Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗΣ. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ. ΤΟΣΗ ΛΑΔΙΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Δημοσίευση

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ

ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΛΕΝΕ Δ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕς

Κ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΝΙΟ Η ΝΟΝΑ-Ο ΝΟΝΟΣ

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ....

Κ ΤΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΥΤΕ Κ ΓΩ ΞΕΡΩ :P :p :P

:D :D :D

Δημοσίευση

Aνθη να σας ζησει ο νεοφωτιστος!!!Να ειναι παντα τυχερος κ ευτυχισμενος...Αυτο που λες με τα λαδια οντως ετσι ειναι.κ γω οταν βαπτισα τον μικρο μου πριν λιγο καιρο 3 μερες τον αφησα μετα λαδια κ ηρθε ο νονος κ τον εκανε μπανιο.Οντως καθολου λαδιλα δεν μυριζει!!!Ειναι διαβασμενα γι αυτο....

Δημοσίευση

να σας ζησει ο νεοφωτιστος ειναι φυσικο να μοσχοβολαει ειναι και το μυρο που του βαζουν γιαυτο δεν θα ξεχασω ποτε αυτην την υπεροχη μυρωδια

η πλακα ηταν με το μαλι του που ηταν σαν να του ειχαμε βαλει ζελε χαχαχα

Δημοσίευση

Ανθή έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ! ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΑΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗΣ. ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΟΟΟΣΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. Ο ΠΑΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΥΝΩ 3 ΜΕΡΕΣ. ΤΟΣΗ ΛΑΔΙΛΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΣΧΟΒΟΛΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ε;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

να σου ζησει ανθη το αντρακι...

πολθ ωραιο ονομα το πανος....

καλοφωτιστο κ με υγεια :kiss::kiss:

Δημοσίευση

Συμπεθερούλα μου καλή να ζήσει ο Πανούλης σας!!! :):):)

Υγεία, χαρά, καλό φωτισμό και πάντοτε ευτυχισμένος με την πανέμορφη οικογένειά του!!! :):cheer:

Να τον χαίρεστε και να σας χαρίζει τα πιο ευτυχισμένα χαμόγελα!!! :cheer:

Φυσικά κύριος ο γαμπρούλης μου! ;)

Εντυπωσίασε τους πάντες φαντάζομαι!!! :)

ΥΣ.προσοχή στην κοινωνικότητα γιατί επίδοξες νύφες κυκλοφορούν! :lol:;)

Φιλιάάά!!! :kiss:

ΥΥΣ. πάντοτε χρώμα ε;;; ;)

''Ο κόσμος είναι χρωματιστός, είναι πολύ καλός''!

Δημοσίευση

Aνθη μου να σας ζήσει το όνομα!!!Ετσι ειναι τα ομορφα πραγματα τελειωνουν και γρήγορα!!!να τον χαιρεστε τον Πανούλη σας...Πάντως και Παναγιώτη να τον φωναζετε ωραιο ειναι..!!

φιλακια!!!

αντε να ετοιμαζομαστε και μεις σιγα σιγα...!!

Δημοσίευση

Φιλεναδα μου,να σου ευχηθω κ απο εδω..

να σας ζησει ο νεοφωτιστος Πανουλης. :)

Φανταζομαι ποσο ομορφος θα ηταν!!! :kiss::kiss:

Γνωριζω οτι ολα πηγαν τελεια κ οτι το καταχαρηκες!!! ;)

φιλακια πολλα κ στου δυο σας!!!

:kiss::kiss::kiss:

Y.Γ.AXX AYTH H AΙΣΘΗΤΙΚΟΣ :laugh: :angry:

Δημοσίευση

Να ζήσει λοιπόν ο Παναγιώτης-Αύγουστος!!! (μα τι ωραία ονόματα και τα 2 - συγχαρητήρια για την επιλογή Ανθή μου)

Γερός και καλοφώτιστος να είναι στη ζωούλα του! Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε πάντα!

Δημοσίευση

Ανθη μου να σας ζησει ο μικρος Παναγιωτης :) κ εγω τον γιο μου ετσι τον εχω βαπτισει ειναι συνονοματοι ;) :laugh:

οσο για το μπανιο που λες εγω τον καναμε τεταρτη βραδυ μαζι με τη νονα του κ τα νερα τα εριξα σε μια γλαστρα ειναι διαβασμενα κ δεν πρεπει να τα ριχνουμε οπουδηπουτε :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Α ναι εννοώ τα έπλυνα τα άπλωσα, έμειναν 2 μέρες έξω και μετά τα ξαναπλυνα γιατί δεν είχαν στεγνώσει και σκέφτηκα θα Χαν σκονιστει πολύ. Κάνουν και κάτι έργα στη γειτονιά και γίνεται χειρότερο. Ναι ναι Αθήνα είμαι, άντε να βγει λίγος ήλιος επιτέλους! Κι εγώ αυτό έκανα με τα καροτσια κλπ, μόνο από την καλαθουνα έβγαλα κι έπλυνα τα υφάσματα, όλα τα άλλα τα καθάρισα με baby planet και τα έβγαλα στον ήλιο. Κάποια που ήταν σκονισμένα κάτι τα είχα καιρό αποθήκη, καθόλου καλά αποθηκευμένα, τα έκανα πρώτα με λίγο ξύδι και μετά αφού στέγνωσαν τα πέρασα με baby planet. Μόνο το αυγό μου έχει μείνει, περιμένω να περάσουν λίγο οι μέρες, να πάμε το αυτοκίνητο για πλύσιμο και μετά θα το καθαρίσω να το βάλουμε απευθείας γιατί με την κόρη μου το πιθανότερο είναι να είναι το μωρό καλυμμένο με ψίχουλα και σουσαμια 😂 Εσείς πήρατε αυγό ή κάθισμα αυτοκινήτου?  
    • Έφτασε κορίτσι μου 🥰🙏🥰   Εγώ κορίτσια τα έπλενα κάθε μέρα από ένα πληντυριο και τα άπλωνα μέσα στο σπίτι και είχα το κλιματιστικό ! Πριν λίγες μέρες πήραμε στεγνωτήριο γτ με το μωρό χρειάζεται και λύνει τα χέρια και για στέγνωμα αλλά και για αποστείρωση  είναι ότι καλύτερο όμως δυστυχώς κοστίζουν αρκετά ! Τώρα όσο για το καρότσι ριλαξ  λίκνο εγώ έπλυνα το ύφασμα από το καρότσι που καλύπτει το στρώμα και το πέρασε με σπρέι baby planet απολυμαντικό  και τα έβγαλα στον ήλιο και επίσης και το ριλαξ γτ αν τα βάλουμε για πλύσιμο πιστεύω θα χαλάσουν ! Άσε που θα στρώνουμε από κάτω και πανούλα ή μουσελίνα οπότε δεν θα έρχονται σε επαφή τα μωράκια μας ! Το λίκνο έπλυνα πάλι το καλυμα  από το στρωματάκι και το καθάρισα το υπόλοιπο με baby planet και ήλιο! Το μόνο που μου έμεινε είναι το μαρσιπο το οποίο θα το πλύνω στο χέρι και θα το απλώσω στον ήλιο ! Τώρα για το σπίτι κάναμε γενική το δωμάτιο του και το δωμάτιο μας που θα τον έχουμε τον πρώτο καιρό από σκόνη πίσω από το κρεβάτι κτλ κουρτίνες πατάκια πλύσιμο σιγά σιγά σκέφτομαι να κάνω ένα πέρασμα τα χάλια σε όλο το σπίτι με ατμοποιητη( αν το λέω καλά😂)που θα δανειστώ από μια φίλη !
    • Μια χαρά! 4800??? Πωωωω! Αυτό μάλιστα είναι ένα τεράστιο μωρό!😂
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🥰εύχομαι και σε εσένα πολύ σύντομα να έρθει το μωράκι σου🙏❤️
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου ❤️🙏 θα πάμε με καισαρική επειδή υπάρχουν διάφορα θεματάκια (διαβήτης, θρομβοφιλια ,αυξημένες αντιστάσεις στις μητριαιες και αυξημένες πιθανότητες προεκλαμψίας και καθυστέρηση αναπτυξης εμβρύου γ αυτό και ο φόβος αν θα περάσουμε και την 37η !) ανάλογα τις εξετάσεις από εδώ και πέρα και των ντοπλερ! Προς το παρών όλα βαίνουν καλώς🙏🙏🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...