Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΠ....ΘΑ ΒΡΙΣΩ,ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ

ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΓΙΑ.."Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ"!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΜΑΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλα σοβαρα μιλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

δεν παει καλα!!!!!!!!!!!!!!!!1

τι ειναι αυτα ρε κοριτσια,θα τρελαθω!!!!!!!!!πως γινεται να υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry:

και ολες οι πεθερες ειναι 100% σιγουρςς οτι ο γιοκας δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα και οτι το προβλημα ειναι στανταρ της νυφης(φυσικα δεν εννοω οτι εχει ο ανθρωπος κατι)!!!!!!!!

1 χρονος δεν ειναι τιποτα!!!!εγω 18 μηνες προσπαθουσα...δεν ειχα προβλημα,αλλα ειχα αγχος..

τωρα τι να πω,να μη δινεις σημασια???δεν ξερω,παντως μην την αφηνεις να σε κανει χαλια!!!

Δημοσίευση

γιουχου τελειος η παθερα σου!!!

Δε την λες και εσυ μεταξυ σοβαρου και αστειου οτι η μανα του πρωην σου εκανε δωρο στη νυφη της διαμαντενιο περιδερεο και μια πορσε- αυτον επρεπε να παντρευτω οχι τον γιο σου γκρρρρ μου τι δινουν τετοιες βλαμενες. τετοια πεθερα εχει μια ξαδελφη μου. 18 Χρονια πντρμενοι ειναι και καθε φορα τα ιδια της λεει

Δημοσίευση

ΟΥΣΤ....!!!!!!!ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ!!!!!!

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ Η ΜΑΝΑ!!!!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ....ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΝΑ....ΕΧΩ ΕΑΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ.......ΦΥΛΑΓΕ ΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!ΕΙΣΑΙ Η Ρ Ω Α Σ !!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΕΧΖΕΣΑΙ!!!!!

ΠΑΝΤΩΣ Ο ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ "ΠΕΤΑΞΕ" ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩ...ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΕΛΩ!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ....ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ!!!!!ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

Δημοσίευση

Ε καλα.....αυτο δεν λεγεται οσο μεγαλη λαχταρα κ αν εχει για να γινει γιαγια :angry::angry::angry:

Εμεις προσπαθουσαμε 1 χρονο χωρις αποτελεσμα κ ΜΕ ειχε τρελλανει η πεθερα μου ντουετακι με τις φιλες της (στον αντρα μου δεν ελεγε τιποτα γιατι της τα εχωνε).Αφου ψαχτηκαμε κ βρεθηκε προβλημα στο σπερμα (εννοειτε οτι της το ειπαμε),με φωναξε για καφε κ μου ζηταγε συγγνωμη κλαιγοντας για την συμπεριφορα της(που μας πιεζε και μας αγχωνε)..Τωρα δεν λεει κουβεντα κ οποιος τολμησει να μας πει κατι πανω στο θεμα μωρου τον βαζει στην θεση του :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Mου αρεσει που ειχα αποφασισει να βλεπω και την πλευρα της.οτι ειναι μανα.Αλλα χτυπησε κοκκινο με το θεμα του παιδιου.Πως αντεδρασε?¨"Πως μιλας ετσι στη μανα σου?"του ειπε.και του εκλεισε το τηλ.Δεν την ξανα σεβομαι..τα σχολια για τα πουκαμισα,για το οτι το πολυτεχνειο ειναι αντρικο και οχι για γυναικες και τετοιες μ@@@κιες τις καταπια...αλλα το παιδι??Να παει στην κορη της..ουτως η αλλως για αυτην μας επρηζε παντα

Δημοσίευση

καλά ρε κορίτσια αυτό που δεν καταλαβαίνω με τίποτα όμως από τις πεθερές τις κακές "λόγου χάρη" συγνώμη κιόλας, είναι ότι αυτό που δεν σκέφτονται είναι ότι πάνω απ'όλα κάνουν τα παιδιά τους δυστυχισμένα.

δεν το πιστεύω κοριτσάκι ότι είπε τέτοιο πράγμα...

αν είναι δυνατόν!!!

πραγματικά θανάσιμη :angry:

Δημοσίευση

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ

ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙ

ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Κ ΦΡΑΓΜΟ

Κ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ

Κ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση

βρε αντε απο δω.........και ακομη παραπερα.....δηλαδη τι ειμαστε παραγωγη μωρων θα κανουμε? η οποτε θελουν εκεινες θα κανουμε μωρο?

πωπω θυμηθηκα την φραση μιας 'πεθερας'που ελεγε σε μενα για την νυφη της οτι αν δεν κανει παιδι θα τους χωρισει γιατι εκεινη θελει να γινει γιαγια

το ζευγαρι ηταν ακομη αρραβωνιασμενο και επειδη δεν ειχε μεινει εγκυος η κοπελα(γιατι προσεχαν)της ειχε βγαλει ενα σωρο βρωμες

βρε ουστ απο δω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Mουτζωστε με κοριτσια..."Παρτα Ελευθερια που ησουν καλη και διαλλακτικη.Παρταααααααααα και τις υποστηριζες"..."Αν δεν κανει παιδια τι θα κανουμε?"Αυτο ρωτησε τον αντρα μου παιδια..Τωρα μου το ειπε...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ.ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ

ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΟΣ Μ@@ΡΗ...ΕΜΕΙΝΑ...ΞΥΠΝΑΑΑ...Αυτο παει στη πεθερα μου.συγγνωμη για την ενταση

Δημοσίευση

Το μόνο που έχει σημασία είναι η στάση του άντρα σου και από ότι κατάλαβα τάσσεται απόλυτα με τη δική σου πλευρά!!! Αν και στην πραγματικότητα είναι η "δική σας" πλευρά, μιας και το θέμα του μωρού αφορά και τους δυο σας!!!

Σε ποια εποχή ζούμε που όταν ένα ζευγάρη δεν κάνει παιδιά αμέσως φταίει οπωσδήποτε η γυναίκα????? Και τέλος πάντων τέτοια λόγια είναι δηλητήριο και δεν πρέπει να λέγονται ειδικά από μιια γυναίκα που θέλει να λέγετε μάνα!!

Πάντως αφού όπως λες ο άντρας σου της μίλησε όπως έπρεπε, δεν υπάρχει θέμα , έχεις το σύντροφο σου, σύμαχο στη ζωή και αυτό είναι το πιο σημαντικό!!!Αφού αντιμετωπίζει έτσι τη μητέρα του, δεν θα έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει όλο τον κόσμο, σε κάθε περίπτωση, είσαι πολύ τυχερή!!!!

Όσο για την πεθερά σου δεν χρειάζεται να σου πω, ξέρεις πολύ καλά, ότι ανθρώπους που μας κάνουν κακό στην ψυχολογία μας, τους κρατάμε μακριά.

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΚΡΑΤΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΛΠ....ΘΑ ΒΡΙΣΩ,ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕ

ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΓΙΑ.."Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ"!!!!!!!!!!!!!ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ??ΜΑΛΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ

ΟΧΙΙΙΙΙΙ :angry::angry::angry: ΔΕΝ ΣΕ ΚΡΑΤΑΩΩΩΩΩΩ ΒΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΟΥΡΛΙΑΞΕΕΕΕΕ...... :blink::blink::angry::angry::angry:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ???????? ΤΡΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ???? :blink::blink::blink::blink:

Δημοσίευση

Aκομα τρεμω εντομεταξυ...δεν προκειται να το ξεχασω αυτο.το ξερω...Μπελλα ναι.ειχα μεινει εγγυος στη διαρκεια της σχεσης μας,αλλα λογω ουρολοιμωξης ειχα παρει 3 κουτια αντιβιωση..ειχα αιμορραγικη κυστιτιδα για την ακριβεια και ηταν δυνατη η αντιβιωση..δεν γινοταν να το κρατησω και εκανα εκτρωση..δεν της το ειχαμε πει,ναι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...