Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια!!!χτες πηγαμε παιδιατρο και μας ειπε οτι μπορουμε να τρωμε και γιαουρτακι.. :):P λεω να αντικαθιστησω την φαριν λακτε το απογευμα με το γιαουρτι...πιστευω οτι ειναι πιο υγειηνο. :dry::dry:

εσεις τι γιαουρτακι δινετε στο παιδι σας;;;ποιο θεωρειται καλυτερο;;θα παρω το απλο χωρις γευσεις...σκεφτομαι το noulac ή το δελτα advance..

για πειτε μου γνωμες.. :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

καλημερα,

εγω του δινω το advance (γιατι μ αρεσει περισσοτερο η γευση) αλλα επειδη δεν το φτανει το ενα :laugh: , του τριβω κ ενα φρουτο καθε φορα. Η αληθεια ειναι οτι θ ακουσεις πολλες γνωμες, αλλα εγω παω με τις οδηγιες της παιδιατρου που ολο κ κατι περισσοτερο θα ξερει απο εμενα ;)

Καλη αρχη!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΕΓΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΔΙΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ NOULAC. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΤΡΩΓΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ Κ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΠΟΛΥΤΡΩΕΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΑΝ Κ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΩ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ, ΤΑ ΛΕΝΕ TEDDY. ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΩ ΕΓΩ....

¨ΠΑΝΤΩΣ,ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ "ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΤΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... :)

Δημοσίευση

ΕΜΑΣ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΛΤΑ ADVANCE!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ <<ΜΠΛΙΑΞΞΞΞ>>!!ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ!!!

Δημοσίευση

εμενα η γιατρος μου αφησε το ελευθερο

πηρα οποτε απλο γιαουρτι ολυμπος, και καποιεε φορες οταν βρισκω κατσικισιο,και λιωνω μια μπανανα και μια φορα την εβδομαδα 1-2 μπισκοτακια.

noulak πηρα μια φορα που ημουνα εξω...ητανε πολυ νοστιμο αλλα δεν το εφαγε με μεγαλυτερη ορεξη... αυτα!

Δημοσίευση

Εγω ακομα δεν του εχω δωσει γιαουρτακι, αν και η παιδιατρος μου ειπε να του το ξεκινησω οταν εχει κλεισει τον 7ο. Εν καιρω! Και μενα το Δελτα Αντβανς μου προτεινε. Αν και δεν ξερω κατα ποσο θα αντικαταστησει την κρεμα, ειναι επιδορπια γιαουρτιου αυτα, δεν ειναι σαν πληρες γευμα. Ισως χρειαστει καποια στιγμη να τριβεις και φρουτο μεσα οπως λεει η αγαπητη φιλη!

Δημοσίευση

παντως λενα εμας το γιαουρτακι ακομα και με την μπανανα μεσα δεν μας κραταει για πολυ ωρα..

πειναει νωριτερα.και να φανταστεις ειναι 200γ το γιαουρτι+1μπανανα+1-2μπισκοτα

τα παιδικα ειναι 150γ περιπου!

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

εμενα η γιατρος μου αφησε το ελευθερο

πηρα οποτε απλο γιαουρτι ολυμπος, και καποιεε φορες οταν βρισκω κατσικισιο,και λιωνω μια μπανανα και μια φορα την εβδομαδα 1-2 μπισκοτακια.

noulak πηρα μια φορα που ημουνα εξω...ητανε πολυ νοστιμο αλλα δεν το εφαγε με μεγαλυτερη ορεξη... αυτα!

συμφωνω με τη βενι :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

Βενι εσυ αυτα τα γιαουρτια που λες ειναι τα κανονικα ετσι? Που τρωμε κ εμεις. Δεν εχει προβλημα ε?

να ιαυτα που τρωμε και εμεις.αλλα οχι τα στραγγιστα τα κανονικα με την πετσα μονο που δεν του δινω την πετσα.

βεβαια το ολυμπος δεν εχει πετσα αλλα κατι τοπικα(θερμη κτλ.) που ετυχε να παρω σε πηλινα ειχανε.

η γιατρος μου ειπε πως δεν εχει προβλημα.

Δημοσίευση

ωραια κοριτσια!!ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!και γω μαλλον θα παρω γιαουρτακι και θα το φτιαχνω οπως θελω εγω...δηλαδη θα ριχνω φρουτακια μεσα κ.τ.λ..πιστευω να το φαει μονο...

Δημοσίευση

καλημερα!εμεις το αρχισαμε 10 μηνων,μας ειπε για το advance αλλα εγω του βρηκα κατι βιολογικα (πιο φτηνα απο το advance :) ) κ του δινω αυτα.Ειναι κανονικο γιαουρτακι κ οχι επιδορπιο γιαουρτιου. Και για να μην τους κανω διαφημιση αν σε ενδιαφερει θα σου στειλω με πμ τη μαρκα.

Εχω δοκιμασει βεβαια και το advance αλλα εκανε εμετο κανα 2 φορες και γι αυτο ψαχτηκα με αλλα.

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟΝ 7ο ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ.ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ Κ ΕΒΑΛΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ....

ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ADVANCE.ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ.

Δημοσίευση

Καλημερα,

Εμεις ξεκινησαμε το γιαουρτακι απο τον 8ο μηνα και το ετρωγε 2 φορες την εβδομαδα στην ωρα της απογευματινης κρεμουλας... βεβαια ετρωγε 2 μικρα παιδικα γιαουρτακια γιατι το ενα δεν του εφτανε...

Τωρα πια το τρωει για δεκατιανο αλλες φορες, και αλλες φορες για απογευματινο σνακ... ενα τωρα πια και αυτο με το ζορι...

Του επαιρνα η το noulac η το advance... συνηθως το advance...

Φιλακια...!

Δημοσίευση

Εμας η παιδιατρος μας ξεκινησε γιαουρτακι μετα τους 11 μηνες. Αρχικα πηρα κ εγω το noulac (οπως κ οι περισσοτερες) αλλα δεν αρεσε καθολου στη μικρη μου γιατι ειναι πολυ γλυκο (εχουμε μια απεχθεια σε καθετι γλυκο :huh: ).

Τυχαια λοιπον ανακαλυψα στα ΑΒ το γιαουρτι prima natura bio κ απο τοτε το εχω καθιερωσει. Η συγκεκριμενη εταιρεια φημιζεται για τα βιολογικα προϊοντα της. Υπαρχουν απλα κ με φρουτα.

Αν θελετε δειτε εδω για ποια προϊοντα μιλαω: www.granarolo.it/Marchi/Prima-Natura-Bio/Yogurt

Δημοσίευση

και τα δυο που ανεφερες, τα απλα γιατι ειναι τα μοναδικα που δεν εχουν ζαχαρη...οι γευσεις εχουν αν οχι ζαχαρη, φρουκτοζη κλπ

και δε θελω να μαθει απο τοσο μικρη στη ζαχαρη

αντε καλη αρχη!

Δημοσίευση

αχ κοριτσια σκετη απογοητευση :(:(:(:(:( τελικα του πηρα το αντβανς χωρις γευση του εδωσα το απογευμα αλλα αναγουλιαζε συνεχεια!! :huh::huh::huh: τελικα ελιωσα και μια μπανανα μεσα...το εφαγε κλαιγοντας!! :(:(:(

ειπα και γω να του δωσω γιαουρτακι :S:S

αντε να δουμε αυριο..μεχρι να το συνιθησει κιολας..θελει το χρονο του

Δημοσίευση

juliana έγραψε:

αχ κοριτσια σκετη απογοητευση :(:(:(:(:( τελικα του πηρα το αντβανς χωρις γευση του εδωσα το απογευμα αλλα αναγουλιαζε συνεχεια!! :huh::huh::huh: τελικα ελιωσα και μια μπανανα μεσα...το εφαγε κλαιγοντας!! :(:(:(

ειπα και γω να του δωσω γιαουρτακι :S:S

αντε να δουμε αυριο..μεχρι να το συνιθησει κιολας..θελει το χρονο του

ελα βρε υπομονη....

ετσι κανουνε στην αρχη..εμενα οταν του εδινα χορτοσουπα στην αρχη να δεις πως εκλαιγε!!! τωρα μια χαρα την τρωει!

α!και μην του το ξαναδωσεις σκετο απο την αρχη..βαζε μπανανιτσα απ οτην αρχη..σκετο το γιαουρτι δε ντους πολυαρεσει..εμενα δε ντο τρωει σκετο καθολου παραμονο σε μεγααααααλες πεινες αλλα μην φανταστεις 2-3 κουταλιες τις πρωτες!

Δημοσίευση

σε λιγες μερες θα ξεκινησουμε και εμεις γιαουρτι

και εγω θα της δωσω το noulac της νουνου

ειναι η μονη εταιρεια για την οποια δεν εχω ακουσει για μεταλαγμενα

και τα ολυμπος ειναι καλα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...