Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

:laugh: :laugh: :laugh:

ΒΡΕ ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!!!!! ΟΝΤΩΣ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ :angry: ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΤΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΚΙ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΜΕΛΕΤΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ :dry: !!!

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ :blush: ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... :(:x:whistle:

ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΙΝΙ, ΒΟΥΛΙΤΣΑ, ΒΑΝΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΗ :blink: :laugh: :side::PB) ΨΩΩΩΩΝΙΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΗΤΕ ΟΛΕΣ ΣΤΟ http://www.katipsinetai.gr/index.asp?a_id=707

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΓΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ!!!!!!

ΦΙΑΛΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Εγώ πάλι την Καίτη την συμπαθησα πολύ! Την πρώτη φορά που την είδα όταν αναρωτιόταν για το φαγητό εχθές μου φάνηκε κάπως όμως μετά απο λίγο ειδα ότι είναι γλυκός άνθρωπος..καμιά φορά το πρόσωπο παραπλανεί!!Βασιλική έχεις πολύ πλάκα..καλά βρε συ...δεν ήξερες τι είναι τα πουγκάκια;;;;χεχεχεχε..τσαντάκια!!!:) Γέλασα όταν το άκουσα!(όχι με κακία βέβαια!!!:) ) Πάντως σας ζηλεύωωω...και μόνο για τη μάσα θα έπαιρνα μέρος στο παιχνίδι!!:) Να καλοτρώς κάθε μερα..ουαου!!!:)Και μετά με την μπάκα γεμάτη να σχολιάζεις τη μαγειρική του αλλου!!Λέειιιι....!!:)

Δημοσίευση

Βασιλικουλα μου μπραβο σου!!!! ολα πολυ νοστιμα φαινονταν!!!!! κατα τη γνωμη μου αδικη η βαθμολογια..... εγω παλι με την κυρια Καιτη ( ετσι δεν τη λενε;) πολυ γελιο εριξα οταν εβαλε ωτοασπιδες!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη (εχεις και το ονομα της κορης μου) τι καλη που εισαι.

Ολα ηταν τελια μπραβο σου προπαντων για την διαθεση σου.Πολυ γλυκια και ευγενικη.Καλα το χταποδι πρεπει να ηταν φανταστικο απο τα αγαπημενα μου φαγητα (λατρευω μπαχαρι που εβαλες) και γενικα όλα τα υλικα.

Στη σαλατα τρελαινομαι για σκορδο.

και το γαλακτομπορεκο δεν το συζητω θεικο.

Πιστευω σημερα σε αδικισαν οι συμπαίκτες σου. :angry:

Δημοσίευση

θελω να δω τι θα φτιαξει αυτος!

τι 3 καλε? 3 δινεις σε καποιον που δεν εχει μαγειρεψει τιποτα!!!!!

απο την στιγμη που το τρως πρεπει να βαλεις τουλαχιστο5-6!!! κακος!

γιατι το τραπεζι που του φανηκε μπαςκλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αντε βρε απο εκει κακιασμενε!

μαι χαρα ητανε κοπελα μου...στιφαδο...μμμμμμμμμμμμμμ

και ο μικρος!!!! τι καλος!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Δημοσίευση

Θέλω να γίνω μαμά! έγραψε:

Αχ ρε κορίτσια, εμάς δεν το δείχνει!!! Θα σκάσω!!!!!!! Τι βαθμούς βάλανε; Καλά, το τι ξινούς κουβαλάνε σ' αυτήν την εκπομπή, δε λέγεται! Ό,τι απωθημένο έχουν, το βγάζουν στους συμπαίκτες τους, αλλά μόνο στα σχόλια, όχι μπροστά τους!!!

Στο συνολο πηρε 20 :(

3

7

5

5

Δημοσίευση

Ρε σεις, είδα το τρέιλερ! Τι απαράδεκτα άτομα είναι αυτά;Ο Χριστός και η Παναγία; Γιατί τη βγάζουν όλη αυτή τη ξινίλα; Για τα 1500 ευρώ; Βασιλική, πες μας που μένουν να τους κανονίσουμε!!!

Δημοσίευση

Βασιλικη δυστυχως δεν εκτιμησανε τον κοπο σου!!!

Παντως καλο το χταποδι στιφαδο και γενικα μαγειρεψες μια χαρα...

Να σε ρωτησω κατι χαζοοο??? :silly:

Την ηλεκτρικη κουζινα ετσι πως την εχεις βαλει βολευει ???

Ξετρελαθηκα με το ολο set της κουζινας και γενικα ηταν πολυ καλο!!

Φιλια και μπραβο σου για το τολμημα σου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...