Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bebadomama έγραψε:

α το ζωον!σορυ κιολας ειναι κ μανα του αντρα σου,αλλα ειναι μεγαλο ζωον!!!

Ακριβώς, αν και τα ζώα έχουν μεγαλύτερη συναίσθηση!

Να λυπάσαι για λογαριασμό της!Για λύπηση είναι ουσιαστικά τέτοια άτομα... :(

Εσύ μην πτοείσαι γλυκειά μου! :);)

Υπάρχει θΕΟΣ και βλέπει...!!!

Αϊ στο καλό με σύγχυσε εμένα να φανταστείς!!!

Δημοσίευση

Αυτα ειναι τα παλια μυαλα. Ετσι μεγαλωσε η γυναικα και δεν θα αλλαξει για καμια νυφη. Κρατα αποστασεις σου για το καλο σας γιατι το τελευταιο που χρειαζεσαι ειναι μια τετοια πεθερα να σε στεναχωρει. Προσωπικα ο,τι και αν ακουγα απο ενα τετοιο ατομο θα το αφηνα ασχολιαστο. Δεν αξιζει τον κοπο να χαλιεσαι. Εσυ και αντρουλης σου να στε αγαπημενοι και ασε την αυτην να λεει. Αν δεν εχει ανταποκριση θα σταματησει.

Δημοσίευση

Μακρια απο πεθερες κουνιαδες κτλ..... :angry:

Το τι γινεται στο κρεβατι του καθενα ειναι δικαιωμα του.

Πως τολμα να μιλαει για σενα?

Για τον αν εμεινες εγκυος ή οχι?

Σφαγη στο γονατο. :laugh:

Κοριτσακι μου μερικοι ανθρωποι ειναι βλαμενοι.

Και βλαμενοι παραμενουν μια ζωη.

Γι΄αυτο κοιτα τη ζωη σου και αστους ολους.

Ας λενε..! Θα χτυπαν το κεφαλι τους μετα..!

Ρωτα κι εμενα..! ;)

Οταν εμεινα εγκυος...

Μιας και.. με ειχαν παρει και τα χρονια (26 :laugh: ..)

και προσπαθουσα και πααααααρα πολλους μηνες (4 :laugh: ..)

η πεθερα ηθελε να κλειστω στο σπιτι και ξερεις τι ελεγε?

Εσυ εισαι εγκυος..!! Τωρα θα προσεχεις!!

Δε θα βγαινεις..!! Και ξεχνα τις βολτες..!! :laugh: :laugh:

ΑΜΑΝ ΚΙ ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μεγαλο ζορι ειχε......!!!!

Κι οταν γεννησα και μετα..

Αφου ηξερε την ταλαιπωρια που περασα..

Ηρθε με υφος και μου ειπε..

Τι νομιζες? Ετσι ευκολα γεναν?

Γι' αυτο τωρα βλεπει το εγγονι της με το κυαλι...!! :blink::blink:

Ετσι παν αυτα!!

Να εισαι καλα με τον αντρα σου και ολα θα γινουν.

Τα φιλια μου

Δημοσίευση

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.... ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ... ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΙΕΣΕ. ΧΕΣΤΗΝ. ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ. ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΓΕ ΚΑΤΙ ΤΡΕΛΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΥΠΟΥ-ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ?? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ -Ε ΒΕΒΑΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ. ΑΦΟΥ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ? ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΕΙ!! :P

Δημοσίευση

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΗΣ

ΑΛΛΗΝΗΣ...????? :blink:

ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΙ, ΤΟΣΑ ΛΕΕΙ !!! ;)

ΕΣΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ... ;)

ΑΣΤΗ ΝΑ ΛΕΕΙ... ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ !!!

ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΓΩ!!! :angry:

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΑ ...ΑΡΝΑΚΙ ΕΧΩ...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ !!! :(

ΕΥΤΥΧΩΣ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ) ΑΠΟ

ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ Κ ΚΑΝΕΙΣ??? :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Εγω με την πεθερα μου εχουμε σχετικα καλες σχεσεις..... Αλλα ξεχνιεται μερικες φορες και τις ξεφευγουν κατι μαργαριταρια μα κατι μαργαριταρια :woohoo: Οπως θα ξερετε οι περισσοτερες εδω, εχω ενα κοριτσακι τριων χρονων το μαναρακι μου(το αναφερω για να σας πω οτι κανω παιδια) :dry: Περισυ το Δεκεμβρη ειχα μια παλινδρομη κυηση, που για την πεθερα μου παρολο που εχει χασει στη πρωτη της γεννα διδυμα, ηταν κατι που της φανηκε πρωτακουστο.... Απο τον Ιανουαριο του 08 προσπαθω για το δευτερο παιδακι αλλα τιποτα ακομα.... Κι ερχεται τωρα το καλοκαιρακι και την ακουω να συζηταει με τη θεια του αντρα μου η οποια ειναι και λιγο η κουτσομπολα του χωριου για το αν και ποτε θα κανω εγω δευτερο παιδι. Θα σας γραψω το διαλογο για να καταλαβετε! ΘΕΙΑ. Βρε Γιαννουλα τι κανουν τα παιδια θα κανουν το δευτερο? ΠΕΘΕΡΑ. Δεν ξερω μωρε Χρυσουλα μου! ΘΕΙΑ.Εχουν προβλημα? ΠΕΘΕΡΑ. Δε ξερω ο Αλεξης παντως κανει παιδια, αλλοι δε κανουν.... :ohmy::blink: :woohoo:

Δημοσίευση

bibibo έγραψε:

ΘΕΙΑ. Βρε Γιαννουλα τι κανουν τα παιδια θα κανουν το δευτερο? ΠΕΘΕΡΑ. Δεν ξερω μωρε Χρυσουλα μου! ΘΕΙΑ.Εχουν προβλημα? ΠΕΘΕΡΑ. Δε ξερω ο Αλεξης παντως κανει παιδια, αλλοι δε κανουν.... :ohmy::blink: :woohoo:

Για να καταλάβω δηλαδή... Ο άντρας σου την έκανε μόνος του την κόρη σας;;; Μμμμμμμμμ... :dry:

ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

Βρε ουστ όλες τους! Μας έχουν πρήξει!

Δημοσίευση

ειχα μια ασημη νυχτα μετα απο μια εβδομαδα πυρετου του Σταυρου χτες ξεκινησαμε με υποθερμια και σηκωθηκα γιατι εχω ενα χτενισμα :ημαρτον τι τραβαω οπου ναναι ερζετε και αυτη μιλαει και εγω εχω πονικεφαλο καικαθομαι στο chat και διαβαζω το θεμα σου και ξυπναω αποτομα

1}Λοιπον η γυναικα εχει μεγαλο προβλημα και επισης ο αντρας σου πολυ καλα εκανε και την εβρισε εγω αν ηταν μανα μου θα της εκλεινα εγω το τηλεφωνο δνε θα την αφηνα να μου το κλεισει εκεινη

2] Θα της εκοβα το καλημερα δν θα παταγε το ποδο της στο σπιτι μου και αν ηθελε ο γιος της να πηγαινει να τη βλεπει θα στραβωνα γιατι μπορει μανα να ειναι μονο Μια αλαλ σε αυτη τη περιπτωση καλυτερα ορφανος με αυτη τη γυναικα προβληματα θα εχει μια ζωη

3)αν παλι με επιανε το συναισθημα ελα μωρε μεγαλη γυναικα και αυτα τα κουλα !θα της ελεγα και ο πρωην μου εχει κανει διδυμα και θα το εκελινα εκει

4]θα την εκανα εγω ρομπα και δνε θα με ενοιαζε τη θα ελεγαν οι υπολοιοιποι ακομα και ο αντρας μου :θα της ελεγα το ποτε θα κανουμε παιδι ειναι δικομας θεμα προς το παρων πη......και το ευχαριστομαστε εχεις κανενα κολημα ; Ο σεβασμος κερδιζετε και η συγκεκκριμενη γυναικα ειναι για το πηγαδι .

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο :Ο.Ε.Π(ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΟΣΗΣ ΠΕΘΕΡΩΝ!)

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙς ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ

Δημοσίευση

καλημερα.δωσε μου το τηλ.της πεθερας σου πρωτα να κανουμε μια ωραια συζητηση :)

μα καλα που ζουμε πια?ελευθερια εγω θα της ελεγα πιο πολλα-ασε που τον τελευταιο καιρο ειμαι και λιγο ασυγκρατητη και το στομα μου παει ροδανι!!!!!!!οπως το λες "βρε αντε απο δω".απο μακρια και αγαπημενες μετα απο αυτο.

α καλα τωρα τα πηρα.ορισμενες δεν εχουν το θεο τους!!!!!

Δημοσίευση

Μην ασχολείσαι κοπέλα μου. Να είσαι υπεράνω!! Αν τσακωθείς μαζί της θα φανεις κατίνα. Όχι...μακριά πολύ μακριά..και αγαπημένα(;;;;;;)!!!!! Εσυ στο ύψος σου...ΚΥΡΙΑ!!!!!! Δεν θα πέσεις στο επίπεδο της κάθε μιας που λέει μ....ίες για να σας χωρισει σαν ζευγάρι. Μην ανησυχείς...και ο άντρας σου ξέρει πολύ καλά τι μάνα έχει...δεν είναι ανάγκη να του το τονίζεις συνέχεια...χωρίς αυτό να σημαινει ότι δε θα δείξεις την απογοήτευσή σου για ταλόγια...κράτα ψηλά το κεφάλι και ...βγάλε γλώσσα μόνο εκεί που αξίζει!!!!!! ;)

Δημοσίευση

to agoraki mou έγραψε:

ΚΑΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΘΕΡΑ ...

ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΚΟΣ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ !!! :(

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ....ΤΕΣΠΑ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΑΛΑ..Σ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ....ΣΚΑΣΙΛΑ ΜΟΥΥΥΥ

ΤΟΥ ΠΕΦΤΩ ΛΙΓΗ ΒΛΕΠΕΙΣ...ΑΣΕ ΑΣΕ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια....Με συγχίσατε πρωί πρωί!!!!!!!!!!

Τι είπε η γυναίκα????????????????Δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν ήταν δικιά μου πεθερά δεν θα με ξανάβλεπε μπροστά της και ούτε το εγγόνι της που τόσο απελπισμένα θέλει.................Αλλά αυτή είμαι εγώ.............

Μη δίνεις σημασία αφού είσαι καλά με τον άντρα σου και είσαστε ευτυχισμένοι......αυτή, η να μην την ονομάσω, προβλήματα θέλει να δημιουργεί!!!Και νευριάζω ακόμα πιο πολύ με τις μάνες που έχουν τις κόρες στα όπα όπα και τους γιούς στη χωματερή.

Μια περίπτωση που ξέρω, η μάνα είχε αποκληρώσει το γιό και έδωσε μεγάλη περιουσία στην κόρη.Ο γιος αρρώστησε από τη στεναχώρια του που δεν τον ήθελε η οικογένεια του, πέθανε και αυτή αντί να μετανιώσει που συμπεριφέρθηκε έτσι και να έρθει κοντά στα εγγόνια που έμειναν ορφανά δε θέλει ούτε να τα δει....Αυτή όμως είναι πολύ χειρότερη από τη δικιά σου πεθερά!!!Δεν υπάρχει............................Αυτήν θα την σκότωνα αν ήμουν η νύφη της, σε χαντάκι θα την βρίσκατε.Είχε 15 χρόνια να δει το γιο της και πήγε στη κηδεία του (μόλις 34 χρόνων)και αυτή και η κόρη της η κάρια..........μαχαίρι και άντε γεια......

Δημοσίευση

Δεν το πιστεύω Ρουμπέλα..........υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι????Αντί να χαίρονται με τη χαρά των παιδιών τους..........ντροπή

Ας μην το ξέρει.....αυτός θα χάσει τη μεγαλύτερη χαρα!!!!!!!!!!!!

Δεν αξίζουν να ζουνε τέτοιοι άνθρωποι....μόνο μίσος και διστυχία θα έχουν στη ζωή τους και πληγώνουν και τα παιδιά τους και όλη την οικογένεια τους.

Ο άντρας σου και η πεθερά σου πώς το αντιμετωπίζουν???

Ή δεν έχετε καμία επαφή????Τα αδέρφια του άντρα σου????

Υπομονή.....μην στεναχωριέσαι τώρα που θα γίνεις μαμά θα ναι ότι καλύτερο!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΦΑΝΗ26 έγραψε:

Ρωτα κι εμενα..! ;)

Οταν εμεινα εγκυος...

Μιας και.. με ειχαν παρει και τα χρονια (26 :laugh: ..)

και προσπαθουσα και πααααααρα πολλους μηνες (4 :laugh: ..)

η πεθερα ηθελε να κλειστω στο σπιτι και ξερεις τι ελεγε?

Εσυ εισαι εγκυος..!! Τωρα θα προσεχεις!!

Δε θα βγαινεις..!! Και ξεχνα τις βολτες..!! :laugh: :laugh:

ΑΜΑΝ ΚΙ ΑΜΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ.!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Μεγαλο ζορι ειχε......!!!!

Κι οταν γεννησα και μετα..

Αφου ηξερε την ταλαιπωρια που περασα..

Ηρθε με υφος και μου ειπε..

Τι νομιζες? Ετσι ευκολα γεναν?

Γι' αυτο τωρα βλεπει το εγγονι της με το κυαλι...!! :blink::blink:

Αχαχαχαχα!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Γεια σου ρε Φανή με την πεθεράρα!

Ποιο κυάλι? Τηλεσκόπιο να θέλει!!! Μπουχαχα!!! :laugh:

Δημοσίευση

Eντομεταξυ δεν ενδιαφερεται και ιδιαιτερα για το γιο της.η κορη της και μετα το χαος ειναι...αλλα εκει να μου την πει...ευτυχως που μου ειχε κοψει και δεν της ειχα πει για την προηγουμενη εγκυμοσυνη μου,που δεν μπορουσα να το κρατησω το παιδι....τι θα μου ειχε σουρει αν το ηξερεεεε...ευτυχως ειχα φυλαχτει...το αλλο το κορυφαιο...

της ελεγα για τις φιλες μου που εχουν νεογεννητα τωρα και δεν την παλευουν,κουραζονται και εχουν κανει την νυχτα μερα...και τι μου λεει ρε κοριτσια

"Ελευθερια εσυ δεν θα εχεις προβλημα..ουτως ή αλλως τις νυχτες αργεις να κοιμηθεις ή δεν κοιμασαι κιολας" "Ξερετε δεν κοιμαμαι γιατι κανω μεταπτυχιακο και διαβαζω γιατι το πρωι δουλευω...αλλα μην ανησυχειτε δεν σας παρεξηγω,δεν περιμενα να καταλαβετε"

το αλλο? "οταν κανετε παιδι ο αντρας σου θα κοιμαται σε αλλο δωματιο.θα δουλευει το πρωι.εσυ να ξυπνας"

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...