Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Λευκάδα είμαι κορίτσι μου! Έχω φίλους πάλι καλά. Απλά έτυχε σε φουλ σεζόν και οι μάστορες και οι καθαρίστριες δεν έχουν χρόνο να τρέξουν. Τεσπά... υπομονή και θα περάσει κι αυτό. Μόνο για την μπουμπού μου στεναχωριέμαι τώρα που αλλάζει σπίτι συνέχεια! 
    • Καλησπέρα κορίτσια μου πως είναι τα νέα σας;τι κάνουν τα μωράκια σας;;; Βλέπω πάλι από όλες καλά νέα για τις β επιπέδου❤️ εγώ είμαι 21+1 εβδομάδα και πήγαμε προχθές στο γιατρό όλα καλά, τα μωράκια το ένα το έβγαλε 430 γρμ και το άλλο 470. Αγχώθηκα λίγο για την διαφορά αλλά μου είπε ότι υπαρχει απόκλιση στο μηχάνημα δεν τα βγάζει ακριβώς. Το άλλο Σάββατο έκλεισα για να επιπέδου. Πείτε μου βρε κορίτσια ειδικά εσείς με τα διδυμακια, πόση ώρα σας πήρε η εξέταση;;; Επίσης θυμιστε μου πρέπει να έχεις πιει πολύ νερό πριν σαν την αυχενική;;;  
    • Εγώ είμαι καλά κορίτσι μου, από εκείνη την στιγμή που είδα αίμα, την ίδια μέρα κι όλας δεν είχα τπτ.. ούτε τις επόμενες μέρες.. Είμαι ξαπλωμένη βέβαια, παίρνω περισσότερη προγεστερόνη και έκοψα το σαλοσπίρ. Θέλω να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο γεγονός και το μωράκι είναι μια χαρά.!!! Θα το μάθουμε πρώτα ο Θεός την Τρίτη!!! 🙏🏼 Εσένα κορίτσι μου μπορεί να θέλει να σε δει η γιατρός τη Δευτέρα όντως για να έχει καλύτερη εικόνα. Εγώ όταν είχα πάει την επόμενη μέρα μετά την αιμορραγία που είχα πάθει στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν φαινόταν στον υπέρηχο τπτ, ενώ είχαμε δει σε προηγούμενο υπέρηχο ήδη σάκο και λεκιθικό.. αναγκάστηκα να κάνω υπομονή μια εβδομάδα να καθαρίσει το αίμα και μετά είδαμε καθαρά έμβρυο και καρδούλα μα χτυπάει. Άσχετα την κατάληξη που είχε αργότερα η εγκυμοσύνη. Θέλω να πιστεύω πως τη Δευτέρα θα μπορέσετε να δείτε κάτι και εύχομαι κι εγώ να μην έχω τπτ και το μωράκι να μεγαλώνει καλά!!! και να δούμε την καρδούλα του να χτυπάει δυνατά.  @Mantarini είμαι καλά!!! Έτσι νιώθω και έτσι θέλω να είναι βασικά!!! Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και για το μωράκι μου! Εσύ πως είσαι κορίτσι μου; Πότε θα πας για υπέρηχο;;
    • Κορίτσια καλημέρα! Εχω πητ 27/02. Εύχομαι σε όλες μας να τα καταφέρουμε και να έχουμε τελειομηνες εγκυμοσύνες κ γερά παιδάκια! Εσάς σας έχει τύχει να έχετε αναγούλες κάποιες μέρες κ μετά τίποτα; Εγώ έτσι είμαι εδώ και δυο μέρες κ φοβάμαι. Βέβαια στις πρώτες δύο μου εγκυμοσύνες δεν είχα ποτέ ούτε μισή αναγούλα. Αλλά μετά την αποβολή κ τη βιοχημική που ειχα πριν λίγο καιρό είμαι πολύ τρομαγμένη.   
    • @melitiniღ και @Pixies πως είστε κορίτσια;;  Εύχομαι να είστε καλύτερα... πάντως όσο το αίμα είναι καφέ γενικά δεν είναι ανησυχητικό!!  @Pixies θα πας αύριο για τον υπέρηχο και θα δεις ότι όλα θα είναι καλά!!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...