Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταπληκτικά νέα :woohoo: :woohoo: Έχω συγκινηθεί πολύ..

Τελικά τα πιο υπέροχα πράγματα γίνονται εκεί που δε τα περιμένεις ;)

Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει στο κόσμο και το δεύτερο μωρουλίνι σου :):)

• Απαντήσεις 168
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΒΟΥΛΑΚΙ!!! :woohoo:

ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ !!!

ΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧ Η ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ

ΑΔΕΛΦΑΚΙ !!! ΥΠΕΡΟΧΟΟΟΟΟΟΟ!!! :woohoo:

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!! :)

ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ

ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑ!!! ;)

ΑΑΑΑΑΑΧΧΧ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ

ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΩΡΑΚΙΑΑΑΑ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

ΥΠΕΡΟΧΟ??? :kiss:

Δημοσίευση

Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!οτι καλυτερο σου ευχομαι Βουλιτσα!!!!καλα ε...η χωριακη σου με ανησυχησε...ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!Η δικη μου γιατι ειναι 93???μηπως εχεις διδυμαααααααααααααααααααααα....χαχχαχα

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ..ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;; ΕΙΧΕΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΠΛΑ;; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ...

ΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????????ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!! :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ..ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΕΚΑΝΕΣ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;; ΕΙΧΕΣ ΑΓΧΩΘΕΙ ΑΠΛΑ;; ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ...

ΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΘΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ...ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ...ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΑΓΧΩΘΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΝ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ....

Δημοσίευση

Καλημέρα Voulaki μου και πάλι συγχαρητήρια στα είπα και χθές άλλωστε!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι; ποιο μωράκι σου θα αγαπάς "περισσότερο" αυτό που προσπάθησες για αυτό τόοοοοσο ή αυτό που σου ήρθε αναπάντεχα, αν και τώρα ακόμα νομίζω η μαγουλίτσα σου υπερισχύει...

Δημοσίευση

Irene1 έγραψε:

Καλημέρα Voulaki μου και πάλι συγχαρητήρια στα είπα και χθές άλλωστε!!!!

Να σε ρωτήσω κάτι; ποιο μωράκι σου θα αγαπάς "περισσότερο" αυτό που προσπάθησες για αυτό τόοοοοσο ή αυτό που σου ήρθε αναπάντεχα, αν και τώρα ακόμα νομίζω η μαγουλίτσα σου υπερισχύει...

KAΛHMEΡA IRENE MOY!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ????????ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΤΑ ΔΥΟ.....

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα όλη μέρα με την μικρή με γκρίνια και από την ζεστηβειχε περισσότερη γκρίνια. Το μεσημερινπηγαμε να πάρουμε τον μεγάλο από το σχολείο και μόλις γυρίσαμε τα μαλλιά της εσταζαν της καημενουλας. Στις 5 ξαναβγήκαμε και πήγαμε προπόνηση τον γιο και γυρίσαμε πάλι ιδρωμένη, την άφησα με την πάνα μόνο και ξεράθηκα στον ύπνο.  Της έριξα μια μουσελινα μόνο. Κάναμε μπανακι και έφαγε κοιμησμενη και τώρα το ματι της γαρίδα 🤣 Την κρατάει ο μπαμπάς στο σαλόνι που είναι ξενυχτης και εγώ ξάπλωσα γιατί δεν την παλεύω άλλο.  Με το μπάνιο πως τα πάτε? Αρέσει στα μπεμπονια σας? Εμένα τρελαίνεται, μόλις την βγάλω χαλάει τον κόσμο όλο. 
    • Νομίζω στην ωορρηξία πρέπει να είναι 10, το φυσιολογικό τις υπόλοιπες ημέρες είναι γύρω στο 6,5 - 7 ?  Ετσι έχω διαβάσει… το έψαχνα κι εγώ. Γενικά αν μπεις στον χώρο αυτό και αρχίσεις να ψάχνεσαι με εξετάσεις όλο και κάτι θα βρίσκεις! Ποσό καιρό προσπαθείς; Συγγνώμη εάν τι έχεις ξαναπεί αλλά είμαστε μπόλικες… Εχεις ειδικό γιατρό αναπαραγωγής που ασχολείται με υπογονιμότητα, κάνει τέτοιες μικρο επεμβάσεις, όπως το σκρατσινκ ;  
    • Γεια σας κορίτσια μου! Καλό μήνα! Πώς είστε; Εγκυούλες πως τα πάτε με τη ζέστη; Με το καλό @melitiniღ και @pennaki εύχομαι να ειναι το καλοκαίρι σας αυτό! @almira με το καλό και σε σένα! Να προσέχετε τον εαυτό σας! Ειχα μέρες να μπω… Κάναμε πρόκληση αυτόν τον μήνα, πράγματι έγινε ωορρηξία! Αυτό ήταν το σημαντικό για εμένα, 16η ημέρα έγινε η ωορρηξία.. Δεν κάναμε ένεση. Χάρηκα πολύ, εύχομαι ειλικρινά να βρήκαμε το πρόβλημα και να ειναι αυτό… και αργά η γρήγορα να γίνει το θαύμα. Καναμε σεξ κάθε μέρα😂😂😂… πήρα και άδεια από τη δουλειά 5 ημέρες για να είμαι σπίτι. Παλιές καλές εποχές, σαν να ήμουν φοιτήτρια ένιωσα.😂😂 Αναμένω… Μακάρι… Θα δούμε!   @Παρασκευαιδου ωραία τα λες! Γελάω με τη γυάλα σου!!! Μακάρι να βγει αληθινή μαντάμ Ζαΐραααα!
    • Κορίτσι μου πως πήγε το αποτέλεσμα της χοριακής;; Είσαι καλά;;
    • Καλησπερα κοριτσια εχω χασει πολλα μηνύματα σας ελπιζω να ειστε ολες καλα με υγιή μωράκια! @Tinoula@annie!ειμαστε ιδιες μερες ΠΗΤ! Εγω ειμαι 9/11. Απο συμπτωματα εχω ακομα εμετους! Το περασμένο σαββατο ειχα γιατρο και μου ειπε οτι ειχανε χαμηλα το μωρο και πρεπει να ανεβει οποτε να σταματησω περπατημα καο ορθοστασια με αποτελεσμα να σταματησω την δουλεια και να δουλευω απο το σπιτι! Αγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι αλλα ευχομαι μεχρι το επομενο ραντεβπυ να πανε ολα καλα. 25/6 εχω παλι ραντεβου
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...