Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ

kalypso

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΙΣ 2.30 ΑΦΟΥ ΣΠΑΡΑΖΕ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ & ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΤΠΤ & ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ & ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ Η ΝΩΡΙΤΕΡΑ,ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΗ ΓΙΑΤΡΟ & ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΟΣΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ & ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΤΟΜΑΧΟΥ & ΟΙΣΟΦΑΓΟΥ..ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ?Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ (ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ) & ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΝΟ ΠΙΒΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ & ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ..ΟΤΑΝ ΘΗΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΚΑΝΕΝΑ 10ΛΕΠΤΟ,ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕ ΡΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ & ΟΤΑΝ ΠΙΕΙ ΞΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΝΑ ΡΕΦΤΕΙ..ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ,ΠΙΝΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ???

ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΚΕΙ..ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 2η ΓΝΩΜΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Sorry Αλλα παλυνδρομιση θα ειχε εμετους ρουκετες κλπ, θα εβγαζε πολλες γουλιες κλπ- διορθωστε με αν κανω λαθος- κανει κατι τετοιο το μωρο σου. Απ'οσο ξερω οχι. Απλά ειναι πολύ ανισυχει. Μαλλον κατι άλλο εχει.

Δοκιμασε να την βγαλεις μια βολτα, παιξτε λιγο μαζι της. Και εμενα ειναι πολύ ανισυχος και γκρινιαρης. Τον ηρεμει οταν τον παιρνει καποιος αγκαλια και παει βολτα εξω. Παντος το οτι ξυπναει συνεχεια ειναι φυσιολογηκο αφου θηλαζει. Μπορει να θελει αγκαλιτσα και παρηγορια

Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να βγάζει ρουκέτες ή έστω γουλιές αν είχε παλλινδρόμηση. Μπορεί να φταίει και το συμπλήρωμα που της δίνεις. Εμένα πάντως που είχε τα ίδια συμπτώματα που περιγράφεις, ανακαλύψαμε ότι είχε αλλεργία στο αγελαδινό γάλα. Οπότε όσο καιρό θήλαζα είχα κόψει οτιδήποτε είχε σχέση με αγελαδινό (γάλατα, γιαούρτια, τυριά) και όποτε ήθελα γάλα υπήρχε και το κατσικίσιο. Τώρα που πινει ξένο γάλα της δίνω το pepti που είναι ότι πρέπει για την αλλεργία της και είναι μια χαρά η σβούρα μου τώρα...

μπορει να ειναι και αλεργεια στο γαλα μπορει και παλινδρομηση εγω τα εψαξα και τα δυο γιατι περασαμε μαρτυρικους κολικους απο οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο στην αρχη ο γαστρεντερολογος ειπε για αλεργεια αλλα το παιδι δεν εστρωνε τελικα με τον υπερυχο ανακαλυψαμε οτι εχει παλινδρομηση και ησυχασαμε, κανονικα πρεπει να βγαζει γαλα αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο υπαρχει και η κρυφο παλινδρομηση οπου το γαλα ανεβοκατεβαινει απο το στομαχι στον οισοφαγο χωρις να το βγαζει το παιδι, ελπιζω να ανακαλυψεις τι τις φταιει εμεις καναμε 2 μηνες και κατι και σταματησα και να την θηλαζω τοτε νομιζοντας οτι θελει υποαλεργικο τελικα τωρα πινει σιροπι και αντιαναγωγικο γαλα και την βαζω και στο στηθος αλλα μια η δυο φορες την μερα γιατι μου εχει μειωθει πολυ το γαλα μου αφου δεν τις εδινα για καιρο.

kalypso μου καλημερα! Εμενα παντως ο μικρος που ειχε παλινδρόμηση πέταγε ρουκέτες συνεχώς. Ευχομαι να πανε ολα καλα! Ενημερωσε μας!

pantos na ksereis oti ama exei Γοπ (γαστροοισοφαγικη παλλινδρομηση) το καλυτερο γιατρικο ειναι το μητρικο γαλα (λογια παιδιατρου οχι δικα μου)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΥΣΗΧΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ (ΜΙΑ ΗΩΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ) & ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΓΕ ΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΕΙ,ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ,ΞΥΠΝΑΓΕ ΣΥΝΕΧΩΣ,ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ & Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΙΓΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ & ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ..ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΥΦΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ???

ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΕΧΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΚΩΛΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΩΛΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΡΕΜΕΙ??ΕΜΑΣ ΧΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ (9 ΠΑΡΑ) ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2.30!!!Κ ΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΑΝ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΕΤΑΓΟΤΑΝΕ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΤΟ ΞΕΝΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΙΚΟΙ & ΠΑΙΡΝΕΙ & ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΙΚΟΥΣ..

Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ 10 ΛΕΠΤΑ & ΝΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΥΜΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ 3 ΩΡΕΣ..

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??

Το θεμα ειναι να μην επιβαρύνεις το στομαχάκι του μωρού. Μικρα και συχνα γευματα. Αν εχει κρυφό παλινδρόμηση μπορείς να το καταλάβεις. Την εχεις δει κάνει αναγούλες χωρίς να της βγαίνει γάλα? Να κανει την κίνηση για εμετό ασχέτως αν δεν βγάζει? Αυτα στα ρωταω απο την εμπειρια μου στην παλινδρόμηση δεν ειμαι γιατρος. Αμα του παιδιου του ερχεται αυτη η κινηση συνέχεια δεν ειναι απιθανο να ποναει ο οισοφάγος της. Τραυματίζεται. Εγω λοιπον θα σου ελεγα να κανεις εναν υπερηχο τωρα που ειναι νωρις γιατι μετα αν εχει χειροτερεύσει το μωρο να σου πουν να κοψεις το γαλα. Αν ειναι στην αρχη να το προλάβεις.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ.ΓΕΝΙΚΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ..ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟ..ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...ΑΠΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΥΣΗΧΗ..Κ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..Κ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΞΕΝΥΧΤΙ...ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ..

marianda έγραψε:

μπορει να ειναι και αλεργεια στο γαλα μπορει και παλινδρομηση εγω τα εψαξα και τα δυο γιατι περασαμε μαρτυρικους κολικους απο οταν βγηκαμε απο το μαιευτηριο στην αρχη ο γαστρεντερολογος ειπε για αλεργεια αλλα το παιδι δεν εστρωνε τελικα με τον υπερυχο ανακαλυψαμε οτι εχει παλινδρομηση και ησυχασαμε, κανονικα πρεπει να βγαζει γαλα αλλα αυτο δεν ειναι απολυτο υπαρχει και η κρυφο παλινδρομηση οπου το γαλα ανεβοκατεβαινει απο το στομαχι στον οισοφαγο χωρις να το βγαζει το παιδι, ελπιζω να ανακαλυψεις τι τις φταιει εμεις καναμε 2 μηνες και κατι και σταματησα και να την θηλαζω τοτε νομιζοντας οτι θελει υποαλεργικο τελικα τωρα πινει σιροπι και αντιαναγωγικο γαλα και την βαζω και στο στηθος αλλα μια η δυο φορες την μερα γιατι μου εχει μειωθει πολυ το γαλα μου αφου δεν τις εδινα για καιρο.
συμφωνω απολυτα....η παλινδρομηση μπορει να ειναι και κρυφη...αυτο ειχαμε και εμεις αλλα οχι γιατι ειχε γοπ αλλα γιατι ειχαμε αλλεργια στο γαλα...το θεμα ειναι να κανεις αυτο που σου λεει ο γιατρος σου και να του εχεις εμπιστοσυνη...κατι παραπανω ξερει...ευχομαι να ηρεμησετε και ολα να ειναι καλα!

Μηπως να αλλαζατε για αρχη μαρκα στο γαλα που της δινεις το βραδυ; Μηπως αυτό την ενοχλει;

Όσο για τον νυχτερινο ύπνο, προσεξα ότι οταν ετρωγα ζαχαρη, κακάο ή σοκολάτα το παιδι ήταν σε υπερενταση και δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει. Μολις τα εκοβα γινόταν πιο ευκολος ο υπνος της.

Και ρωταω: Μηπως να επινα καμια βαλλεριάνα;;;;; :laugh:

Δες τι θα σου πει ο γιατρος... Πως θα το βγαλεις με αυτον τον παλιοκαιρο; Εχω και εγω ραντεβου στις 6 και μαλλον θα το αναβαλλω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΠΗΓΜΕΝΗ,,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 1 ΣΙΡΟΠΙ ΑΝΤΙΟΞΙΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ..ΗΔΗ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ..Κ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙ,ΠΡΙΝ ΣΠΑΡΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥ..

Θα περασει! Και εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο και ειμαι καπως! Παρε ενα καρμα για να ξεχαστεις.

Δεν νομιζω να ειναι κατι που εκανες εσυ. Καλο ομως ειναι να ηρεμισεις για να βοηθησεις περισσοτερο το μωρο σου!

Αν δεν κανω λαθος ο Κος Τζορμπατζακης εγραψε οτι τα συχνα γευματα κατω απο μια ωρα ενδεχεται να οδηγησουν σε παλλινδρομηση.

kalypso μου εμενα ο δικος μου ειχε προβλημα με γοπ απο 2 μηνων που του εμφανιστικε μαζιο με τους κολικους

ειναι μια πολυ δυσκολη περιοδος σε καταλαβαινω γιατι ο μικρος μου σπαραζε στα χερια μου και δεν τον ηρεμουσε τιποτα!!!!!

μεχρι που πηγαμε στο παιδων...εκει η γαστρεντερολογος μας εδωσε σιροπι epadoren(ειναι παρα πολυ καλο!!)και αντιαναγωγικο γαλα το fricolac comfort(ειναι και για την δυσκοιλιοτητα)

συμβουλες που μου εδωσε μικρα και συχνα γευματα ανα 1 με 11/2 ωρα,σωστη κλιση του μπιμπερο(εσυ θηλαζεις ομως ε??)

το κρεβατακι του να εχει κλιση και να μην κοιμαται τελειως ξαπλωμενος και να τον ρευω καλα

επεισης για το ξενο γαλα μου συστησε να τον ρευω και ενδιαμεσα στο γευμα του

το σιροπι το πηραμε για 2 μηνες και κατι οταν πλεον σταματησε και ειχε ηρεμισει του διναμε οταν βλεπαμε οτι εκανε εμετους και ηταν επιβαρυμενο το σταμαχι του

τωρα εχει να πιει 5 μηνες σιροπι,το γαλα παραμενει το ιδιο..

παντως να σου πω πως το σιροπακι κανει πολυ καλη δουλεια εμενα ο δικος μου μετα απο μια βδομαδα αρχισε να ηρεμει σιγα σιγα απο τους πονους,απο τις γουλιες και τους εμετους εχει 5 μηνες αργει να περασει αλλα βελτιωνεται παρα πολυ

υπομονη καλη μου και προς θεου δεν φταις εσυ σε αυτο με τιποτα!! αλλα σιγουρα το καλυτερο αντιαναγωγικο γαλα ειναι το δικο σου(με τον θηλασμο και το σιροπακι ειναι πολυ καλυτερα)

περαστικουλια σας

kalypso έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΓΙΑΤΡΟΣ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ....ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ...

Γιατι φταις εσυ ??? Ολα τα μωρα εχουν ελαφριά παλινδρομηση απλά καποια εχουν πιο έντονη . Το σιροπάκι θα τη βοηθήσει να μην πονάει .

Μην αγχωνεσαι δεν φταις σε τιποτα ! Κανεις το καλυτερο που θηλάζεις το μωράκι σου , ηρεμησε και ξεκουράσου οσο μπορεις .

(εχω γραψει 10 φορες απο το πρωι και ολο με πετάει )

Ναι γιτι φταις εσυ. Δεν φταισ και μην εχεια τυψεις και ενοχες.

Κανεις οτι καλυτερο μπορεις για το μωρακι σου. Θα περασει που θα παει. Συνεχησε να θηλαζεις, κρατα το ορθιο οσο μπορεις μετα το φαγητο, μην το ξαπλωνεις αμεσως και υποθετο οτι ο γιατρος σου θα σου πει να αλλαξετε γαλα. Υπομονη!!!

kalypso έγραψε:

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ 11 ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΑΠΗΓΜΕΝΗ,,ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΠΑΡΩ 1 ΣΙΡΟΠΙ ΑΝΤΙΟΞΙΝΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ..ΗΔΗ ΕΧΩ ΘΗΛΑΣΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ..Κ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΠΑΛΙ,ΠΡΙΝ ΣΠΑΡΑΖΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΣΕΡΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ Κ ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΜΟΥ..

μην ανησυχείς κοριτσάκι μου δεν φταις εσύ .

τελικά ήταν κρυφή παλινδρόμηση ...δεν μου πήγε καθόλου το μυαλό εκεί .

ο δικός μου είχε παλινδρόμηση αλλά δεν έκλεγε απλά τα έβγαζε όλα :silly:

και εμάς μας είπε η παιδίατρος στο Κυριακού μικρά και συχνά γεύματα ,αλλά όταν άρχιζε να θηλάζει δεν μπορούσα να τον ξεκολλήσω και ποτέ δεν έκανε μικρά γεύματα :laugh:

στις αρχές αν θυμάμαι καλά έκλεγε λίγο όταν τα έβγαζε αλλά μετά μάλλον συνήθισε και δεν έκανε τίποτα !!!

μην στεναχωριέσαι δεν κάνεις κάτι κακό εσύ όλα τα μωράκια έχουν παλινδρόμηση είτε πολύ είτε λίγο .

είναι της ηλικίας όταν μεγαλώσει λιγάκι (3 μηνών) θα το ξεπεράσει .

εγώ τον έτρεξα στον παίδων γιατί η τότε γιατρός μου δεν με βοηθούσε μου έλεγε ότι περνάει ίωση από εμένα και να κόψω τον θηλασμό!! :blink:

μόλις πήγα στο Αγλαΐα Κυριακού μου είπε εκεί η παιδίατρος να βρω άλλη γιατρό γιατί αίνε επικίνδυνη !!!κάποια που να εμπιστεύομαι .κάναμε υπέρηχο στο στομαχάκι και αποκλείσαμε τα χειρότερα ,μου σύστησαν μικρά και συχνά γεύματα και υπομονή .

τότε έβαζα πολλά πλυντήρια !!!τσατιζόμουνα με αυτό το θέμα .τώρα βλέπω ότι δεν ήταν και τόσο φοβερό .

λιπών κάποιες ακόμα συμβουλές (ότι θυμάμαι από τότε)εκεί που την βάζεις να κοιμάται να εχει μια κλήση το στρώμα (το κεφάλι πιο ψιλά) για να μην ανεβαίνει εύκολα το αλατάκι .ακόμα και όταν θηλάζεις να έχεις μια τέτοια κλήση στην μικρή ,αρκετή ώρα στον ώμο σου .

θα περάσει σύντομα αυτό που περνάς μην μου στεναχωριέσαι ,αν πελαγώνεις από τώρα πως θα αντιμετωπίσεις όσα σου έρχονται στο μέλλων (δοντάκια ,ανχοσ αποχωρισμού).

όπως λέει και η παροιμία μικρά παιδιά μικρά προβλήματα .

ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΠΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ..ΕΔΩ & 3 ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ & ΣΕΡΝΟΤΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..ΕΙΠΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ...ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ(EPADOREN) ΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ,ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΡΩΕΙ & ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΩΡΕ..ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΤΕΠΟΝΑΚΙ & ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ & ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥ!!! ΑΧ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΩΡΕ,ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ & ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ & ΒΡΗΚΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΜΕΤΟΥΣ & ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΕ ΓΟΥΛΙΕΣ..

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ & ΕΣΕΙΣ,ΛΙΓΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ & ΣΥΧΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ..

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ & ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ,ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΠΑΡΕΑ & ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΤΑΧΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ & ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ & ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ,ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!

• 2 weeks later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΧΤΕΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΠΑΡΑΖΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΤΗΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ & ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ(ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ,ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΑΝΤΙΑΝΑΓΩΓΙΚΟ & ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΕΠΑΝΤΟΡΕΝ,& ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 1 ΑΛΛΟ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΑΣΤΑΤΗ & ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ..

ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ?ΤΗΝ ΘΗΛΑΖΩ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ & ΑΥΤΑ & ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ?

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Α ρε κορίτσια μιας και πιάσατε τις ηλικίες εγώ σ ένα μήνα κλείνω τα 30 ..κάπως μου έρχεται είναι η αλήθεια που φεύγω απ' το δύο 🤷😅 όχι ότι είμαι μεγάλη αλλά δεν το χω συνηδητοποιησει κιόλας... @Barbiee αφού έχεις όρεξη κι υπομονή μπράβο...πάντως κι ο δικός μου που ναι 5.5 δεν τον βλέπω να πολυβοηθαει..περισσοτερο φασαρία κάνει😅εγώ μέτα το πρώτο δεν ήθελα άλλο😂του έλεγα του άντρα μου αν θες δεύτερο βρες άλλη με τον πόνο που ΧΑ περάσει στη γέννα...😂 @Demy93κι εγώ πάντως μαζί μου θα το έπαιρνα ..απ' το να πηγαίνω στη δουλειά και να χω το μου μου πίσω χίλιες φορές μαζί σου..αφού μπορείς κιόλας...
    • να σ πω την αλήθεια πλεον δεν χρειάζομαι τη βοήθεια κανενός...τις πρώτες 20 μέρες χρειαζομουν που δεν μπορούσα να σηκωθώ απο το κρεβάτι...αλλα δεν πειράζει... ευτυχώς ειχε πάρει αδεια ο άντρας μου... πλέον δεν περιμένω κάτι.. όλο λένε να ερθω να σ βοηθήσω να καθαρίσεις το σπίτι και ακόμα έρχονται., εγώ καθάρισα εστρωσα και χαλια και μια χαρά 🤷 προλαβαίνω για 5 παιδιά αλλα δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο για 5😂 εγω θα τον έπαιρνα μαζι μου εκει που εφτιαχνα τα νύχια...αλλα φοβηθηκα απο τη σκόνη και απο τα υλικά λ που μυρίζουν όσο να ναι και τον αφησα σπίτι ...καλα ο άντρας μου δεν πρόκειται να τον ξανά κρατήσει και να φύγω 😂😂
    • Καλά και εγώ έτσι στα 26 άλλου πατούσα αλλού βρισκόμουν άσε που δεν είχα γνωρίσει καν τον άντρα μου τότε 😂
    • Ωχ κατάλαβα είναι δύσκολο να έχεις τους γονείς σου μακριά και εγώ έτσι 650χιλ μακριά τους έχω αστα να πάνε  Μάλλον για μαζί σου το κόβω αν έχεις την δυνατότητα γιατί και ο πεθερός σου πόσο να κρατήσει ένα τόσο μωράκι εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα μπορούσε να κρατήσει το μωρό ποτέ ώρα μόνος του 😅
    • Είναι δύσκολο στην αρχή να αφήσουμε τα μωρά μας ειδικά εμείς που θηλάζουμε  εγώ μια φορά την έχω αφήσει την μπέμπα στην πεθερά μου να πάω σούπερ-μάρκετ η αλήθεια είναι πως κάθησε δεν είχα κάποιο θέμα αλλά πραγματικά έχει να κάνει και με το παιδί γιατί η μεγάλη στην ηλικία αυτήν όχι σούπερ μάρκετ δεν με άφηνε να πάω ούτε μέχρι την εξώπορτα την αυλης δεν προλάβαινα να πάω κλάμα ! παντως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου προλαβαίνεις να κάνεις 5 παιδάκια άνετα και στο εύχομαι εγω αν πάω για τρίτο  θα πρέπει σε ενα χρόνο αντε βαριά δυο να το βάλω μπροστά αλλιώς θα μείνω με τις δυο κορούλες μου 🥰 Εχεις πει ότι θέλεις βοήθεια ; Μήπως νομίζουν ότι δεν της θέλεις μέσα στα πόδια σου και για αυτό δεν έρχονται να βοηθήσουν ;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...