Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!!!

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Θυμόσαστε που σας ειχα γράψει ότι ο μικρός μου ξυπνάει την νύχτα κι ας έχουμε κλείσει τον πρώτο χρόνο. Ο παιδίατρος μας είχε πει ότι πρέπει να τον αφήσουμε στο κρεββάτι του να κλαιέι. Βάρβαρο αλλά το έκανα!! Με πόνο ψυχής βέβαια... Έκλαψε μόνο για 3 ημέρες από περίπου 1 ώρα την κάθε φορά. Τελικά τα καταφέραμε, εδώ και 2 εβδομάδες κοιμάται σερί από τις 22:00 μέχρι τις 8:00. :woohoo: :woohoo: και τελικά δεν είναι τόσο βάρβαρο όσο ακούγεται! Πρέπει κάποια στιγμή να μαθένουν κι αυτά να ανταπεξέρχονται σε μερικά πράγματα μόνα τους. Πρέπει να χτίζουν χαρακτήρα και να μην κακομαθαίνουν. Βέβαια εγώ το έκανα τώρα που έκλεισε χρόνο, δεν το συστήνω για νωρίτερα, γιατί έτσι κι αλλιώς όταν είναι πολύ μικρά δεν κακομαθαίνουν, απλά χριάζεται να νοιώθουν ασφάλεια. Ότι αξίζει πονάει και είναι δύσκολο (ΠΥΞ ΛΑΞ).

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμείς απέχουμε 2 μήνες & κάτι από τα πρώτα μας γενέθλια και συνεχίζουμε να ξυπνάμε κάθε μία ώρα :silly: .

Μπράβο σας που τα καταφέρατε ;)

Δύσκολο πράγμα ο άτιμος ο ύπνος :dry:

εμεις ξυπναμε σταθερα :P καθε βραδυ,καμια φρα κ 2 φορες,για γαλατακι :) ειναι τωρα 13 μηνων,οταν το συζητησα με την παιδιατρο μου ειπε οτι το δικο της παιδι το ταιζε καθε βραδυ μεχρι να γινει 4 ετων.Ξυπναγε κ πεινουσε,κοινως μας ειπε "σκασε κ κολυμπα" :laugh:

Υπομονη. Τα πρωτα 30 Χρονια ειναι δυσκολα!!! Μετα τα παιδια μας θα κανουν δικα τους αιδια και θα υσηχασουμε λιγο!!!

Μου το λεει η δικη μου μαμα οποτε γκρινιαζψ γιατι οΧριστοφορος με ξενυχταει. Λεει οτι ακομα και οταν τα παιδια μας υα κοιμουνται γαληνια, οι γονεις θα ξενυχταν και θα ξυπνουν με το παραμικρ0 θορυβο!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. B)

ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΣ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ!!! ΤΙ ΕΝΝΟΕΊΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΣΤΕ 1 ΧΡΟΝΟ??? :woohoo:

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ & ΚΑΘΕ 3ΩΡΕΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.. :dry:

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΩ ΣΤΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΜΑΜΑΔΕΣ (27/8 ΓΕΝΝΗΣΑ) ,ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6ΩΡΑ-8ΩΡΑ!! :blink:

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ??? :(

Ποτε!!!! Πλακα κανω!!! Αυτες οι μαμαδες ειναι πολυ τυχερες. Και ο δικος μου για 3 ευδομαδεσ τον Αυγουστο κοιμοτανε απο τις 11 μεχρι τισ 5 και ημουν τρισ ευτυχησμενη. Μετα ομως και μεχρι τωρα αχχχ πονομενη ιστορια!!!!

Να ξερεις παντως οτι ανικεις στην πλειοψυφια. Τα μωρα που κοιμουνται 6 κιαι 8 ωρα ειναι πολυ λιγα!!!

glukia mou einai sto paidi kai to programma tou upnou allazei shnexos .

mporei ayta ta mwrakia pou tora 2 mhnwn koimonte sinexomena apo ton ekto kai meta pou ktalabenoun thn atomikothta tousn na ksipnane xirotera .

mporei to diko sou se 3-4 mhnes na koimate seri olo to badu .

den mporeis na kaneis tipota giauto ousiastiko tora apla perimenis kai afougrazese ti tou xriazete .

emena apo thn gennish tou ksipnouse ana 3 wres ,giro ston 6 mhna tou ematha na koimate perissotero kai mono tou ston 8 mhna allakse pali to programmatou kai ksipnouse ana mia wra!!!tora pali tou ematha na koimate ksana .

einai polu mikrouli akoma gia na mporeis na tou matheis kati ,tora apla kalipteis tis anages tou .

otan megalosei ligaki mporeis na tou matheis .

to bsiko einai na katalabei oti o upnos den erxete mesou esena (agalias ,kounimatos ,thhlasmou pithanos) alla apo monos tou mporei na koimithei .na to bazeis sto krebataki oso einai ksipnio gia na kserei pou to afises kai na mhn tromaksei otan psiloksipnisei mesa sthn nixta pou einai alou kai oxi ekei pou to pira o upnos .

aythn einai h basikh theoria ,na kserei pou to afises na koimithei kai otan psilo ksipnaei na briskete ekei .

omos mhn exeis poles apetiseis apo tora einai polu mikro kai exei anage pou prepei na kalifthoun .

upomonh ola allazoun .

kai akoma kai auta pou koimonte tora allazoun kai auta ;)

το μονο που εκανα εγω για να ελαφρυνω την κατασταση :laugh: γιατι κ ο αντρας μου ξυπναει μαζι μας παντα κ σηκωνεται καθε πρωι στις 6.20 γιατι δουλευει (τον λυπηθηκα) εμαθα στον μικρο να κοιμαται νωρις.Μολις εκλεισε τους 3 μηνες,αρχισα να τον βαζω για υπνο στις 8.30,χωρις κλαματα κ χωρις πιεση,"εκανα νυχτα" (δλδ εκλεινα το παντζουρι,αναβα το φωτακι) και τον νανουριζα,καποια στιγμη εμαθε και κοιμαται απο τοτε στις 9 νταν!ετσι εχουμε χρονο οι δυο μας με τον αντρα μου,εχω χρονο για καμια δουλεια στο σπιτι ή ακομη και να παμε μια μικρη βολτιτσα ρε παιδι μου (φερνουμε την γιαγια για κανα 2ωρο,ο μικρος δεν καταλαβαινει οτι λειπουμε) κτλ τωρα δεν με κουραζει που ξυπναει,απο τις 9 μεχρι τις 8 το πρωι κ να σηκωθει μια δυο φορες για μαμ δεν μας φαινεται βουνο :)

Αχ Παναγια μου ποτε θα κοιμηθουμε?? :laugh:

Λοιπον αυτο που λες οτι τον αφησες να κλαει και εγω το κανω απο τωρα που ειναι σχεδον 2 μηνων. Εμαθε ο κυριος να κοιματε στην αγκαλια μου και μολις τον βαλω στο κρεβατακι του κλαιει. Τον αφηνω εκει κανα 5λεπτο κλαιει κουραζεται και μετα κοιματε... λιγο βαρβαρο αλλα θελω και εγω να κοιμηθω βρε παιδι μου... :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...