Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΠΟΤΕ ΠΑΙΖΩ ΣΤΟ ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!!!!

Ε Ε Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ!!! :cheer::P;) !!!

ΕΓΩ ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ....... ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ lINK ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡΑΚΙ!!!!

www.katipsinetai.gr

ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΠΑΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΠΩ ΛΙΓΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ!!!

ΒΟΥΛΙΤΣΑ, ΦΑΝΟΥΛΑ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥΛΙΝΙ, ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕ ΜΟΥ B) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΜΑΜΑΔΕΣ!!!

:kiss::kiss::kiss:

• Απαντήσεις 144
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου ανυπομονώ να σε δω! :) Κοριτσια μου μαλλον δεν εχουν ανανεώσει το τρέιλερ. Ευχαριστουμε που μας το ειπες. Την παρακολουθώ την εκπομπή αλλα εχει τύχει να χασω και κάποια επεισόδια! Φιλια πολλα!

Δημοσίευση

ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΠΟΤΕ

ΘΑ ΕΙΜΑΙ STAND BY ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ!! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΚΤΛ.ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΟΥ

ΤΡΕΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ!!!!

Δημοσίευση

στον τηλεθεατη σε εχει φωτογραφια μεσα !στην ημερα της πεμπτης ειναιμια ομαδικη μικρη φωτωγραφια φορας κατι λευκο .Το σιγουρο ειναι οτι θα χτηπησει κοκκινο η τηλεθεαση εγω ηδη εχω ενημερωσει πολυ κοσμο .

Δημοσίευση

aaaa.!!καλά σε γνώρισα αλλά δεν ήμουν και 100% σίγουρη ... την παρακολουθώ αυτή την εκπομπή , μ'αρέσει πολύ ..

Θα σε απολαύσουμε λοιπόν όλη τη βδομάδα όχι μόνο τη Τετάρτη (χιχι!!)...

Φιλάκια ..

Δημοσίευση

Βασιλική δεν θα το πιστέψεις!!! Έβλεπα με τον άντρα μου την προηγούμενη εβδομάδα που κέρδισε ο κύριος Μιχάλης, και του λέω μια κοπέλα από το μάμμυ θα πάει εκεί αλλά δεν πρέπει να την έχει δείξει ακόμα γιατί είχε πει ότι θα μας το έλεγε!! Πότε θα την δείξει επιτέλους; Θέλω να την δω!! Και έβαλε το τρέιλερ της επόμενης εβδομάδας και σε είδα!! Κι άρχισα μες στην τρελή χαρά και έλεγα στον άντρα μου: Να την!! Την δείχνει!! Δεν έλεγα να κερδίσω και κάνα φράγκο στο τζόκερ;;; :dry::P :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Και φυσικά εννοείτε πως θα σε δω!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...