Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μόλις σήμερα μπήκα και διάβασα τα υπέροχά σας νέα!!!!!!

Μπράβο στο Σπυράκο , μπράβο και σε σένα Αναστασία....Μέσα μου ήξερα οτι όλα θα πάνε καλά και χθες το βράδυ σας σκεφτόμουνα - αλλα δεν μπήκα στο mammy-Ti να πω,χάρηκα πραγματικά πάρα πολύ και να ξέρεις οτι αυτή ήταν η τελευταία σας αγωνία....Να αγκαλιάζεις και να φιλάς το παιδάκι σου συνεχώς και πάντα να γελάτε όπως τώρα...Σας ευχομαι μόνο υγεία και χαρές...Αναστασία , όλα πέρασαν,να χαμογελάς πάντα!!Σε φιλώ,Σπυράκο ακόμα περισσότερο!

  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αναστασία μου,αναμφίβολα τα πιο καταπληκτικά νέα που θα μπορούσες να μας πεις!!!! :woohoo:

Για άλλη μια φορά νικητής ο Σπυράκος!!! :laugh:

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα!!!!Γιορτάζουμε κι εμείς μαζί σας!!!

Πολλά φιλιά :kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τα έχουμε ξαναπει ότι ο Σπυράκος θα βάλει σε όλους τα γυαλιά και θα γίνει μεγάλος και τρανός...σε περίπτωση που δεν τα θυμάσαι μπεμπουλομαμά στα θυμίζω!!!

Δεν αμφέβαλλα στιγμή και επειδή τα πρώτα καλά νέα τα είχαμε ακούσει όταν ξεκίνησα τη διαδικασία της εξωσωματικής μου και θεώρησα ότι ήταν σημάδι για μένα και μου έστειλες και pm για γούρι εεεεεε τώρα τι να θεωρήσω που αυτά τα νέα έρχονται την προηγουμένη της χοριακής μου εεεεεε μπεμπουλομαμά;;;;;;

Να τον χαίρεσαι΄!!!!!!

Δημοσίευση

Αναστασία μου, δεν έχουμε καταφέρει να γνωριστούμε από κοντά και τελευταία έκανα απεξάρτηση απ' το mammy!!

Τον Σπυράκο όμως τον έχω στην καρδιά μου και δε τον ξεχνώ... :kiss:

Χάρηκα ΤΟΣΟ πολύ με τα νέα σας... Συγκινήθηκα αληθινά..... :cheer:

ΟΛΑ θα πάνε καλά στη συνέχεια κοπέλα μου....... Το εύχομαι μέσα απ' τα βάθη της καρδιάς μου.......... :)

Να μου τον φιλήσεις! :kiss:

Δημοσίευση

Αναστασία μου ο θεούλης είναι δίπλα σε όλες μας!!!

Πίστη να έχουμε και όλα θα πηγαίνουν υπέροχα!!!

Χάρηκα απίστευτα πολύ με τα νέα σου...

Στέλνω ένα ρουφιχτό φιλί στον Σπυράκο και μια ζεστή αγκαλιά σε σένα καρδούλα μου...

Δημοσίευση

voula εδω και 4 μηνες ειχε σταματησει να αναπτυσεται ο εγκεφαλος του και ειχαμε προθεσμια μεχρι τελος νοεμβριου να δουμε αν θα παρει εκατοστα αλλιως θα καναμε εξετασεις στο κεφαλι του και φοβομασταν μηπως υπηρχε καποια παθολογια που τον εμποδιζε να ανπτυχθει

ευτυχως ομως αρχιζουν ολα να πηγαινουν καλα παλι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια! Η δικιά μ ειναι με ίωση. Ανα 4 ωρες ανεβαζε 39+ η καημενη. Πηγαμε τ απογευμα παιδιατρο, μονο ντεπον, απο αυριο αναμένουμε να ειναι καλυτερα. Απο τις 5 τ ξημερωμα μεχρι τωρα κατά τις 8 τ απογευμα ηταβ μονο στην αγκαλιά μου. Κρίμα τ καημενο καιει ολη μερα τ κεφαλάκι του. Εμεις εχει 2 βδομαδες π ξεκινησαμε δειλα δειλα τις στερεές. Φρούτα δεν... ελαχιστο. Με τ λαχανικά κατι κανει. Δ την πιεζω βεβαια ακομα ειναι μικρούλα. @Maria98 απο οτι καταλαβα εβαλες γεύματα στερεές. Δ θηλάζει μονο. Γτ με μπέρδεψες καπως. Εγω δ την αφηνα μεχρι τωρα. Έχει 2 βδομαδες π την αφησα 2 φορες απο μια ωρα καθε βδομάδα για να πάω γυμναστήριο. Βασικά παραπανω κανενας δ βασίζεται κ να την κρατήσει. Αλλα μ φτανει. Αυτό θέλω μονο. 2 ωριτσες τη βδομαδα για μενα. Εφοσον πινει γαλα αντλημενο δ θα εχεις θεμα. Μωρε σιγα, αν νιωθεις τοσο πρησμενο τ στηθος σου, βγαλε λίγο με τ χερι. Εμενα πρέπει να κανει ωρες να φαει για να τ νιωσω τερμα πρησμενο. Κατι βραδια π τ παιρνει 6 ωρες σερι πχ, τοτε λερώνομαι με γαλα κι αυτο γτ όπως κοιμαμαι πιεζεται τ στηθος κ τρέχει. @Eirinistz εμενα ειναι πιο μικρή απο τη δικη σου. Περναει φασεις που θέλει μονο αγκαλια. Περασαμε προσφατα μια τέτοια φαση για καμοα 10αρια μερες. Πανω π επανήλθε αρρωστησε κ είμαστε ολη μερα αγκαλια. Σε περίπτωσεις πάντως π δ καθεται πουθενα με έχει σώσει ο μαρσιπος. Επισης ευτυχως καθεται στο καροτσι, το χω γυρισει μπροστα κ πολυ της αρεσει να χαζευει.  
    • Καλησπέρα κορίτσια μου🌸  Εμείς με τις τροφές τα πάμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τρώει πολλά λαχανικά και έχουμε βάλει μοσχάρι και κοτόπουλο. Για τα φρούτα δεν τρελαίνεται η αλήθεια αλλά θα φάει αρκετές κουταλιές.    Από γκρίνια πως πάτε ;; Οοοολη μέρα έχει μια μόνιμη γκρίνια. Θέλει να την έχω αγκαλιά και να περπατάμε μέσα στο σπίτι.. ή να παίζουμε όλη μέρα. Μόλις την αφήσω κάτω γκρίνια και τσιρίδες..  Αυτές τις μέρες έχουμε και bexcero και λίγο φοβάμαι γιατί σε όλα τα εμβόλια μου κάνει πυρετό.. εσείς το έχετε κάνει ;   
    • Για την γριπη θα το κανω και εγω. Για το rsv και το αντιτετανικο δεν μου εχει πει κατι. Θα μου λογικα σε λιγες μερες που εχουμε ραντεβου για υπερηχο. Τοτε θα κλεισουμε ημερομηνία για την β επιπεδου. Βρε κοριτσια πως περναει ο καιρος. Νιωθω οτι θα φτασω στην γεννα και δεν θα εχω καταλαβει τιποτα.
    • Τελεία. Το πάτησες το τελευταίο μαξιλαράκι. Τι είναι το rsv? Εμένα δεν μου έχει αναφέρει κάτι ακόμα. Δεν έχω πάει για Β επιπέδου όμως. Μπορεί να μου το πει εκεί ο εμβρυολόγος. Να σε ρωτήσω κάτι πας σε μέρη με πολύ κόσμο ή έχεις παιδάκι (ανηψάκι) που πάει σχολείο και το βλέπεις συνέχεια; 
    • Τέλεια όλα καλά με το μπεμπακι. Γιατί δεν έκανες την Β επιπέδου όμως; Εννοώ ήταν μικρούλα ακόμα; Εγω νομίζω τον ένιωσα τον μπέμπη. Δεν είμαι σίγουρη αν ήταν το έντερο μου βέβαια. 😂
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...