Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παντα ειχα αυτην την απορεια... Αν τα μικρα στηθη μπορουν να μαζεψουν επαρκες γαλα οταν ερθει η ωρα του θηλασμου... Εγω φοραω σουτιεν 2αρι αλλα εχω θηλες μεγαλες. Παρολαυτα ανχωνομαι για οταν θα ερθει η ωρα να θηλασω...εδω ακουω για κοπελες που ειχαν μεγαλο στηθος και δεν μπορεσαν να θηλασουν..η θηλασαν για 1-2 μηνες το πολυ.. τι γινεται.. ειναι κληρονομικο? παιζει ρολο η διατροφη? Το μεγεθος παιζει????

:huh:

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ(ΝΟ 1).ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΑΙΖΩ 2 ΜΩΡΑ ΟΧΙ 1 ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ :P

Δημοσίευση

nicole 27 μην ανησυχείς το γάλα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους.Ξέρω κοπέλες που έχουν μεγάλο στήθος και δεν είχαν πολύ γάλα.Και εγώ το νούμερο δύο φόραγα πρίν και τώρα έχω φτάσει το τρία και βλέπουμε..και η αδελφή μου το ίδιο και μια χαρά γάλα είχε

Δημοσίευση

nicole27 καθολου μην ανησυχεις.ποιο μικρο στηθος απο το δικο μου δεν υπαρχει. κι ομως το μωρο μου τωρα ειναι 40 ημερων και πινει αποκλειστικα απο το στηθος μου.συμφωνα με οσα διαβαζω αλλα και με τον γιατρο εχει παρει οσο βαρος χρειαζεται και λιγο παραπανω. οποτε μην ανησυχεις

Δημοσίευση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ nicole27 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 2 ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Δημοσίευση

το μεγεθος δεν παιζει σιγουρα ρολο και σου μιλαω εκ πειρας,γιατι εγω που εχω μεγαααλο στηθος δεν μπορεσα να θηλασω ουτε μια μερα.δεν ειχα ουτε γαλα ουτε θηλες!δοκιμασα και με ψευτοθηλες αλλα το αποτελεσμα ηταν να μεινει το μωρο σχεδον μια μερα νηστικο.οποτε να μην ανησυχεις καθολου!!!

Δημοσίευση

Το μεγεθος του στήθους δεν παιζει κανενα ρολο στο θηλασμό . Σιγουρα το καθε στήθος θελει και ειδική αντιμετώπιση , αλλα δεν δημιουργει προβλημα στη γαλουχία .

Το στηθος δεν λειτουργει σαν την ουροδόχο κύστη . Δεν γεμίζει και αδειάζει . Το γαλα παράγεται την ωρα του θηλασμού :)

Η κληρονομικότητα παιζει ρολο στο μεγεθος του στηθους αλλα οχι στη γαλουχία ! Δεν συμβαινουν αυτα τα παράξενα που ακους ...δεν κοβεται ως δια μαγειας το γάλα και ναι ολες οι μητερες εχουν γαλα .

Τωρα που εχεις ακομα χρονο προσπαθησε να ενημερωθεις για τα θεματα του θηλασμου μετά θα ειναι λιγο δυσκολα τα πράγματα . Οτι θελεις εδω ειμαστε να σε βοηθήσουμε . Με το καλο να ερθει το μωρο σου :)

Δημοσίευση

Και εγω με τη σειρα μου θα σου πω ότι δεν παιζει κανενα ρολο το μικρο στηθος!!εγω με πολυ μικρο στηθος και καθολου πρησμενο κατα την εγκυμοσυνη-- να φανταστεις δεν ειχα αλλαξει καν νουμερο στο σουτιεν --από την πρωτη μερα δεν εχω πρόβλημα κανενα στο θηλασμο!!!

το στηθος μου εχει γινει αγνωριστο..

βεβαια εχω πολυ καλες θηλες και ο μικρος τις πιανει εξαιρετικα ευκολα!!!!

Δημοσίευση

Κι εμένα ήταν μικρό το στήθος. Μάλιστα το ένα με το άλλο έχουν και ένα νούμερο διαφορά. Σε πληροφορώ ότι το μικρότερο έχει μεγαλύτερη παραγωγή από το μεγαλύτερο, μάλλον επειδή η μικρή του έχει μγαλύτερη αδυναμία. Θηλάσα 6,5 μήνες αποκλειστικά και συνεχίζω τον τελευταίο 1,5 μήνα έχοντας βάλει στερεές τροφές στο διαιτολόγιο.

Δημοσίευση

Τελικα επιρεαζεσαι απο ιστοριες απ'οτι φαινεται.. Και δεν θα επρεπε.. Οντως δεν το σκεφτηκα οτι το γαλα παραγεται καθημερινα...! Νομιζω τσαμπα ανησυχουσα..! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Με βοηθισατε πολυ!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΓΩ [ΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΟ 3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 6...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 5 ΜΗΝΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...