Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

VENI έγραψε:

τι καλε?? για το κατι ψηνεται δεν λεμε?????? :silly: :silly: :blink::blush:
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλα!!!!!!!!!! παλια τον αλφα δεν τον λεγανε σκαι????????? ε,εκει εμεινα μαλλον!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

τωρα το ειδα!!!!!! :blush:

Δημοσίευση

thouli έγραψε:

VENI έγραψε:

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!1[/quote:3g3tc2nt]

μην κοροιδευεις καλε!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

το μυαλο μιας εργαζομενης μανας νοικοκυρας δεν αντεχει πολλα πολλα!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

τα τριδυμακια τελεια!! παω να το δω!!!

Δημοσίευση

ήταν τέεεεελειο αν και δεν πρόλαβα να το δω όλο...αλήθεια θαύμα η εγκυμοσύνη και η γέννα...πιστεύω ότι είναι πραγματική ευλογία το να ζήσεις αυτή την εμπειρία...μακάρι να το ζήσουμε όλες και σύντομα...τα κοριτσάκια που είναι ήδη εγκυούλες χαιδέψτε την κοιλίτσα pleaseeeeeeeeeee :P

Δημοσίευση

Κορίτσια κι εγώ λίγο το πρόλαβα αλλά κατασυγκινήθηκα..θα προσπαθήσω να βρώ κανένα παρόμοιο DVD στο internet και θα σας ενημερώσω..αν εν τω μεταξύ βρείτε εσείς κάτι, πείτε το και στις υπόλοιπες! ΧΧΧ

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοπελα μου! Επειδη ειμαι κι εγω με διδυμακια, δεν υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο που να οριζει οτι πρεπει ενα μωρο να νοσηλευτει ωσπου να συμπληρωσει συγκεκριμενες βδομαδες. Απλα πανω κατω σε γενικες γραμμες γυρω στις 36 με 37 ωριμαζουν απολυτως τα οργανα και δεν χρειαζονται υποστηριξη, οπως επισης εχουν καλο βαρος και σιτιζονται πλεον μονα τους. Γι αυτο καποιοι το λενε ως θεωρητικο οριο. Και παλι ομως δεν ειναι καθολου απολυτο. Ξερω μωρακια 35βδομαδων που δεν χρειαστηκαν καμια νοσηλεια στη μενν και μωρα 38 και 39 που χρειαστηκαν. Το πρωτο μου πχ που γεννηθηκε 39η (στο Ιασω) μπηκε μενν γιατι παρουσιασε δυσκολια στην αναπνοη. Ποιος να μου το λεγε;; Εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 35κ2 στο Μητερα και δεν μπηκε κανενα μενν κι εχω φιλη που γεννησε διδυμακια 38κ4, επισης στο Μητερα, και μπηκε το ενα εκ των δυο γιατι ηταν 1700γρ. Επισης εχω φιλη που γεννησε 30κ4 στο Αλεξανδρα το μωρακι της με βαρος 1900 και το πηρε στις 35 που ειχε φτασει ηδη 3200.  Οποτε θελω να πω δεν υπαρχει κανενας νομος. Πανε παντα αναλογα με το καθε νεογνο, το βαρος γεννησης (θελουν σιγουρα να εχει συμπληρωσει τα 2000-2200), το αν υπαρχουν αλλα προβληματα κλπ. Δεν παιζουν ρολο μονο οι εβδομαδες κυησης. Να μην αγχωνεσαι προκαταβολικα. Κανενας δεν μπορει να σου εγγυηθει με βεβαιοτητα τι θα γινει. 
    • Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...