Μετάβαση σε περιεχόμενο

Την επόμενη φορά...ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Recommended Posts

tirogaridaki έγραψε:

Κατερίνα μου και λοιπά κορίτσια..μην το βάζετε κάτω...σίγουρα για αρκετές από εσάς η επόμενη..είναι η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΕΙΡΑ!!Και κανείς δε θα σας την πάρει!!:) Κατερινούλα..ξέσπασε στα μαλλάκια σου..γι αυτό είναι άλλωστε εκεί..να ξεσπάς σε αυτα και να σε κάνουν να δειχνεις ομορφότερη!!!:) Ευχομαι ο πελαργός να σε επισκεφτεί το συντομότερο δυνατό!!!:)φιλάκια πολλά!!

Σε ευχαριστω Φανουλα μου!!!!Χαρηκα παρα πολυ με τα νεα σου χτες!!!!!!!Ευχομαι ολα να σου πηγαινουν παντα τοσο καλα οσο χτες!!!!!

Φιλακια στον Δημητρακη σου και στην κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 92
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

marsoupilami έγραψε:

Κατερινάκι μου γλυκό, μόλις είδα το θεματάκι σου και πολύ μου άρεσε!! Μπράβο κοπελάρα μου, είσαι δυνατή και θα σου έρθει σύντομα το πολυπόθητο μωράκι!!!!!

Εν τω μεταξύ είσαι μέσα στο μυαλό μου ... χθες το βράδυ σκεφτόμουν να ανανεωθεί η λίστα από θεματάκι "εξωσωματική, ποιες ξεκινήσαμε παρεούλα" και να προσθέσουμε τις αναμενόμενες προσπάθειες εξωσωματικής, με τον τρόπο που το διατύπωσες και εσύ!!! Βλέπεις, εγώ πάω αύριο να κάνω την χοριακή, και έχω κακό προαίσθημα, νιώθω ότι δεν τα καταφέραμε, οπότε δεν θα ήθελα να σβηστώ τελείως από την λίστα, θα μου κακοφανεί!!!!!!!

Να' σαι καλά κοριτσάκι και όλα θα πάνε καλά!!!! Πίστη και αισιοδοξία χρειάζεται και - που θα πάει - θα γίνουμε και εμείς μανούλες!!!!

Σου απαντησα και στο αλλο θεμα μας...Σε θελω αισιοδοξη!!!!Ακους εκει δεν τα καταφεραμ τωρα...που το ξερεις??Μην προδικαζεις τα πραγματα κοπελα μου...Σκεψου Θετικαααααααααα!!!!!!!!!!!!!

Σου ευχομαι τεραστιααααααα χοριακη!!!!!!!!!!

doudou79 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΘΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΣΩΣΤΑ

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΡΕ ΓΜΤ!!! ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ,

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ!!!

ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΛΛΑ Η ΠΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΩ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ??????????? ΜΗ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!

Καλη επιτυχιαααααα κοπελα μου!!!!!Ειλικρινα ευχομαι αυτη να ναι η τυχερη σου!!!!!!!!

Καλο θα ηταν να ξεκουραζοσουν εστω αυτο τον μηνα...να παιρνες λιγο τα πανω σου για να το χαρεις κ συ!!!!!!

Ομως θα το χαρεις με την ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και γω απο ξανθια εκανα ανταυγιες καστανες και σιγα σιγα προς το καστανο το παω...Ξερεις για να μην με αγχωνει η ριζα που θα μεγαλωνει και δεν θα μπορω να τα βαψω τον Ιανουαριο!!!! :P:P:P

Φιλακιααααααααα

snowgirl έγραψε:

Γεια σου ρε Κατερινάκι!!!

Πολύ μου αρέσει που σε ακούω (διαβάζω) τόσο αισιόδοξη!

Εκπέμπεις πολύ θετική ενέργεια!

Και...είμαι κι εγώ σίγουρη ότι...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!

:kiss:

ΑΧ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ..ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

Κατερινάκι τι αισιόδοξη που είσαι!!!!!!! Χαίρομαι πολύ για εσένα που αντιμετωπίζεις έτσι την κατάσταση.

Εκανα και εγώ μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής τον Οκτώβριο και θα προσπαθήσω ξανά τον Ιανουάριο, με ενεσούλες όμως πάλι γιατί δυστυχώς δεν έχω στην κατάψυξη έμβρυα.

Προσπαθώ και εγώ να συνέλθω από την απογοήτευση.

Μάλλον στα μαλλιά μας ξεσπάμε όλες και εγώ τα έκανα καστανά από ξανθές ανταυγιες.

Ευχομαι να μου μεταδώσεις την αισιοδοξία σου γιατί δεν την παλεύω και πολύ.

Φιλάκια και την επόμενη φορά εύχομαι να τα καταφέρουμε όλες μας !!!!!!!!!

Κορίτσια, δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το θεματάκι, έτσι δεν είναι? Λοιπόν, ως "βετεράνος" (δυστυχώς..) του θέματος, απλά θέλω να ξέρετε ότι αν και όπως μπορώ θα είμαι εδώ για εσάς μήπως και μπορέσω να σας μεταφέρω έστω και λίγη από την εμπειρία μου - και τα πάνω της και τα κάτω της! Οπότε..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη 5 εμβρυακια -ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

evelinaki - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

elena23 - ??????????-?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα - ?????????? - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgina - ??????????- ?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπληρωστε τα υπολοιπα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!

Andriani έγραψε:

Κορίτσια, δεν θα μπορούσα να λείπω από αυτό το θεματάκι, έτσι δεν είναι? Λοιπόν, ως "βετεράνος" (δυστυχώς..) του θέματος, απλά θέλω να ξέρετε ότι αν και όπως μπορώ θα είμαι εδώ για εσάς μήπως και μπορέσω να σας μεταφέρω έστω και λίγη από την εμπειρία μου - και τα πάνω της και τα κάτω της! Οπότε..ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!

Σε ευχαρισουμε Ανδριανη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΝΟΜΑ - ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΣΠΑΘΕΙΑ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ- ΣΧΟΛΙΑ

doudou79-Noεμβριος- Απο καταψυξη-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

katerina - Ιανουαριο - Απο καταψυξη 5 εμβρυακια-ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!

evelinaki - Ιανουαριο - Ενεσουλες - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!

elena23 - ??????????-?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αβα - ?????????? - Ενεσουλες- ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgina - ??????????- ?????????? - ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συμπληρωστε τα υπολοιπα κοριτσακια μου!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΖΟΥΖΟΥΝΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ???

marsoypilami.... ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ, ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΡΝΗΤΗΚΙΑ

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΑ!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΟΣΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΑΙΣΙΩΔΟΞΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ

ΜΗΝΥΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΕΔΩ,

ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ[/

ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! :laugh:

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΘΑΝΗ... ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΡΙΣΑ ΣΚΕΦΤΙΚΑ!!! :silly:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ,

(ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΧΕΤΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ)

ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΥΥΥΥΤΕΡΕΣ!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ!!!!

Geia sa koritsakia omorfa! Ti mou kanete? Xairomai pou uparxei tosi aisiodoksia :lol: pairno ki ego ta pano mou..

Loipon tha sas po ta nea mou.. ekana simera isreroskopoisi kai mou vrikan liges sumfiseis.. Tora eimai xaroumeni giati afou vrethike kapoia aitia pisteuo oti i epomeni fora tha einai i tuxeri mou!!! :silly:

Ti oraia lista einai auti?

Filakia se oles!!!!

Αβα έγραψε:

Geia sa koritsakia omorfa! Ti mou kanete? Xairomai pou uparxei tosi aisiodoksia :lol: pairno ki ego ta pano mou..

Loipon tha sas po ta nea mou.. ekana simera isreroskopoisi kai mou vrikan liges sumfiseis.. Tora eimai xaroumeni giati afou vrethike kapoia aitia pisteuo oti i epomeni fora tha einai i tuxeri mou!!! :silly:

Ti oraia lista einai auti?

Filakia se oles!!!!

aba μου να σε ρωτήσω κοριτσάκι μου έκανες υστεροσκόπηση γιατί υπήρχε κάποιος λόγος ή προληπτικά?

Συγνώμη εαν γίνομαι αδιάκριτη εαν θέλεις φυσικά μου απαντάς.

Απλά σκέφτομαι να το προτείνω και εγώ στον γιατρό μου μιας και δεν έχουμε βρει κάποιο πρόβλημα αλλά παρόλα αυτά δεν έρχεται το πολυπόθητο μπεμπέ.

Να το κάνω και αυτό σκέφτομαι μπας και χαλαρώσω

Evelinaki mou den eisai katholou adiakriti,makari na mporeso na sou fano xrisimi se kati, ekana usteroskopisi proliptika kai vrethikan oi simfiseis.Eixa duo apotuxomenes prospathies kai apo oles tis eksetaseis mou den fainotan tipota. Esi se poia prospathia eisai?

καλησπερα κοριτσια!!ειπα κι εγω να μπω στην παρεα σας καθοτι κι εγω ελπιζω να τα καταφερω την επομενη φορα.... και βλεπω οτι εδω υπαρχει αρκετη αισιοδοξια και θετικο κλιμα.Καλη επιτυχια σε ολες και γρηγορα εγκυουλες!!!

αβα μου θα φανω κι εγω λιγο αδιακριτη και επειδη ειμαι στο ψαξιμο θα ηθελα να σε ρωτησω αποτυχημενες προσπαθειες εννοεις παλλινδρομηση?

aba εχω κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια τον οκτώβριο και τώρα θα περιμένω μέχρι τον ιανουάριο για την επόμενη.

Να σε ρωτήσω με αναισθησία έγινε η υστεροσκόπηση?

Πόνεσες καθόλου?

Και κάτι άλλο μετά απο πόσο διάστημα μπορείς πάλι να προσπαθήσεις για μωράκι?

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 6 ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ (ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ

ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΧΟΣ )ΑΠΟ 28-31 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Κ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑ Κ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ(ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΩ 1011

ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΔΙΑΘΑΤΙΣΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΣ 2011)

ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΔΙΑΘΕΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ????????????

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΙΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΩΡΟΥ ΔΕΝ ΑΓΧΟΘΗΚΑΚΤΣΟΥΠ ΝΑ ΤΗΝ Η ΚΥΡΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ.ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ

tsa????????ti kanoun ta koritsia mas?

kale poles kenourgies kopeles vlepo.

gia afto na sistitho ime i jorjina.prin 20 meres peripou pira tin apantisi tis 6 eksosomatikis kai itan arnitiki.

opote kai ego ianouario prota o theos ksekinao gia tin 7.

kali epitixia se oles kai enoite pos tha ta kataferoume.

evelinaki...i isteroskopisi ine sinithos proliptiki ginete me narkosi kratai apo 10 lepta os 1 ora analoga tis periptosis.

menis gia ligo sto nosikomio mexri na sou perasi i narkosi(opos stin olipsia)den ponas omos 15 meres den kanis sex kai mpanio sti thalasa.

katerina mou an ise argotera tha ta poume.tora tha vgo pali gia kati doulitses.

evelinaki έγραψε:

aba εχω κάνει μια αποτυχημένη προσπάθεια τον οκτώβριο και τώρα θα περιμένω μέχρι τον ιανουάριο για την επόμενη.

Να σε ρωτήσω με αναισθησία έγινε η υστεροσκόπηση?

Πόνεσες καθόλου?

Και κάτι άλλο μετά απο πόσο διάστημα μπορείς πάλι να προσπαθήσεις για μωράκι?

meta apo pio diastima isteroskopisis???meta tis 15 meres stin epomeni periodo.

eksosomatikis?me fk kathe mina .me iperdiegersi konta 3 mines me katepsigmena stin epomeni periodo tis apotiximenis prospathias.

ola afta alazoun an o giatros apofasisi px ligo argotera.elpizo na egina katanoiti.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...