Μετάβαση σε περιεχόμενο

χάλια ψυχολογία....κ νευρικότητα!


Recommended Posts

καλησπέρα σ'όλες τις μέλλουσες μανούλες..

Από τη μέρα που έμαθα ότι θα γίνω μανούλα ΄΄πετάω στα σύννεφα΄΄ αλλά εδώ κ 4 μέρες νίωθω απαίσια κ συνεχώς κλαίω χωρίς να ξέρω τον λόγο.Ο Χρήστος κάνει ό,τι μπορεί να με ηρεμήσει αλλά δυστυχώς τίποτα δεν πιάνει.Σκέφτομαι κάτι θετικό αλλά δυστυχώς η διάθεση μου ξαναλλάζει.Ξέρω ότι φταίνε οι ορμόνες μου αλλά φοβάμαι μη κάνω κακό στο μωρό.Όσο για τη νευρικότητα,ο γιατρός μου είπε να είμαι σε κατάσταση νιρβάνα αλλά τις τελευταίες μέρες όλοι μου φταίνε χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Έχετε κ έσεις τέτοιες ψυχολογικές διακυμάνσεις;Αν ναι πώς τις αντιμετωπίζεται;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρθούλα δεν υπαρχει φαρμακο για αυτες τις περιπτωσεις. Θα βλεπει ς ομορφες ταινιες, θα διαβαζεις ωραια βιβλια, να εχεις συνεχεια το μυαλο σου απασχολιμενο με κατι...τακτοποιησε την συλλογη μα τα γραμματοσιμα.

Ειναι πολυ δυσκολο, ξερω , το ειχα περασι σε καποια φαση, εκλαιγα με το παραμικρό, τσιριζα στον αντρα μου...ολα περασαν.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σεσιλια...κι ομως υπαρχει φαρμακο!

λεγετε "tagrafoolakaieimaikala" ειναι ελληνικο προιον και βγαινει σε πολλες γευσεις...οπως:με γευση ηρεμιας σε συνδιασμο με χαλαρωση και λιγες σταγονες χαρας,με γευση δεν κανω τιποτα το οποιο συνδιαζετε με ενα σιροπι που λεγετε "καφε με φιλες" επισης ελληνικο προιον...λοιπον οι γιατροι συνιστουν να το παιρνεις 2φορες την ημερα μετα απο καθε γευμα!

ααα ο τοπος παρασκευης του φαρμακου ειναι η θεσσαλονικη στην φαρμακοβιομηχανια "ΧΑΛΑΡΑ".

μοναδικος διανομεας του φαρμακου ειναι η εταιρια "Φιλικη Συμβουλη".

εαν το χρειαστεις...δε κοστιζει τιποτα!τσαμπα διοτι ειναι ακομη σε πειραματικο σταδιο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μάρθα 27 πιο χάλια απο ότι είμαι εγώ πιστεψέ με δεν γίνεται...αυτό που κάνω εγώ είναι να σκέφτομαι το μωράκι μου,διαβάζω και ένα βιβλίο σχετικά με τον ερχομό του,διαβάζω τα ισπανικά μου όταν μπορώ,μπαίνω στο mammy,βλέπω καμία ταινία και αλλάζει λίγο η διαθεσή μου.Αυτό σου προτείνω λοιπόν και όταν θα ακούς και θα νιώθεις και το μωράκι σου θα είναι διαφορετικά.Αυτό εμένα με συνεφέρει λίγο και αλλάζω την διαθεσή μου προς το καλύτερο.Υπομονή θα μας περάσει.Όταν θα κρατάμε στην αγκαλιά μας το μωράκι μας όλα αυτά θα είναι παρελθόν :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...