Μετάβαση σε περιεχόμενο

Kρέμες για ΡΑΓΑΔΕΣ....

Recommended Posts

Emena mou eipe o giatros na paro tin PREVENSTRIA (tora bika ston 4o), otan ton rotisa gia vazelini mou eipe pos den tin sinista...mou ekane entiposi...

Simpliroma psevdargirou...? proti fora to akouo tha rotiso ton giatro mou tin ali evdomada.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

oliax73 έγραψε:

Εγω παντως χρησιμοποιω τη Simulsium .Tην πουλανε στα φαρμακεια .Ειμαι αρκετα ευχαριστημενη..

συμφωνω απόλυτα ειναι η καλυτερη.εγω στην πρώτη εγκυμοσυνη έβαζα βαζελίνη κ 2 εβδομάδες πριν γεννησω γεμισα ραγάδες, τωρα μετα την δευτερη εγκυμοσυνη την πήρα βαζω 2 μηνες και σχεδον εχουν φυγει...κανει 25 ευρώ.

zouzou21 έγραψε:

Νατασα,βασικα εχει 10 μηνες που εχω γεννησει αλλα οι ραγαδες ειναι κοκκινες,θα κανει δουλεια η κρεμα?

Χρυσα χαλαρα!

Αν ειναι κοκκινες τις προλαβαινει!

Κανει θαυματα!!!

Ειναι επουλωτικη για ουλες και εγχειρησεις.(Μπορεις να τη βαζεις και στην καισαρικη)

Το κακο ειναι οτι σκυλοβρωμαει και εχει απαισια υφη.

lovie έγραψε:

zouzou21 έγραψε:

Χρυσα χαλαρα!

Αν ειναι κοκκινες τις προλαβαινει!

Κανει θαυματα!!!

Ειναι επουλωτικη για ουλες και εγχειρησεις.(Μπορεις να τη βαζεις και στην καισαρικη)

Το κακο ειναι οτι σκυλοβρωμαει και εχει απαισια υφη.[/quote:2hhrsk3q]

ΝΑΤΑΣΑ ΜΟΥ,ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ!!

ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΞΕΦΥΓΕΙ :ohmy:

ΕΓΩ ΕΒΑΖΑ ΤΗΝ FREZYDERM K PERCUTALFA (ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΓΟΤΑΝ) :dry: ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!! :(

ΘΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!ΤΗΑΝΚS :kiss::kiss:

Εμένα που και η fissan mama και η κορρε μου μυρίζουν πάρα πολύ και θέλω να τα βγάλω κάθε φορά;; Την vaselin που έβαζα και πριν και είναι χωρίς άρωμα την ανυέχω και βάζω αυτή

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...