Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

glikia mou aristinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sinxaritiria k apo edooooooooooo

:) :) :) eir8e to + to eides :) alakse afto to tickeraaaaaakiiiiiiiiiiii

:) ax aritina mou den mporeis na fadasteis poso oraia mou eftiakses tin evdomada mou alla k to mhna ksekinisane teleia pio teleia den 8a mporouse na eixe ksekinisei mia evdomada alla k o mhnas sou efxomai me to kalo na kratiseis stin agalitsa sou ena ygiestato moraaaaaaaaaki :)

exo trela8ei apo ti xara mou sou efxomai ta kalitera einai apistefto afto pou eida proi proi ( ta nea sou gia tin egimosini ) giouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiii sou efxomai ta kalitera zise mazi me ton adrouli sou afto to dwro to 8avma tin idia ti zwh se filo glika k zisetoooooooooooooooo einai to diko sou 8avmataki glikia mou to diko sassssssss filia polla polla:)

• Απαντήσεις 148
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Aristinaki μου γλυκό πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!

Ήρθε λοιπόν και το δικό σου σποράκι να σε στείλει στον παράδεισο!

Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα υπέροχο 9-μηνο ταξίδι προς τη μητρότητα! Με το καλό, όλα να πάνε κατ΄ευχήν!

Δημοσίευση

Αριστίνα μου πολλά πολλά συγχαρητήρια για το γοργονάκι σου!!!

Είσαι από τις πιο γλυκές παρουσίες στην παρέα μας και χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!

Θα γίνεις μια πολύ γλυκια μανούλα :)

Εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Συγχαρητήρια και σε σένα Άρη! Με το καλό να περάσει ο καιρός να υποδεχτείτε το θαυματάκι σας και να γίνεις ένας γλυκός χαζομπαμπάκος :silly:

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!!ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!

Δημοσίευση

speranza μου ειναι πραγματικα απεριγραπτα!!!Οσο για τα ονειρα...ηταν αυτο που με εκανε να κοιμαμαι γλυκα ολα αυτα τα βραδια!!!Ονειρευομουν τα συμπτωματα μετα ενα θετικο τεστ και το μωρακι μου!!!Καθε βραδυ...μονο ετσι κοιμομουν...

Καλα φανταζεσαι δεν υπαρχει αυτο οσες φορες κι αν το ονειρευτηκα ειναι μοναδικο οταν το ζεις ....απεριγραπτο!!Σ ευχαριστω πολυ πολυ!! :) Σου ευχομαι να το ζησεις κι εσυ συντομα!!!!!!Αθηνουλα μου!Σευχαριστω και παλι! :):kiss::kiss: και ναι θα το αλλαξω!!!!!!!!Μαρινακι μου :kiss:

:kiss::kiss: ΣΕ ολες σας!!!Η συγκινηση μου δεν σταματαει!!!Σας ευχαριστω!!Το εννοωωωω!!!!

mpougatsoula τωρα τωρα!!! :laugh: :laugh:

snowgirl :blush::) να σαι καλα γλυκια μου!!!Με το καλο!!!Οτι επιθυμεις!!!

:laugh: :laugh: Ο Αρης μου χαιρεται χαμος!!!Το πρωι που σηκωθηκε για να παει για δουλεια εφαγε του σκασμου 5 το πρωι και του λεω μα τι κανεις και γελαγε και ελεγε ασε με ειμαι εγκυος!!!χα χα χα :laugh: :laugh: μεγαλη συγκινηση!!

Δοξα το Θεο!

Δημοσίευση

Aristina έγραψε:

:laugh: :laugh: Ο Αρης μου χαιρεται χαμος!!!Το πρωι που σηκωθηκε για να παει για δουλεια εφαγε του σκασμου 5 το πρωι και του λεω μα τι κανεις και γελαγε και ελεγε ασε με ειμαι εγκυος!!!χα χα χα :laugh: :laugh: μεγαλη συγκινηση!!

Δοξα το Θεο!

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

καλα με πεθανες χαχαχχαχαχαχαχχα εριξα πολυ γελιο :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΑΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ Ε?ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ :P ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝ ΔΩ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ +++ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ?ΣΑΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΔΩΣΕ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ :)

Δημοσίευση

Μαρίνααα!

Ευχαριστώ πολύ γλυκύτατη! :)

Φυσικά θα είμαι παρούσα αλλά όχι επί παντός... ;)

Έχω αποφασίσει μόνο να χαίρομαι και τίποτε άλλο!

Οπότε ολιγαρκής... ;)

Με το ένα πόδι βέβαια πάλι...

Το άλλο τρέχει και δεν φτάνει... :woohoo:

Θέλησα λίγη κούρα... :laugh:

Εξάλλου έχω ουρά μόνο...

Σε φιλώ! :kiss:

Ο Μιχαήλ παραμεγάλωσε να φανταστώ! :)

Δημοσίευση

katrina μου γλυκια να σαι καλα ευχαριστω!!!!!!!!!!!! :):):)

rose σ ευχαριστω!! :kiss::kiss: φυσικα ολες μου τις ευχες μεσα απο την καρδια μου για ολες που αναμενουν την ευλογια!Κι εσυ γρηγορα να μαθεις αυτα τα υπεροχα νεα!!!Και να χοροπηδατε απο ευτυχια με τον αντρουλη σου!!!! :laugh: Ευχομαι ο Θεος να μας χαρισει κι αλλα θαυματακια στο μαμυ!!!

Απο συμπτωματα ειχα αυτο που παντα ονειρευομουν!!!Δεν ξερω γιατι παντα ελεγα αχ δεν θα δω κι εγω αυτα τα κιτρινοκαφε υγρα και να μην ερθει η περιοδος!Ετσι λοιπον Παρασκευη βραδυ ειχα καφε υγρα οπως στα τελειωματα της περιοδου και ειπα παλι ηρθε δεν βαριεσαι...ημουν αποφασισμενη...και ξυπνησα την αλλη μερα και τιποτα!!!!!!!!!!!Κατιπου δεν μου εχει ξανασυμβει ποτε!!!Επαθα ολα τα εγκεφαλικα!!!Δεν το πιστευα ελεγα κατι αλλο συμβαινει!!!Αποκλειεται!!!!Ουτε θερμοκρασια μετρησα ουτε τιποτα λεω παιζει το σωμα μου μαζι μου οχι δεν θα παρασυρθω αλλα ελα ομως που μετα απο αυτο να σου οι συχνοουριες να σου οι πεινες λες και ημουν νυστικια ολη μερα!!!Αλλα και παλι ελεγα οχι ιδεα μου θα ναι....ωσπου κατι μεσα μου μου ειπε κανε ποτε δεν ξερεις ολα αυτα δεν εχουν ξανασυμβει!!!Και μολις ειδα το θετικο ακολουθησε κριση ξεσπασματα απιστευτα κλαματα σαν μωροοοο :(:)

Δημοσίευση

ΑΚΟΜΑ ΣΥΓΚΥΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΙΣΤΙΝΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ :P ΘΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ :laugh:

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΑΝΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ :P ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!!

Δημοσίευση

ειδες?τζαμπα αγχωνοσουν με το θυροειδη σου.ειναι να μην χασεις το μυαλο σου εδω το χασαμε εμεις που το διαβασαμε.αντε με το καλο και να προσεχεις.σε προσθεσα και φιλο στο face πριν λιγο.ελπιζω να τα λεμε.φιλιαααααααααα πολλα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...