Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια και παλι...Μιλουσα με μια φιλη μου.28 χρονων και αυτη...Γνωρισε ενα αγορι που ενω εκαναν τι εκαναν...(καταλαβαινετε...)γυρισε και της ειπε:"δεν εχεις την εξωτερικη εμφανιση που θελω για σχεση,εχω υψηλα στανταρ..για σεξ μονο μαζι σου"Μου φανηκε τοσο θλιβερο κοριτσια,οχι για τη φιλη μου αλλά για εναν αντρα 30 χρονων να σκεφτεται ετσι...Δεν ειναι πολυ ασχημο?Μονο η τηλεοραση και τα προτυπα ευθυνονται γι αυτα?

Δημοσίευση

natali.str έγραψε:

ειναι οντως θλιβερο να το ακους αυτο απο ενα ατομο...

την καημενη την κοπελα πως να ενιωσε αραγε?

skoupidi oti den aksizei para mono gia xrish .......

lipame polu ,theorw omos kai lathos pou kanei oti kanei me anthropo pou den ton kserei kala .....arpaxth .

thibera kai ta duo .

Δημοσίευση

το βλεπεις θλιβερο γιατι ειναι οντως....ανθρωποι που τους νοιαζει μονο η εξωτερικη εμφανιση ειναι κριμα......πολυ ομως....ωραια ειναι η εξωτερικη εμφανιση αλλα υπαρχουν και πιο ουσιωδη πραγματα στην ζωη....

Δημοσίευση

Επρεπε και αυτη να του απαντησει- με το πιο σοβαρο προσωπο που μπορουσε- ουτε εσυ. Εισια καλος γιαμια αρπαχρη αλλα ανεπαρκεις γαι μια σχεση!!!!

Ή και ποιος σου ειπε οτι θα μπορουσα εγω να κανω σχεση με καποιον σαν και εσενα!!!

Αμαν πια πολυ μ...ς το τυπος. να δεις που στο τελος θα παρει αυτην που θελει απο εξωτερικη εμφανηση αλλα θα πρεπει να μενει σε ψηλοταβανο σπιτι....να χωρανε κα κερατα!!!!

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Γεια σας κοριτσια και παλι...Μιλουσα με μια φιλη μου.28 χρονων και αυτη...Γνωρισε ενα αγορι που ενω εκαναν τι εκαναν...(καταλαβαινετε...)γυρισε και της ειπε:"δεν εχεις την εξωτερικη εμφανιση που θελω για σχεση,εχω υψηλα στανταρ..για σεξ μονο μαζι σου"Μου φανηκε τοσο θλιβερο κοριτσια,οχι για τη φιλη μου αλλά για εναν αντρα 30 χρονων να σκεφτεται ετσι...Δεν ειναι πολυ ασχημο?Μονο η τηλεοραση και τα προτυπα ευθυνονται γι αυτα?

δυστυχως οι αντρες σε αυτην την ηλικια εχουν ακομα το μυαλο ενος εικοσαχρονου..sex και μονο sex...αλλοιμονο στις γυναικες που απο φυση ειμαστε πιο ρομαντικες και φτιαχνουμε σεναρια στο μυαλο μας,ενθουσιαζομαστε ευκολοτερα και την παταμε με την βουλα!!

παιρνουμε το ρισκο να κανουμε κι εμεις τα δικα μας αλλα οχι και να το τρωμε καταμουτρα...αισχος σε ολους τους ελλεινους τυπους σαν κι αυτον!!πω!πω! τα πηρα τωρα λες και συνεβη σε μενα αυτο... :angry:

Δημοσίευση

Και της κοπέλας ήταν πολύ χαμηλά τα στάνταρ για να πάει με τέτοιον μ@λ*κ@..Συγγνώμη κιόλας.

Βλέπει κι ο ίδιος αναλώσιμο τον εαυτό του,εφόσον μπορεί να διαχωρίσει τον εαυτό του σε σεξ και σχέση.Οι άνθρωποι που πραγματικά ξέρουν να δίνονται περνούν απευθείας σε σχέση,δοκιμάζοντας έτσι και το σεξ.Αλλά δίνονται ολοκληρωτικά,όχι μόνον σε ένα κρεβάτι.Να μην ξανασχοληθεί η κοπέλα με το ρεμάλι,ας βρει κάτι καλύτερο. :angry:

Δημοσίευση

Ξερεις ποσο τα εχω παρει εγω???δεν λεγεται...και η κατερινα(η κοπελα)σεβεται τον εαυτο της,παρασυρθηκε και ειπε τελος...το ρεμαλι αυτο που το συνεχιζει???ντε και καλα να συνεχισει να παιρνει απο αυτην αυτο που θελει αυτος..."δεν τρελαινομαι για σενα,δεν μου βγαζεις ερωτα"της ειπε...τι λες ρε μαγκα?για την πραξη σου εβγαζε ομως ε?πωπωπω φορτωνω κοριτσια ασχημα...που θα κανω παιδια σε αυτη την κοινωνια...α ρε και να κανω μπεμπα και να πεσει σε κανεναν τετοιο..το δικανο :P

Δημοσίευση

:angry::angry:

ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!!!!!!!

9 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ

ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΕΣ

ΣΕ ΕΞΩΤ.ΕΜΦΑΝΙΣΗ Η ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΛΛΑ ΜΕ IQ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ!!!

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΒΡΕ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ....... :angry:

ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΟΙ...ΒΡΕ ΟΥΣΤ!!!

Δημοσίευση

Εγώ σαν άγνωστη με την κοπέλα θα πω το εξής..δε γνωρίζουμε κανέναν από τους δύο και πως λειτουργεί και τι εαυτό βγάζει στους γύρω του..γιατί το λέω αυτό...υπάρχουν κοπέλες που βγάζουν έναν εαυτό εγωιστικό , υπεράνω , σνομπ κτλ κτλ κτλ..κουκλάρες μεν, με σωματάρα , πάντα στυλάτες. Ε λοιπόν αυτές τις γυναίκες οι άντρες τις βλέπουν έτσι ακριβώς..για να περάσουμε καλά και ΜΟΝΟ!! Για σχέση ένας άντρας θέλει μια γυναίκα περισσότερο προσγειωμένη..που να μπορεί να νιώσει μαζί της άνετα , να είναι κοπέλα του σπιτιου πως να το πω..πιο ανθρώπινη..πιο..προσιτή..

Μου έχει τύχει να μιλάω με φίλη μου η οποία βγάζει αυτο το άσχημο στυλάκι στος άντρες και οι άντρες της συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο..μάλιστα πρέπει να έχουν δίκιο εκείνοι όταν βρίσκονται μαζί της αφού μετά όταν μιλάμε εκείνη μου δείχνει ότι κανένας δεν της έρχεται κουτί..και όλοι κάτι κακό έχουν..λογικό είναι να το καταλαβαίνουν και να τη΄ν έχουν μονο για το...κι αν η κοπέλα λειτουργεί κάπως ανάλογα(λέμε τώρα!δεν την ξέρω!!) θα πρέπει να είναι ευχαρηστιμένη με το γεγονός ότι ο άλλος ήταν ειλικρινής!!

Δημοσίευση

Βασικά θα μπορούσαμε να μιλάμε επί ώρες για την μ@λ*κι& που μας δέρνει.

Από τη μία οι άντρες έχουν γίνει πια τόσο ευθυνόφοβοι και π2π2ρες.Ρε κορίτσια φτάνουν τριάντα χρονών και δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα. ούτε καν στρατό δεν έχουν πάει.Μένουν με τη μαμά τους και ή μας το παίζουν μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων.Τι σχέση να κάνει αυτός ο άντρας.Ούτε καφέ δε ξέρει να φτιάχνει.Πολύ δήθεν ρε κορίτσια.Μόνο καφέ στο κολωνάκι και αυτοκίνητο με δόσεις.Μακριάααααααα.

Από την άλλη οι γυναίκες.Τον θέλω ψηλό, με κοιλιακούς μπλα μπλα μπλα....Μα τι ρηχές που είμαστε ώρες ώρες.Εντάξει δεν είπα να είσαι και με τον κουασιμόδο αλλά βάλε και λίγο το μυαλό σου να δουλέψει κοπέλα μου.Επίσης όταν απέχεις από το σπορ μήνες προσπάθησε να αξιολογήσεις λίγο την κατάσταση.

Και τέλος έχουμε γίνει όλοι τόσο πολύ εγωιστές που δεν ανεχόμαστε πια ούτε τη σκιά του άλλου.

Δημοσίευση

liberty81 έγραψε:

Ειναι αποπροσανατολισμενος!Και εχει απωθημενα!

Κι εγω ειχα 6 χρονια σχεση και οταν χωρισαμε αναμεσα σε ολα τα αλα μου ειπε οτι στην εμφανιση ειχες 8 με αριστα το 10 εγω ψαχνω το 10 το καλο...!!!!!!Μιλαμε για εναν αντρα που ειχε τοσαααααα απωθημενα και ειχε τοοοοσο λαθος εντυπωση για τη ζωη που πραγματικα ωρες ωρες λυπαμαι τετοια αντρακια.

(Τι θυμηθηκα τωρα!!!)

Να φυγει οσο πιο μακρια γινεται απο αυτον. :blink:

Δημοσίευση

Τι να λέμε τώρα!!!! Κρίμα που η κοπέλα βίωσε την κακία και κρίμα που το παλικάρι (κιαυτό κάπου έχει μια μάνα) που δεν έχει καταλάβει το νόημα μιας όμορφης σχέσης.

Όταν ένας άνθρωπος είναι ένας καλός ερωτικός σύντροφος για μας τότε είναι πολύ καλό να τον γνωρίσουμε περισσότερο γιατί σίγουρα θα βρούμε κιάλλα κοινά στοιχεία. Μιας και στην εποχή που ζούμε προηγείται το σεξ, το αν ταιριάζουμε πραγματικά έπεται!! Το σεξ όμως είναι το πρώτο και κύριο συστατικό. Οπότε για μένα λάθος του που δεν δίνει την ευκαιρία στη σχέση να εξελιχθεί.

Επειδή όμως δεν μπορούμε να διδάξουμε αισθήματα σε ένα ενήλικο, καλά κάνει και απομακρύνεται από αυτό το παλικάρι, που μόνο κακό στην ψυχολογία της θα κάνει. Εκείνη θα βρει αυτό που θέλει στη ζωή αρκεί να έχει πάντα τα μάτια της ανοιχτά να διακρίνει τα σωστά σημάδια και αυτά πάντα φαίνονται! Απλά υπάρχουν φορές που εθελοτυφλούμε συνειδητά, γιατί ίσως δεν θέλουμε να παραδεχτούμε την πραγματικότητα.

Χαίρομαι που η κοπέλα δεν ανοίκει σε αυτές τις περιπτώσεις. Κατάλαβε αμέσως ότι πρόκειται για κενό άτομο και δήλωσε την άρνησή της σε αυτή την εκμετάλευση που της πρότεινε.

Δημοσίευση

Παιδια το θεμα σχεση ειναι σχετικο.

Εμενα ΠΧ παντα μου αρεσαν οι γεμματουτσικοι αντρες, και με πολλα μαλλια. Παντρευτικα εναν υπερβολικα αδυνατο αντρα με φαλακριτσα.

Παντα μου αρεσαν τα στιλατα αμαξια, το ωραιο ντισιμο...ο αντρας μου οδυγει ενα καημενο νισαν και φοραει τζιν και μλουζακια.

Και ομως αυτον το αντρα δεν τον αλλαζω για κανεν και για τιποτα στον κοσμο. Γιατι τη σχεση που εχω μαζι του δεν την ειχα με κανενα πριν...και δεν θα εχω με κανενα φτου φτου

Δημοσίευση

Καλά, εμένα μια φίλη μου είναι χοντρή και αρκετά άσχημη, κακός χαρακτήρας (κτητική, απίστευτα ζηλιάρα, συμφεροντολόγος), έχει διώξει όλο τον κόσμο από κοντά της και κάνει παρέα με τη μαμά της, και όμως ψάχνει τον κύριο Τέλειο. Ο ένας της μυρίζει και ο άλλος της ξινίζει, τους απορρίπτει όλους, σχεδόν πριν προλάβει να τους γνωρίσει, γιατί δεν πληρούν τα κριτήριά της.

Βέβαια, δε νομίζω ότι τους λέει κιόλας "δε μου κάνεις γιατί σε βαθμολογώ με 5 απ' τα 10, ας πούμε"!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

H Kατερινα ειναι πολυ χαμηλων τονων κοριτσι...σαν εμενα ειναι...μακρια πο ψωνια και κλπ..πως την εκανε ετσι τη μ@@κια...Αυτος??σιγα το ατομο...ενταξει δεν ειναι μπαζο εξωτερικα αλλα οχι και ο αδωνης που το παιζει οτι"εμενα παντα μου την επεφταν οι γκομενες,εγω μια φορα να την επεσα"ωπα ρε φιλε,χαλαρωσε...καλλιεργεια δεν εχει,μορφωση σχεδον στο μηδεν...εχει τελειωσει ενα τει βεβαια,αλλα τη μορφωση δεν την κανει μονο αυτο.

σιγουρα ειναι επιλογη μας.και αφου δεν του αρεσει δικαιωμα του...Το θλιβερο για μενα εναποκεται στο σημειο που το συνεχιζεις με την κοπελα,και που φυσικα της ειπε"εχω υψηλα στανταρ..διμετρες και κλπ"...και ετσι να ειναι δεν το λες...και σιγουρα δεν συνεχιζεις να θες το σεξ..την αφηνεις ησυχη

Δημοσίευση

:blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Θα του κοπάναγα κανένα βάζο στο ξερό του το κεφάλι,μέχρι να σπάσει(το κεφάλι,το βάζο το θέλουμε :P:P:P ),και φυσικά μετά θα τον παράταγα!!!!

Μα καλά,είναι δυνατόν;;;;;;;Ούτε ίχνος ευγένειας;;Πάει καλά ο κόσμος ρε κορίτσια;

Τελικά οι άντρες γίνονται όλο και χειρότεροι! :S

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μην νομίζεις! Κι εμένα κατά τις 20.00-20.30 κοιμόταν πριν κανένα μήνα αλλά άρχισε να αντέχει ξυπνιος πιο πολλή ώρα μέσα στη μέρα και πήγε πιο αργά 
    • Ιωάννα χρόνια σου πολλά!!! Να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!! Υγεία κι όμορφες οικογενειακές στιγμές!!! Χαρά στο κουράγιο σου που θα μείνεις τόσο καιρό στα πεθερικά...εγώ ούτε με τους γονείς μου δεν αντέχω πλέον... Εμένα ο μικρός είναι πολύ καλός!! Έχει τη ρουτίνα του κ πλέον κοιμάται το βράδυ μόνος του στο κρεβάτι του χωρίς να τον κοιμιζω στα χέρια. Τον αφήνω κάτω με ανοιχτά μάτια, του ανάβω το φωτάκι με τον λευκό ήχο κ σε πέντε λεπτά έχει κοιμηθεί από τις 21:30 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί σερί...κ κοιμάται κ το μεσημέρι! Κι έχει πλάκα πλέον που του μιλάω κ λέει τα δικά του🤣.  Εγώ έχω μια πικρία... έκλεισα βάφτιση για δεύτερη μέρα του Πάσχα κ το ζευγάρι που ζήτησαν να βαφτίσουν το μωρό φαίνεται ότι το ζήτησαν μόνο κ μόνο για το φαίνεσθαι. Δεν έχουν έρθει να δουν καν το μωρό κ δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να μου πουν κ πότε θα έρθουν κ τους ρώτησα χθες κ η απάντηση ήταν θα έρθουν 3 μέρες πριν τη βάφτιση. Δεν τους νοιάζει καθόλου για το μωρό, δεν έχουν ρωτήσει ποτέ τι κάνει. Κ χθες τους είπα πως αν το κάνουν για τυπικούς λόγους να μας το πουν. Και κορίτσια θύμωσαν, γιατί τους ζήτησα να ρωτάνε τι κάνει το μωρό, δε με νοιάζουν ούτε τα δώρα ούτε τίποτα, μόνο να ενδιαφέρονται. Και να φανταστείτε ότι πριν γεννήσω μου έλεγε η κοπέλα είδες καθόλου βαπτιστικά; Ακόμη ήμουν στον 7ο μήνα κ της είπα κάτσε να γεννηθεί το μωρό με το καλό κι έχουμε χρόνο, απλά να ξέρεις ότι θέλω ό,τι πιο απλό υπάρχει. Η απάντησή της ήταν γαμπρό θα τον ντύσουμε, τι να μας λέει ο κόσμος ότι δεν έχουμε λεφτά; Με αυτή της την απάντηση τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι το κάνουν μόνο για την εικόνα. Θεωρώ πως δεν είμαι παράλογη. Κι εμείς βαφτίσαμε ένα παιδάκι κ το έχουμε σαν να είναι δικό μας, κι αυτό που λέω πάντα στους γονείς του είναι για εμάς το πρώτο μας παιδί κ στην καρδιά μας θα έχει την ίδια θέση με τον μπεμπουλη μας! Είμαι να σκάσω. 
    • Ωωω φοβερό αυτό ήταν κορίτσια μου φτάσαμε στην τελική ευθεία  ❤️❤️   είναι όπως τα λες… κ θα γίνει κ πιο έντονο όσο μεγαλώνει το μωρό.    στο δεύτερο εγώ νόμιζα ότι γεννάω κάθε μέρα από τις συσπάσεις κ την πίεση 🤣 (εεε και τα 2 παιδιά βγήκαν μετά τις 40εβδ). Δεν κοιμόμουν γιατί νόμιζα ότι γεννάω κ μου την έφεραν  🥱🤭 τώρα εχω πάρα πολλές συσπάσεις εδώ και πολύ καιρό, πόνους, πίεση κτλ κ είμαι τόσο chill γιατί ξέρω ότι δεν παίζει να έρθει νωρίς… 🤷🏼‍♀️😂  δεν θα πέσω στην παγίδα 🤣🤣🤣🤣🤣
    • Ωωω τι ωραία κοιλιτσα ρε σύ ❤️❤️❤️    αλλά και το μαλλί φοβερό πραγματικά 🔥🔥🔥
    • η αλήθεια ειναι και εγώ θέλω λιγο να το πάω πιο αργά... τύπου 9.30-10.00 γιατί τώρα μεγαλώνει η μέρα...θα ξεκινήσουμε βολτες και δεν θέλω να είμαι σπίτι απο τις 20.00🤷🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...