Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΜΠΕΣ ΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

WWW.BABYRADIO.GR

ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ 'BABY RADIO LIVE '

K ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΜΜΥ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Κ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΕ ΤΟΥ ΙΝΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΓΟΝΕΙΣ :P:P:P:P

Δημοσίευση

ο μικρούλης μου φαινεται να το λατρευει!εδω κ δυο ωρες δεν εχει γκρινιαξει,παρα μονο για μαμ!μεχρι που αλλαξα κ σεντονια κ μαγειρεψα!!! :woohoo: αχ σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!!πάρε κ ενα καρματακι!! :):kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..
    • Καλησπερα κοριτσια!Εμας η αυχενικη βγηκε ελαφρως πανω απο τα ορια..μας προετρεψε σε αμνιο..ο γιατρος μας προτεινε νιπτ..ολα στο τραπεζι μεχρι να βγουν τα αιματολογικα φυσικα..θα δειξει..η υπολοιπη εικονα ηταν πολυ καλη..εμεις βεβαια δεν ειμαστε κ τοσο καλα αλλα θα περιμενουμε κ τις αιματολογικες κ βλεπουμε..
    • 🤣🤣🤣🤣 εεε τρία παιδιά και δύο εσείς βρε.. πέντε άτομα οικογένεια είστε..!!! 😝
    • Καλησπέρα κορίτσια χάθηκα λίγο γιατί δυσκολεύτηκα αυτές τις μέρες με τον μικρούλη. Είχε πολύ κλάμα και για 3 μέρες κοιμόταν ελάχιστα. Πήγαμε παιδίατρο. Μας είπε όλα καλά. Τώρα τέλη Ιούλη θα πάμε για εμβόλιο. Αχ βλέπω ότι γίνεστε 2-3 . Εμένα είναι πολύ μικρούλης ακόμα 😂 Σας ακολουθούμε!!! Και εγώ θέλω να κλείσω ένα κομμωτήριο. Πέρυσι τον Ιούλη πήγα τελευταία φορά και έχω πολλά λευκά. τα ράμματα έφυγαν μου είπε η μαία και από βδομάδα σαραντιζω οπότε θα πάω και γιατρό. Εχω ακόμα πόνους στη ευαίσθητη περιοχή και μου είπαν ότι ίσως θέλω φυσιοθεραπεία. Θα δω από βδομάδα. Με ρίχνει αυτό ψυχολογικά ώρες ώρες. Ο πόνος εννοώ. Κατά τα άλλα και εμένα με έπιασε αυτή την εβδομάδα ένα παράπονο γενικό. Λίγο καλοκαίρι, λίγο πόνος και ορμόνες. Μάλλον με ζόρισαν.
    • Κορίτσια καλησπέρα,όλα καλά με τα εμβόλια, ήπιε και το πόσιμο και στο άλλο έκλαψε μόλις μπήκε το φάρμακο μέσα γιατί λογικά την έτσουξε.  Αύριο γινόμαστε 2 μηνών και είμαστε 5300 και 61 πόντους.  Μου είπε πως μπορεί να σηκώσει πυρετό ή να έχει ανησυχία και γκρίνια ή το ανάποδο να κοιμάται όλη μέρα.  Στον γυρισμό σταματήσαμε να πάρουμε και depon και όπως γυρνούσαμε μας τρακαραν. Ακόμα τρέμω γιατί είχα και τα 2 παιδιά μέσα. Ευτυχώς είμαστε όλοι καλά.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...