Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟ Κ ΠΙΟ ΑΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ Κ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ...ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ...

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΕΘΕΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΤΕΛ ΛΙΛΑ-ΜΩΒ ΑΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ Κ ΛΑΧΑΝΙ ΠΑΣΤΕΛ ΑΠΑΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 2 ,ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΙΧΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΝΥ,ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΓΟΥΙΝΥ ,ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΟΣ ΤΟΙΧΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΧΩ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΝΥ,ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΤΗΣ,Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ Κ Η ΡΑΦΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΚΕΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙ ΣΥΡΤΑΡΙΑ Κ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΜ ΜΕ ΡΟΖ ΚΑΓΚΕΛΑ,ΧΑΛΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ,Κ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ....ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ Κ ΤΟ ΓΟΥΙΝΝΥ,ΝΑ ΒΑΨΩ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΟ ΓΟΥΙΝΝΥ ΣΕ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ Η' ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ Κ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΨΩ Κ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΙΧΟ ΛΙΛΑ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ ΓΟΥΙΝΝΥ?ΠΡΟ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΛΕΥΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΗ (ΥΙΟΡ) ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΙΝΝΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΒΕΒΒΑΙΑ,ΤΙ ΛΕΤΕ ,ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ?ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ!!!Κ ΕΙΔΑ Κ ΜΙΑ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ Κ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ,ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ Γ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ,ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ?Κ ΑΜΑ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΚΑΛΗ?

Δημοσίευση

Το λιλά είναι πολύ ωραίο χρώμα και ξεφεύγει από το κλασικο κοριτσίστικο ροζ. Εγώ έχω κάνει διχρωμία, από πάνω ανοιχτό λιλά και από κάτω λίγο πιο σκούρο. Είναι πολύ ωραίος συνδυασμός και φωτεινός. Εγώ έχω κολλήσει νεραϊδούλες αλλά και ο Γουίνι μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή...

Δημοσίευση

Η ταπετσαρια θα φυγει ,παω να την κατεβασω τωρα ,θα αφησω τις αφισες μονο κ οποτε θελω τις κατεβαζω,διαλεξα τον Γουιννυ σαν ουδετερο μηπωσ κανουμε κ υιο ,τι χαζη σκεψη πωπω,τωρα το συνηδητοποιω

Δημοσίευση

tosh wra skeutomoun!!!!

latreuw to lila kai tha to protimousa se 2 toixous anti se enan .

mhn parafortoseis me ton arkoudo (den ton xoneuw kiolas :laugh: )

opos eipai kai h ioanna bale neraidoules .....na xareis pou exeis koritsaki giati an kaneis agoraki tha blepeis pantou aytkinhta kai mpales (tha bobase mhpos tou minei kai tipota apo tis neraides ,enw gia thn mikrh den tha exeis fobo gia ta aytokinhta :laugh: :laugh: )

oi kourtines mou aresoun pou tha einai me ton "axoneuto" arkoudo :P

2 tixoi lila kai duo laxani anikto einai souper .

Δημοσίευση

πολυ γελασα με την ταπετσαρια να βγει-να μη βγει και με τον αχονευτο

και εγω αυτον εχω και ολη την παρεα χαχα

λοιπον εγω το εχω 2 χρωματα

απο τη μεση και κατω ροζ προς το λιλα πιο σκουρο και απο πανω πιο ανοιχτο

και στη μεση μπορντουρα με λουλουδια εντονα φουξια και καρδουλες

με λιγο κιτρινο

και αυτοκολλητα του γουινι και της παρεας του

κουρτινα λιλα

και χαλι μωβ-λιλα και φουξια λουλουδια

α δεν εχω φωτο μεσα

οταν βαλω θα σου στειλω αλλα αν προλαβεις

Δημοσίευση

γιαωτακι αν πιανουν τα χερια σου δωστου...κανε τα αρκουδακια..ομορφα με πολλα χρωμματα...γιατι να μη βγει καλο καλε?το λιλα ειναι πολυ ωραιο ρχμα επισησ παει με κοραλλι με σομον με κιτρινι μαρεσει παρα πολυ αλλα μπορεισ και τριχρωμια μωβ λιλλα κιτρινο και αν τοο κανεισ και σε επιπεδα η με καμπυλεσ απο το πιο σκουρο πιο κατω να πηγαινεισ στο πιο ανοιχτο προσ το ταβανι?τι λεσ?πχ πρωτα μωβ μετα λιλα κτελοσ κιτρινο καμπυλωτα καντα...και με τα βαζεισ οτι θεσ...αλλωστε παει και με το γκρι που πηρεσ τισ κουρτινεσ(το γαιδαρο)και βρησκεισ κι ενα φτηνο χαλακι με ροζ-κγρι η το γουινι και εχεισ φουλ χρωμα....παντωσ τα αρκουδακια καντα αξιζει....εμενα ο αμτρασ μου ζωγραφιζει παιδικα δωματια και μασ εκανε το τζινι και καμαρωνουμε τωρα σα γυφτικα σκεπαρνια..... αν δε παινεσεισ το σπιτι σου λεει?πεσ μασ τι κατεληξεσ

Δημοσίευση

Ο,τι και να κανεις να βαλεις καπου τον κουβα με τα λουλουδια για να φαινεται!!!!!!!! ;) :silly: :silly: :silly:

Λεω επισης να βγαλεις την ταπετσαρια και να κρατησεις 2 χρωματα και να βαλεις και μπορντουρα.

Την κουρτινα γιατι την πηρες απο τωρα????

Σε δεσμευει πολυ....

Το χρωματολογιο χαλια...

Παρε κανενα πιο ζωντανο χρωμα.

Y.Γ Γιατι δεν το κανεις ενα ωραιοτατο ροζ-φουξ??????

(Βλεπε φωτο)

Εγω η κλασσικη κολλημενη με τα ροζ...............

Δημοσίευση

ΓΙΩΤΑ ΤΟ ΛΙΛΑ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ

ΘΑΜΠΟ ...ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΙΦΕΙΓΕΝΙΑ ... ΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ Κ

ΣΥΝΔΙΑΣΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ (Η ΑΦΙΣΑ) ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΜΕ

ΤΟ ΛΙΛΑ ΠΑΕΙ ? ΧΜΜΜ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ... ΓΤ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ...ΧΙΧΙΧΙ

ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ :huh:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΝΑ ΜΑΣ

ΤΟ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !!! ;)

ΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝ/ΝΑ! :kiss:

Δημοσίευση

βρε γιωτα τωρα το ειδα...και το μην.μου ηρθε αργα αφου νομιζα ειχες φυγει.. :blush:

τελοσπαντων! εγω ειμαι υπερ της μπορντουρας και του πιο απλου..

αφου εχεις γουινι κουρτινα καλυτερα να δεσεις χρωματικα το υπολοιπο δωματιο με λεπτομερεις γουινι και οχι ταπετσαρια..

αν μπορεις βγαλτην.

τωρα για χρωμα το λιλα με το κιτρινο δεν μου καθεται και πολυ..θα το προτιμουσα μισο λιλα μισο λευκο ή τουλαχιστον πολυυυ απαλο λιλα και μπορντουρα με λεπτομερεις κιτρινες γουινι..ε, ποσο μεγαλος ειναι αυτος ο αρκουδος?

χαλι σε μονοχρωμο γιατι γενικα δεν μου αρεσουνε τα παιδικα(κολλημα!)

ο καταλογος οντως θαμπος αλλα και παλι δεν βγαινουνε οπως στους καταλογους..

παντως εαν βαλεις λιλα να ειναι προς το μωβ και οχι ροζ γιατι δεν θαταιριαζει καθολου με το κιτρινο

γιατι ρε συ δεν βαζεις αποχρωσεις του κιτρινου κροκι?? ταιριαζει και με τον γουινι..το μωβ φερνει πριγκιπισσα...

Δημοσίευση

Και όσο σε σκεφτόμουν...Πού εχάθη αναρωτιόμουν...

Στο θέμα...

Λιλά;;;Απα-πα!!!

Σόρυ κιόλας για την κραυγή αλλά το χρώμα καταρχάς δεν προτείνεται για παιδικό από άποψη ψυχολογίας!Ψυχοπλάκωμα...

Σε ρούχο και πάλι περιορισμένο!!!

Είμαι υπέρ του ροζ-φουξ, αποχρώσεις μπλε, πορτοκαλί, κίτρινο, χαρούμενα χρώματα...Εξαρτάται τους χρωματισμούς των επίπλων...

Τα αρκουδάκια της αγάπης ΤΕΛΕΙΑ ΣΚΕΨΗ!!!

Να ξυπνάει η κορούλα και να χαίρεται...

Όσο για τις κουρτίνες μη σε δεσμεύουν...

Απλές βαμβακερές-λινές ουσιαστικά σε πολλούς χρωματισμούς στοιχίζουν ένα ποσό όχι ιδιαιτέρως τεράστιο!

Στα έπιπλα τί χρώμα παίζει;;;

Κωνσταντίνα;;;Τί γαϊδουρα-γαιδουρένια δεν ευχήθηκα!

Να ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!

:cheer :cheer::cheer: :

Δημοσίευση

Κατρινα μου τα φιλια μου :kiss:

Γιωτουλα μου μην αγχωνεσαι,εγω ειμαι σιγουρη οτι οπως και νάποφασισεις να το κανεις,θα της το φτιαξεις τελειο το δωματιακι της πριγκηπεσσας σου :woohoo: φιλακια πολλα :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...