Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την επόμενη φορά...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Gorginaki σορρυ που άργησα να σου γράψω αλλά προσπαθώ να περιορίσω λίγο το mammyland καθώς έχει αρχίσει να γίνετε εξάρτηση...

Σε γενικές γραμμές είμαι καλά, την 1η μέρα πανικός, μετά κενό και όσο περνάνε οι μέρες νομίζω ότι κρύβω όλο και περισσότερη θλίψη μέσα μου...

Και βέβαια είναι δεδομένο ότι παρότι μου λένε (και τους λέω για να μην τους στεναχωρήσω) πλέον ξέρω ότι δεν θα είμαι ποτέ αισιόδοξη από δω και πέρα, απλώς θα περιμένω να περάσουν οι μέρες για να πάρω τα αποτελέσματα...

Επειδή όπως σου έχω πει δεν πιστεύω στην τύχη, είμαι σίγουρη ότι κάτι σοβαρότερο συμβαίνει που δεν θα το μάθω ποτέ!!!

Μη με μαλώσετε για αυτά που γράφω, τα οποία δεν έχουν και θέση εδώ μιας και είναι ενα τόοοοοσο χαρούμενο ποστ...

Στείλε μου pm ονομα και τηλ. διαγνωστικού και δ/νση γιατί σ' αυτή τη φάση δεν έχουμε λεφτά για πέταμα...(το εμπιστεύεσαι;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια!κατερινάκι χαίρομαι τόοοοσο πολύ που είσαι αισιοδοξη!εύχομαι γρήγορα όλες οι κοπέλες να μείνουν εγκυούλες και να αποκτήσουν σποράκια που θα εξελιχθούν σε νταβρατισμένα νινάκια!!!!!!!!!!

irene μου ξέρω έχεις περάσει πολύ δύσκολα...δεν μπορώ να σου πω να ηρεμήσεις...εγώ μετά την 1η προσπάθεια είχα φαγωθεί να βρω τί έφταιγε,και τί δεν πήγε καλά..όταν ο γιατρός μου είπε ήταν φύση ή τύχη μουρθε να του πετάξω τον υπέρυχο στο κεφάλι...τώρα όμως έχω ηρεμήσει βοήθησε και ο γιατρός που έχω τώρα...αυτό που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε τέλεια...όπως προετοιμάζω το σώμα μου με τα φάρμακα έτσι προετοιμάζω την ψυχή μου με όμορφες σκέψεις...καλά κάνεις και ψάχνεσαι με εξετάσεις και γω το έκανα...μην σταματάς όμως να σκέφτεσαι θετικά...την επόμενη φορά θα τα καταφέρουμε...εγώ αυτή τη φορά θα τα καταφέρω και είμαι σίγουρη :woohoo:

φιλιά πολλά σε όλες...

Zozaki μου τελικά δεν πρωτοτυπώ έτσι...μάλλον όλες το ίδιο λούκι περνάμε...Σου εύχομαι αυτά τα Χριστούγεννα να ναι τα καλύτερα, λίγο χειρότερα από του χρόνου που θά χεις τα μωράκια σου αγκαλίτσα!!!

kalimera kopelitses mou.opos ta ipe i zoza ine

kai eftixos irene mou otan ksekinisis tin epomeni

pali esiodoksi tha ise.

ego pantos den apelpistika stin arxi panta pigena

me elpida pos tha ta katafero.

pano kato oles ta idia skeftomaste ta idia mas kanoun

na kleme.

simera exi poli orea mera?????????????prepi na tin ekmetaleftoume

kai na perasoume omorfa.

irene μου θα δεις όλα θα πάνε καλά για όλες μας...το πιστεύω όσο τίποτα άλλο B)

χαλαράαααααααα που λέμε και δω στο βορρά....

φέεεεεετα που λέει και η ήπειρος...

λάου λάου που λέει και η μάνα μου... :P

gorgina όντως άλλη μια όμορφη μέρα...χαμόγελα πολλά χαμόγελα θέεεεελω!

φιλάκια πολλά κοριτσάρες!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ Κ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ

ΜΙΑ 1 ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΕΣ

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Κ ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΑΕΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΩΡΟ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑ 50 ΤΗΣ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΕΔΩ Κ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΣ ΜΩΡΟ

ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΘΑΡΡΟΣ

Kalimera koritsia! Mpravo Marsoraki poli oraia ta nea sou! Ti ginetai me tin lista mas? Exo kairo na tin do.. ego proetimazomai psixologika gia tin epomeni prospatheia.Skeftomai thetika. Dromologo kai merikes teleutaies eksetaseis pou anakalipsa xari sto mammyland kai sta koritsia oti prepei na kano kai ola tha pane kala auti ti fora!! Se oles mas!!!!

:laugh: :laugh: :kiss:

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

doudou79-Noεμβριος- Απο καταψυξη-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη -ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

evelinaki - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

elena23 - ??????????-?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα - Ιανουαριο - Ενεσουλες- ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgina - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιrene1 - ?????????? - Απο καταψυξη - θΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα!!!!!!!!! θα ξεκινήσω το Δεκέμβριο την πρωτη προσπαθεια για εξωσωμτική για αυτό βάλτε και εμένα στη λίστα σας ειναι γουρλιδικη :lol::lol: Εύχομαι σε ολες μας να αποκτησουμε αυτο που ονειρευόμαστε και επιθυμουμε περισσότερο ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ :laugh: :laugh:

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

doudou79-Noεμβριος- Απο καταψυξη-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

anastasia2003 - Δεκεμβριος - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη -ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

evelinaki - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

elena23 - ??????????-?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα - Ιανουαριο - Ενεσουλες- ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgina - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιrene1 - ?????????? - Απο καταψυξη - θΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anastasia2003 καλωσηρθες στην παρεα μας!!!!!!!

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε boardcode και smileys, παρά το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται στη φόρμα Γρήγορου Μηνύματος

doudou εαν δεν κάνω λάθος σήμερα θα κάνεις εμβρυομεταφορά.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, να είσαι χαλαρή αισιόδοξη και είμαι σίγουρη οτι σύντομα θα γίνεις μανούλα!!!!!!!!!!!

Ντούντου μου εχεις ολη τη θετικη μου σκεψη μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα το ξερεις ηδη αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιαααααααααα

καλημέρα.εμενα μου είπε η γιατρός επειδή τον ιανουάριο θα κάνω εξωσωματική να κάνω το εμβόλιο για την νέα γρίπη.

σκέφτομαι να μην το κάνω.εσάς σας έχει pi κάτι τέτοιο ο "γιατροσας"?

gorgina έγραψε:

καλημέρα.εμενα μου είπε η γιατρός επειδή τον ιανουάριο θα κάνω εξωσωματική να κάνω το εμβόλιο για την νέα γρίπη.

σκέφτομαι να μην το κάνω.εσάς σας έχει pi κάτι τέτοιο ο "γιατροσας"?

Τζωρτζινακι μου γεια σου...εμενα ο γιατρος της εξωσωματικης μου πε να το κανω ο γυναικολογος μου μου πε οχι...

Δεν ξερω κ γω τι να κανω τελικα...

Μαλλον θα κανω μονοτου πνευμονιοκοκκου της νεας γριης το φοβαμαι κ γω...

Ντουντου μου σημερα δεν κανεις χοριακη????Καλη επιτυχιααααααααααα ευχομαι τα καλυτερα ++++++++++++++++++++++ αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!Πηρα τα αποτελεσματα της pcr ARNHTIKA!!!!!!!!!!!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...