Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τα ρουχα δεν παθαινουν τιποτα αρκει να βαλεις το σωστο προγραμμα. υπαρχει και κυκλος για ευαισθητα ρουχα. εγω βαζω τα παντα, και μεταξωτα, εκτος απο μαλινα

η μυρωδια του μαλακτικου δεν πολυ μενει - εγω εχω κατι χαρτακια απο την αμερικη ειδικα για το στεγνωτηριο για να μυριζουν ωραια τα ρουχα, αλλα εδω δεν κυκλοφορουν

θα το βαζεις σε νυχτερινο ρευμα και θα σαι ενταξει

το στεγνωτηριο αφου τελειωσει εχει μια περιοδο περιπου 15 λεπτων που ο καδος ριχνει μια στροφη περιστασιακα... αν βγαλεις μεσα σ αυτο το διαστημα τα ρουχα, τα στρωσεις με τα χερια και τα διπλωσεις ειναι ετοιμα για το συρταρι (πχ πετσετες κλπ)

εγω τα βαζω ολα - και τα εσωρουχα- και επειδη ήδη ψηνονται εκει μεσα δεν μπαινω στον κοπο να τα σιδερωσω μετα.

το συστηνω ανεπιφυλακτα! θα σου λυσει τα χερια!!!!

Δημοσίευση

yolanda έγραψε:

Από πού μπορούμε να προμηθευτούμε την ειδική βάση?

θα πας στον κωστοβολο πχ και θα την παραγγειλεις

επισης μπορεις αφοβα να βαζεις ΚΑΙ τα ρουχα του μωρου - ξεχωριστα εννοειται απο τα δικα σας ;)

• 9 months later...
Δημοσίευση

κορίτσια καλησπερα!!

Θέλω να αγοράσω και εγώ, αλλά δε θέλω να δώσω πανω απο 400 ευρω!!! Εχετε να μου προτεινετε κατι;;; Θελω κυριως κατι που να τα βγαζει ''σιδερωμενα'', γι αυτο θα το αγορασω αλλωστε!

Ευχαριστω!!!

Δημοσίευση

ki egw edw kai 5 xronia pou to xrisimopoiw eimai upereuxaristimeni!!ki egw Bosch exw kai einai energeiakis klasis A! uparxoun arketa pou einai A klasis...apo sidero exw glitwsei arketa...an ta bgaleis otan teleiwsei kai ta diplwseis einai ok!kai oson afora to reuma, egw prosopika den eida kai megali diafora...ante sto dimino pou erxetai i DEH na einai kana 50euro parapanw!bebaia to 90% to bazw ki egw bradi pou exoume nixterino!kai na simeiwsw oti xrisimopoiw to stegnwthrio mera para mera!!

• 6 years later...
Δημοσίευση

Αν δεν έχετε χρόνο να πλένετε, να περιμένετε να στεγνώσουν τα ρούχα και μετά να σιδερώνετε, τότε το στεγνωτήριο ρούχων είναι μια πολύ καλή λύση! Είχα στο σπίτι ένα παλιό της μητέρας μου και με μια μικρή επισκεύη στεγνωτηρίου λειτουργεί σαν καινούργιο!

• Απαντήσεις

• @Kn1ναι αυτό. Αμα βγεις βόλτα κ θες να κάτσεις για ενα καφε πχ θες καροτσι. Τους είδα αυτούς ο πιο οικονομικός ειναι στα 100 ευρώ αλλα ειναι μέχρι 11 κιλα. Οι μεγαλύτεροι ξεφεύγουν πολύ κ δ ξέρω καν αν θα με βολέψουν. Άλλο παιδί δ θα κάνω ώστε να μ χρειαστεί κ μελλοντικά. Κοιτάω κάτι γυρω στα 100 ευρώ.
    • Κι εγώ 32 είμαι!  Πως κατάφερες κι έστρωσες τον κύκλο; Για τη σπερματέγχυση κι εγώ έχω διαβάσει, μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι οι πιθανότητες επιτυχίας δεν είμαι μεγάλες…Ωστόσο εμάς μας το πρότεινε έντονα να το συνδυάσουμε με την πρόκληση, ο φίλος μου όμως ήταν αρνητικός όποτε είχαμε αποφασίσει ότι δε θα το δεχτούμε. Με το καλό αγάπη ο Ιούνιος εύχομαι να είναι ο μήνας σου και να ριζώσει το καλοκαιρινό σου σποράκι! Μακάρι! Είσαι πραγματικά πολύ κοντά στο όνειρο!      
    • Ας πω καποια πραγμα για μενα. Ειμαι 32 ετών απο Αθηνα (ο συζυγος 38) και προσπαθουμε 2,5 χρονια. Δεν ειχα ποτε συλληψη, ουτε βιοχημικη, ουτε παλινδρομη. Ειχα πολυκυστικες παλιοτερα με αστατο κυκλο, τωρα πλεον εχει φτιαξει πολυ ο κυκλος μου (30 μερες ρολοι). Ολες οι εξετασεις μας ειναι εντος φυσιολογικων οριων. Δεν μας βρισκουν κανενα θεμα και μας κατεταξαν στην ανεξηγητη υπογονιμοτητα. Προσπαθησα πολυ καιρο με τεστ ωορρηξιας και τιποτα. Εκανα 5 προκλησεις με κλομιφαινη και 3 με ταμοξιφαινη και προγραμματισμενες επαφες. Τιποτα. Δεν ηθελα να προχωρησω σε σπερματεγχυση. Τον Ιουνιο θα κανω διεγερση. Σημερα πηραμε και τα φαρμακα. ☺️ Ενιωσα μια μικρη συγκινηση να ερθω πιο κοντα στο ονειρο.
    • Ευχαριστώ για την απάντηση κορίτσι! Ποσες φορές έκανες πρόκληση πριν καταλήξεις σε εξωσωματική;  Σου εύχομαι το καλύτερο… Κι εγω φοβάμαι, λογικά είναι τα συναισθήματα αυτά, κατά τη γνώμη μου οποιος λέει ότι είναι άνετος με αυτά λέει μάλλον ψέμματα… Ποσο καιρό προσπαθείτε;  Κι εμείς έχουμε κάνει τις περισσότερες εξετάσεις αλλά κανένα πρόβλημα ουσιαστικό πέρα από τις πολυκυστικες μου κι ένα θέμα στα επινεφρίδια που εντοπίσαμε σε μένα. Το θέμα στα επινεφρίδια δε σχετίζεται με την ωορρηξία και γενικά με τη σύλληψη..  
    • Λοιπόν εγώ έχω ένα της εταιρείας babybjorn.Ειμαι γενικά ευχαριστημένη και όντως σου λύνει τα χέρια .Απλά  επειδή ο μικρός μεγαλώνει και βαραίνει δεν είναι για να κάνεις ατελείωτες βόλτες ..Εκεί καρότσι θέλει νομίζω 😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...