Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κ εγω τα πλενω με προδερμ χωρια τα δικα του απα τα δικα μας κ τα σιδερωνω, θα ηθελα να σας ρωτησω για το μαλακτικο της προδερμ παλι το χρησημοποιητε; εγω ακομη οχι μηπως θα επρεπε ν'αρχισω να βαζω λιγακι; :huh:

• Απαντήσεις 111
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ουτε κ γω εχω βαλει μαλακτικο και ειμαστε 5,5...θα συνεχισω να πλενω χωριστα απλα θα παρω ενα βιολογικο υγρα σαποθνι για ολουσ μας...αλλωτε για αυτο τα λενε κ βιολογικα αλλωστε..στο σιδερωμα αν και αχω στεγνωτηριο...ειμαι απικο...οσο και να βαριεμαι τα σιδερωνω...μαλακτικο θα δοκιμασω κανενα βιολογικο μετα το 8 η το plannet to ροζ

Δημοσίευση

α βλεπω ολες εχετε στεγνωτηριο και εγω θελω

αλλα δεν χωραει πουθενα

ουτε πανω απο το πλυντηριο γιατι εχουμε ντουλαπα

που να το βαλω

ααααα θελω

το σκεφτομουν οταν παντρευτηκαμε αλλα λεω ασε αργοτερα

πιο εχετε?ποσο κανει περιπου?

Δημοσίευση

εγω το πηρα 380 ειναι ζανουσσι οποωσ και το πληντηριο καο βαλα απο πανω...εν τω μεταξυ τωρα τα στεγνωτηρια δε χρειαζονται εξαερισμο γιατι μαζευουν τουσ υδρατμουσ σενα κουτι ποτ το αδειαζεισ στο τελοσ...εαν φτιαξεισ ενα κουτι απο μελαμιμη η ξυλο σα νουλαπακι και το βαλεισ καπου προστατευμενο στο μπαλκονι?

Δημοσίευση

γεια σου εφουλα

και εγω χωριστα της τα πλενω με το το persil

ο προδερμ μου ειπε ο αντρας μου να το κοψουμε γιατι εχει μια ουσια πολυ υποπτη

m.i.t νομιζω

οσο για το σιδερο τα σιδερωνω κανονικα απο την εξω μερια.

το μεσα εξω το εχω κοψει καιρο

αλλα αν χρειαστει να της φορεσω κατι ασιδερωτο κανενα πιτζαμακι ας πουμε της το φοραω.

φιλια στη μικρη σου.

Δημοσίευση

O ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

ΝΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΕΣΑ ΕΞΩ.

ΕΓΩ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΑ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΕΩΣ 5-6 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΛΕΝΑ

ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ ΩΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΑΡΙΕΛ Η ΣΚΙΠ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ(ΚΑΖΟΛΙΝ Η ΟΤΙ ΕΧΩ).ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΠΡΕΣΟΣΙΔΕΡΟ ΣΤΙΡΕΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ

ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.

Δημοσίευση

βρε κορίτσια δεν ξέρω, εγώ ακόμα δεν έχω παιδάκι αλλά επειδή έρχεται σύντομα και εγώ έπλυνα τα ρουχαλάκια του με ειδικό σαπούνι και τα σιδέρωσα καλά αλλά μήπως είμαστε λίγο υπερβολικές με όλα αυτά;παλιά δηλ που δεν είχαν ειδικό απορρυπαντικό για μωρά έπαθαν τίποτα τα μωράκια που μεγάλωσαν φορώντας ρουχαλάκια πλυμένα με άλλο απορρυπαντικό και μέσα σε αυτά και εμείς;;μήπως υπερβάλλουμε τελικά με όλα αυτά; :huh:

Δημοσίευση

Μια γνωστή μου μαία μου είχε πει οτι τα ρούχα του μωρού να τα πλένουμε καλύτερα με υγρό απο κάποια γνωστή μάρκα κ να τα ξεβγάζουμε 2 φορές.Τα παιδικά θέλουν πιο πολυ ξέβγαλμα κ επίσης είναι καλύτερα να προτιμάμε γνωστές μάρκες γιατί είναι πιο αξιόπιστες .κ φυσικά οχι μαλακτικό!!

Εγω τα πλένω χωριστά με υγρό Planet κ τα ξεβγάζω 2 φορές.Τα σιδερώνω με πρέσα με ατμό.

Δημοσίευση

εγω στην κορη μου ταπλενα μ προδερμ στο χερι..αργοτερα πληντυριο με μαλαχτικο. οταν τον γιο μου εκανα επειδη γεμιζαν ταβαζα πλυντηριο μαζι με τις μικρης παλι με προδερμ και το μαλακτικο του...καμια φορα εβαζα και δικα μας...καμια πετσετουλα τετια(λιγο λερωμενα) παντως κοντα 1,5 χρονων εκοψα τα παιδικα σαπουνια...στην αρχη μονο στο ξεβγαλμα εβαζα το μαλακτικο προδερμ καιμετα ολα κανονικα απο τα δικα μας

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗς ΜΠΕΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΕ ΠΡΕΣΣΑ!!ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ ΔΕ ΒΑΖΩ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΥς ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ!! ΠΑΝΤΨς Η ΠΡΕΣΣΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ!!!

Δημοσίευση

εγω στον μικρο τα ρουχακια τα επλενα με προδερμ-μαζι με το μαλακτικο της- μεχρι ενος ετους.απλα τα σιδερωνα απο την μεσα μερια του ρουχου πρωτα και μετα απο εξω-ειναι λιγο υπερβολικο αυτο αλλα το εκανα.οταν εγινε 1 δοκιμαστικα τα επλυνα με το δικο μας απορρυπαντικο και δεν επαθε τιποτα.απλα ακομα και τωρα τα πλενω ξεχωριστα απο τα δικα μας ρουχα.

Δημοσίευση

bembini έγραψε:

βρε κορίτσια δεν ξέρω, εγώ ακόμα δεν έχω παιδάκι αλλά επειδή έρχεται σύντομα και εγώ έπλυνα τα ρουχαλάκια του με ειδικό σαπούνι και τα σιδέρωσα καλά αλλά μήπως είμαστε λίγο υπερβολικές με όλα αυτά;παλιά δηλ που δεν είχαν ειδικό απορρυπαντικό για μωρά έπαθαν τίποτα τα μωράκια που μεγάλωσαν φορώντας ρουχαλάκια πλυμένα με άλλο απορρυπαντικό και μέσα σε αυτά και εμείς;;μήπως υπερβάλλουμε τελικά με όλα αυτά; :huh:

δεν ειμαστε υπερβολικοι γιατι παλια δεν ηταν ετσι η ατμόσφαιρα...τοσο καυσαεριο τοση βρωμα....που μαζευτε? στα παιδάκια μας.Για καντε μια βόλτα στην Αθηνη στο κεντρο που δεν μπορεις να αναπνευσεις κ πάτε κ στην παρνηθα να δειτε διαφορά...καλα αμα πας κ σε κανα βουνα στην επαρχια απο το πολυ οξυγονο θα λιποθυμησεις...

Δημοσίευση

Τραχανά στα μαλλιά? Μπρρρρρ... :x

Τόσο που μου αρέσει, μανταλάκι στη μύτη φοράω όταν της το μαγειρεύω...

Πάντως έχουν πολύ πλάκα τα μπομπίρια μας με τις σκανταλιές τους!

Πάντως κάθε φορά από που ξεκινούν τα threads και που καταλήγουν!

χαχαχα... :laugh:

Δημοσίευση

savropinguinos έγραψε:

pantos na kserete oti den einai upervoli na pleneis me eidiko aporrupantiko ta rouxa tou morou...

EIMAI ALLERGIKI kai epei polla eti eixa provlimata eos otou allaksa to aporupantiko rouxon me planet kai usixasa...

ΓΙΩΤΑ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ PLANET ? ΓΤ

Κ ΓΩ ΑΠΟ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ ΑΛΛΟ ΤΠΤ !!! :blink:

Δημοσίευση

EΓΩ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΕ ΠΡΟΔΕΡΜ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΩΡΑ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΑΡΙΕΛ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ.ΤΑ ΒΓΑΖΩ ΜΟΛΙΣ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΑ ΤΑ ΔΙΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΗΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΗΔΕΡΩΜΕΝΑ.ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑΜΕ?

Δημοσίευση

βρε κορίτσια αν ειναι να γλιτωσω το σιδερο,να παρω κ εγω στεγνωτήριο!!σιγουρα ομως δε τσαλακωνονται τα ρούχα;;;παντως ως τωρα τα σιδερώνω ολα,μέσα-έξω!!μιλάμε για πολύυυ ζόρι,η στοιβα εχει φτασει στο ταβάνι!καλά που με βοηθα κ ο αντρούλης μου καμια φορα κ μοιραζομαστε τα σιδερωματα!πειτε ομως,στεγνωτηριο=αντιο σίδερο;;;;;!!! :woohoo:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα φίλη, Μην ανησυχείς! Όλα θα μπουν σε μια σειρά σιγά σιγά. Γέννησα πέρυσι τον Φεβρουάριο και σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε έλλειμμα στην ακοή. Δεν παρατηρήσαμε κάτι στο μωρό. Αντιδρούσε κανονικά σε όλα. Απλά εγώ ως ειδική παιδαγωγός επέμενα να κάνουμε τεστ ακουστικών εκπομπών προληπτικά, οπως και κάθε άλλη προαιρετική εξέταση ήταν διαθέσιμη ώστε να ξέρουμε έγκαιρα αν το παιδί χρειαστεί κάποια βοήθεια. Στο νοσοκομείο που γέννησα δεν υπήρχε ακοολογικές τμήμα, οπότε κάναμε την πρώτη εξέταση σε ιδιωτικό όταν ήταν 2 μηνών. Ένα χρόνο μετά ξέρουμε ότι έχει μέτρια βαρηκοΐα στο αριστερό αυτί και ήπια στο δεξί. Έχουμε παραγγείλει ακουστικά και περιμένουμε να έρθουν. Μην ανησυχείς. Υπάρχει πια η τεχνολογία για επαρκή υποβοήθηση της ακοής. Στείλε μου dm για οποιαδήποτε πληροφορία. Είχαμε επίσης θέμα με το πουλάκι. Φαινόταν να έχει μια χορδούλα στους όρχεις και υποσπαδία. Πήγαμε σε έναν εξαιρετικό παιδοχειρουργό στο Ελένα που διαπίστωσε ότι δεν ήταν τίποτα ωστόσο. Τώρα που χρονισε θα τον ξαναπάμε να τον ξαναδεί για παν ενδεχόμενο.   Να σου ζήσει ο μικρούλης! Θα δεις ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα και θα τα ξεχάσετε σύντομα 
    • Μαμάδες, πέρασε καιρός... Πώς είστε; Πώς είναι τα μπεμπάκια σας; Εμείς γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια του μπέμπη μας τον Φεβρουάριο και παραμένουμε συνεχώς συγκινημένοι και ευγνώμονες για την παρουσία του στη ζωή μας! Επειδή τον περιμέναμε να γεννηθεί Μάρτη αντί για Φεβρουάριο, τον ονομάσαμε Άρη (ο Μάρτης είναι ο μήνας του Mars (Άρη). 
    • Καλημέρα κορίτσι μου, λοιπόν εμένα μ έχει σώσει το σπρέι strepfen. Κάνει θαύματα!!! Περαστικά φίλη μου!!! Καλημέρα κοριτσάκι μου μπράβο!! Πολύ όμορφη η εικόνα που μας μεταφέρεις!! Εύχομαι να είστε έτσι πάντα αγαπημένοι κ χαρούμενοι❤️❤️
    • Καλημέρα κορίτσια μου..! Εγώ σήμερα με άλλον αέρα..! Από τη στιγμή που καθάρισα δεν είχα μυαλό για τπτ άλλο πέρα από το να αποπλανήσω το σύζυγο.. 🤣 Ο καημένος μετά από τόσο καιρό το είχε ξεχάσει το άθλημα πέρα του ότι φοβόταν να με αγγίξει γιατί σου λέει δεν κάνει ακόμα.. εγώ όμως μίλησα με τη γυναικολόγο και τη ρώτησα αν μπορούμε να αρχίσουμε επαφές.. ευτυχώς μου είπε κανονικά, από τη στιγμή που καθάρισες μου λέει δεν υπάρχει πρόβλημα. Οπότε κορίτσια εχθές μετά από πααααααρα πολλούς μήνες είχαμε την πρώτη μας συνεύρεση και ήταν τόσο ωραία.. ο καημένος τον καταλάβαινα είχε φόβο, χώρια που δεν περίμενε την "επίθεση" στο κρεβάτι.. 🤣 Του λέω η γιατρός είπε ότι μπορούμε.. του έδωσα το σύνθημα..  🙃 Και μόλις τελειώσαμε και χαλαρώσαμε στον καναπέ άρχισε να ψάχνει οικογενειακά αυτοκίνητα και να μου λέει "άρα θα πρέπει τώρα να ξεκινήσω να παίρνω πάλι τις βιταμίνες μου εε;;" 🤣 Του λέω άμα θέλεις, καλό κάνουν..  Αχ! πως τους δίνουμε φτερά ρε κορίτσια.. με μια αγκαλιά και μια επαφή.. Άρχισε να κάνει όνειρα πάλι, που πριν δεν του έπαιρνες κουβέντα. Όπως και να χει όμως εμένα δεν με νοιάζει να έχω επαφές για το παιδί, τα εν δυνάμη παιδάκια μου δόξα τω Θεώ με περιμένουν και είναι πολλά.. εμένα η επαφή με νοιάζει και το σμίξιμο το ουσιαστικό με τον άντρα μου. Τον Ιούνιο με το καλό συν Θεό θα πάμε στην επόμενη ετ θα ρθούνε και τα παιδάκια.. είμαι πιο αισιόδοξη τώρα, θα δώσει ο Θεός..!!! 🙏  
    • @Ioanna6 καλημέρα να χαιρεσαι το μωρακι σου!Είδα τυχαία ότι αναφέρεσαι σε μαρσιπο. Μπορείς να μ πεις ποιον έχεις κ αμα σε βολεψε?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...