου τους είναι...θέλουν να το χαρούν και ξέρουν πως ένα απλό κρυωματάκι δε βλάπτει και δεν κάνει κακό...δε θα πάθαινε και τίποτα το κοριτσάκι σου ...απλως παίζανε μαζί του..εντ'αξει για το κρύο έπρεπε να το αν΄ψουν! Αλλά νομίζω πως γινόμαστε ωρες ώρες ...κακές..έτσι ήμουν κι εγώ..πλέον όμως σκ΄φτομαι και τον άλλον...πόσο κακός να είναι και πόσο να θέλει το κακό μας..για σκεψου το...το εγγονάκι του θέλει και σίγουρα έχει να αντιμέρωπίσει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο...τις μαμάδες των εγγονιών τους...είναι μεγάλη χαρά το παιδί τους παιδιού τους και σίγουρα η μάνα του συχνά βάζει όρια που δεν τους αρέσουν...νομίζω πως πρέπει να γινόμαστε λιγάκι ελαστικές..δεν τη χωνεύω και ιδιαίτερα την πεθερά μου αλλά όταν μου παραπονιέται λέω..χαλάλι...ξέρω πόσο το αγαπαει το παιδί μου και πως σαν μάνα παντα λαχταρούσε να ταχταρίσει το εγγονάκι από το παιδί της..οπότε την δικαιολογώ..ακόμη κι αν κάνει πράγματα που ώρες ώρες φοβάμαι ότι θα μου το φάει το παιδί...μετά σκέφτομαι...τι θα πάθει;;;Ας το τυραννήσουν και λιγάκι...ενηλικες ειναι..δε θα μου το πεθάνουν το μωρό!!Άλλωστε και το ίδιο χαίρεται να συναναστρέφετα ανθρώπους πέρα από τη μαμά του και τον μπαμπά του!!:)

Δημοσίευση

ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΑΥΤΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ

ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΦΟΡΜΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ

ΤΕΣΠΑ

ΑΥΤΑ

ΜΑΛΛΟΝ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Aν καταλάβαμε λάθος μάλλον έπρεπε να μας το εξηγήσεις καλύτερα γιατί λογικό είναι να δημιουργούνται παρεξηγήσεις!Δεν είμαστε στο μυαλό σου και μαλλον ο τρόπος που τα έγραψες ίσως έδινε άλλη εντυπωση...

Δημοσίευση

Ομολογώ ότι μπερδεύτηκα...αλλά δεν πειράζει..εγώ προσωπικά σου μιλησα με βάση τη δική μου συμπεριφορά που ενώ ξεκίνησε πολυ αρνητικά και με πείραζαν πολλα πλέον την έχω δει αλλιώς και της δικαιολογώ(της πεθεράς μου) πολλά!Απο κει και πέρα όπως είπε και η Νίκης ότι σου χρειάζεται κράτα το και τα υπόλοιπα στον βρόντο!!!!:) ετσι πορευόμαστε έτσι κι αλλιώς όχι μόνο στο φόρουμ αλλά και γενικά στη ζωή μας!!:)καλή συηνέχεια!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...