Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Παντα ειχα αυτην την απορεια... Αν τα μικρα στηθη μπορουν να μαζεψουν επαρκες γαλα οταν ερθει η ωρα του θηλασμου... Εγω φοραω σουτιεν 2αρι αλλα εχω θηλες μεγαλες. Παρολαυτα ανχωνομαι για οταν θα ερθει η ωρα να θηλασω...εδω ακουω για κοπελες που ειχαν μεγαλο στηθος και δεν μπορεσαν να θηλασουν..η θηλασαν για 1-2 μηνες το πολυ.. τι γινεται.. ειναι κληρονομικο? παιζει ρολο η διατροφη? Το μεγεθος παιζει????

:huh:

Δημοσίευση

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ(ΝΟ 1).ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΒΑΖΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΑ ΕΙΧΑ ΓΑΛΑ ΝΑ ΤΑΙΖΩ 2 ΜΩΡΑ ΟΧΙ 1 ΑΛΛΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ :P

Δημοσίευση

nicole 27 μην ανησυχείς το γάλα δεν έχει να κάνει με το μέγεθος του στήθους.Ξέρω κοπέλες που έχουν μεγάλο στήθος και δεν είχαν πολύ γάλα.Και εγώ το νούμερο δύο φόραγα πρίν και τώρα έχω φτάσει το τρία και βλέπουμε..και η αδελφή μου το ίδιο και μια χαρά γάλα είχε

Δημοσίευση

nicole27 καθολου μην ανησυχεις.ποιο μικρο στηθος απο το δικο μου δεν υπαρχει. κι ομως το μωρο μου τωρα ειναι 40 ημερων και πινει αποκλειστικα απο το στηθος μου.συμφωνα με οσα διαβαζω αλλα και με τον γιατρο εχει παρει οσο βαρος χρειαζεται και λιγο παραπανω. οποτε μην ανησυχεις

Δημοσίευση

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ nicole27 ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΕΓΑΘΟΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ 2 ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

Δημοσίευση

το μεγεθος δεν παιζει σιγουρα ρολο και σου μιλαω εκ πειρας,γιατι εγω που εχω μεγαααλο στηθος δεν μπορεσα να θηλασω ουτε μια μερα.δεν ειχα ουτε γαλα ουτε θηλες!δοκιμασα και με ψευτοθηλες αλλα το αποτελεσμα ηταν να μεινει το μωρο σχεδον μια μερα νηστικο.οποτε να μην ανησυχεις καθολου!!!

Δημοσίευση

Το μεγεθος του στήθους δεν παιζει κανενα ρολο στο θηλασμό . Σιγουρα το καθε στήθος θελει και ειδική αντιμετώπιση , αλλα δεν δημιουργει προβλημα στη γαλουχία .

Το στηθος δεν λειτουργει σαν την ουροδόχο κύστη . Δεν γεμίζει και αδειάζει . Το γαλα παράγεται την ωρα του θηλασμού :)

Η κληρονομικότητα παιζει ρολο στο μεγεθος του στηθους αλλα οχι στη γαλουχία ! Δεν συμβαινουν αυτα τα παράξενα που ακους ...δεν κοβεται ως δια μαγειας το γάλα και ναι ολες οι μητερες εχουν γαλα .

Τωρα που εχεις ακομα χρονο προσπαθησε να ενημερωθεις για τα θεματα του θηλασμου μετά θα ειναι λιγο δυσκολα τα πράγματα . Οτι θελεις εδω ειμαστε να σε βοηθήσουμε . Με το καλο να ερθει το μωρο σου :)

Δημοσίευση

Και εγω με τη σειρα μου θα σου πω ότι δεν παιζει κανενα ρολο το μικρο στηθος!!εγω με πολυ μικρο στηθος και καθολου πρησμενο κατα την εγκυμοσυνη-- να φανταστεις δεν ειχα αλλαξει καν νουμερο στο σουτιεν --από την πρωτη μερα δεν εχω πρόβλημα κανενα στο θηλασμο!!!

το στηθος μου εχει γινει αγνωριστο..

βεβαια εχω πολυ καλες θηλες και ο μικρος τις πιανει εξαιρετικα ευκολα!!!!

Δημοσίευση

Κι εμένα ήταν μικρό το στήθος. Μάλιστα το ένα με το άλλο έχουν και ένα νούμερο διαφορά. Σε πληροφορώ ότι το μικρότερο έχει μεγαλύτερη παραγωγή από το μεγαλύτερο, μάλλον επειδή η μικρή του έχει μγαλύτερη αδυναμία. Θηλάσα 6,5 μήνες αποκλειστικά και συνεχίζω τον τελευταίο 1,5 μήνα έχοντας βάλει στερεές τροφές στο διαιτολόγιο.

Δημοσίευση

Τελικα επιρεαζεσαι απο ιστοριες απ'οτι φαινεται.. Και δεν θα επρεπε.. Οντως δεν το σκεφτηκα οτι το γαλα παραγεται καθημερινα...! Νομιζω τσαμπα ανησυχουσα..! Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Με βοηθισατε πολυ!

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΓΩ [ΡΙΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΦΟΡΟΥΣΑ ΤΟ 3 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΗΓΑ ΣΤΟ 6...ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΑ ΘΗΛΑΣΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ 5 ΜΗΝΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...