Μετάβαση σε περιεχόμενο

προς νεες μητερες συνεχεια...

Recommended Posts

παπακι και εμενα οταν ηταν στην ΜΕΝΝ με βαζαν και εβγαζα με το θηλαστρο να του το δινουν. και μελιστα χαιροντουσαν γιατι εβγαζα αρκετο!!! Αφου δεν ετρωγε το σκατουλι πωα να μην βγαζω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 194
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

LaLa έγραψε:

Αχ Αθηνα τι τρυφερη φωτο ... :)

Μου λες μετα μεγαλο στηθος :dry: ...που να δεις εμας στον πρωτο μας θηλασμο ... να γελας μετα δακρυων !!!! Δεν καθομαι σωστα (ημιορθια , ημιξαπλωτη ενα πραγμα) και εχω το μωρο ξαπλωμένο πανω μου ... Λες το καημένο και προσπαθει να θηλάσει τον Ολυμπο !!! :woohoo:

Ακομη διαβαζω το θεμα αλλα....

δεν μπορεσα να αντεξω!!! :laugh:

Λαλα εισαι απιστευτη!!!!ξεκαρδιστηκα με την περιγραφη σου!χαχαχαχαχαχαα

Και... πολυ σε παω!!!!! Ειδικα οταν λες αυτο που εχεις να πεις σε συνδιασμο με χιουμορ!!!! :):);):kiss:

ΑθηναΚ τελεια η πρωτη σας μαμ-φωτο!!!! :)

Οπως επισης κ εκεινες που ησουν στην...μπανιερα(σε αλλο θεμα!!!) την ωρα του τοκετου!!!!!Υπεροχες!!!!

Κ.... επισης εχεις απιστευτο χιουμορ!!!!! :laugh: :laugh:

Εγω ελπιζω να μου πεταξετε "σκετο κουτι"!!!Αν και....

Τι θα "φαω" στο κεφαλι αν θηλασω μεχρι να τελειωσει το λυκειο???!!!!!!! :P:P:P:P

AthinaK έγραψε:

mia_ora_meta.jpg

Κανονικά δεν πρέπει να βαζω τετοιες δυσφημιστικες φωτογραφιες μου. Εδω ειμαι μια ωρα μετά τη γεννα (συμφωνα με το ρολόι μου). Ειμαι ακόμα στο δωματιο του τοκετου, εγω το μωρο μου και ο αντρας μου.

ΑΧ ΤΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΑΤΗΙΝΑ ΜΟΥ....... :woohoo:

ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ ΠΟΛΥ......

ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!!!

Anastacia έγραψε:

LaLa έγραψε:

Ακομη διαβαζω το θεμα αλλα....

δεν μπορεσα να αντεξω!!! :laugh:

Λαλα εισαι απιστευτη!!!!ξεκαρδιστηκα με την περιγραφη σου!χαχαχαχαχαχαα

Και... πολυ σε παω!!!!! Ειδικα οταν λες αυτο που εχεις να πεις σε συνδιασμο με χιουμορ!!!! :):);):kiss:

ΑθηναΚ τελεια η πρωτη σας μαμ-φωτο!!!! :)

Οπως επισης κ εκεινες που ησουν στην...μπανιερα(σε αλλο θεμα!!!) την ωρα του τοκετου!!!!!Υπεροχες!!!!

Κ.... επισης εχεις απιστευτο χιουμορ!!!!! :laugh: :laugh:

Εγω ελπιζω να μου πεταξετε "σκετο κουτι"!!!Αν και....

Τι θα "φαω" στο κεφαλι αν θηλασω μεχρι να τελειωσει το λυκειο???!!!!!!! :P:P:P:P[/quote:estdvnb0]

Θα κάνουμε ειδική επιτροπή για σένα. Σε τέτοιες ηλικίες θα σου πετάξουμε μια κούτα προφυλακτικά γιατί μόλις αποθηλάσει η κόρη σου θα πρέπει να μάθει για την αντισύλληψη!!!!! (Λέμε τώρα, το όνειρο της κάθε μητέρας, η κόρη να μεινει παρθένα μεχρι τα 18).

Δημητρα :kiss: !!!!!

Την φωτογραφια την εβαλα γιατί κάπου διάβασα ότι μόλις γεννησεις δεν εχεις γαλα και πρεπει να περιμενεις μεχρι να κατεβει (από τον Όλυμπο στην περίπτωση της Λαλα). Μα αν δεν βαλεις το παιδι στο στηθος πως θα κατεβει; Και για να εχουμε το πρωτογαλα, μαλλον αυτό χρειάζεται το νεογέννητο εκεινες τις μερες...

Βρηκα και αλλη φωτογραφια, άσχετη με τον θηλασμο, θα τη βαλω προσεχως!

AthinaK έγραψε:

Με τον λωρο δεμενες!

loros.jpg

ΑΧΟΥ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ........................................ :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

ΑΧ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ....ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ , ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΝΟΙ?ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ.....ΚΑΤΣΕ, ΚΑΤΣΕ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ!!!!

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ......

ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ?? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!! ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ!!! :blush:

AthinaK έγραψε:

mia_ora_meta.jpg

Κανονικά δεν πρέπει να βαζω τετοιες δυσφημιστικες φωτογραφιες μου. Εδω ειμαι μια ωρα μετά τη γεννα (συμφωνα με το ρολόι μου). Ειμαι ακόμα στο δωματιο του τοκετου, εγω το μωρο μου και ο αντρας μου.

respect ;)

"Lala

Για να μην λεμε ομως μονο τα κακα της Ελλάδας και τα καλα του εξωτερικου ,να σας πω οτι στη Γαλλια περισσοτερες τις μισες Γαλλιδες (πανω απο το 50%) δεν προσπαθει καν να βαλει το μωρο στο στηθος και στρεφεται κατευθειαν στην τεχνιτή τροφή ! Δεν ειναι στην κουλτούρα τους ο θηλασμος , φαινεται και σε βαθος χρονου αυτο , τα περισσοτερα μωρα μεγάλωναν με παραμάνες "

Kαι η αλλη οψη στη Γαλλια,μενει μια φιλη μου στο Παρισι,με 2 παιδια,αυτη ειναι το αλλο ακρο,συμμετεχει σε ενα κυκλο μαμαδων οπου ενημερωνονται για την διατροφη των παιδιων,θηλαζουν, ανταλλασσουν ρουχα παιδικα και αν δεν τα χρειαζονται βρισκουν μαμαδες με νεογενητα και τους τα στελνουν.Και αλλα πολλα αντι-καπιταλιστικα πραγματα :laugh:

ασχετο αλλα αυτο με τη μικρη που προσπαθει να θηλασει τον Ολυμπο ακομα γελαω με αυτο :laugh: :laugh:

ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ έγραψε:

ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΟΒΟΣΟΥΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΕΣ?? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!!! ΚΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!! ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΕΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΩΣΑ ΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ!!! :blush:

Ε... εκεί είναι μετά τη γέννα. Δεν πονούσα πια! Απολαμβανα το τζακούζι μου! :P

Ακόμα δεν με εχουν ράψει, ουτε καν εχει βγει ο πλακουντας. Δεν καταλαβαινω καν τι μου γινεται.

Και ναι, από τον πόνο τα τελευταία λεπτά, το σχοινι που κρατούσα το είχα ξεχειλώσει και είχε φτάσει στον κάτω όροφο!

Αθηνά εγω μετα απο γέννα φαντάζομαι θα ειχα λυποθημήσει...ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Εγω δεν ειχα την τυχει να πάρω καν το μωρό μου αγγαλιά όσο ήμουν χειρουργείο...όχ επειδη υπήρχε πρόβλημα στο μωρό αλλά έκανα καισαρική (ειχα ινομοίωμα κ μου ειπε καισαρικη), με ολική (κ καλά θα έβγαζε το ινομοίωμα)(κ δεν το συγχωρω στο γιατρο που μαλλον ηταν χασάπης) κ όταν ξυπνησα όλα καλά με πήγαν στο δωμάτιο 10 το πρωι κ μου τον φέραν 14:00 γιατι έτσι έπρεπε μου είπαν.Ο γιος μου ειχε την πρώτη αγκαλιά απο τον μπαμπά του .οταν του τον δειξαν στο δωματιάκι....πάλι καλά γιατι θα ένοιωθε μοναχούλι...

AthinaK έγραψε:

Θα κάνουμε ειδική επιτροπή για σένα. Σε τέτοιες ηλικίες θα σου πετάξουμε μια κούτα προφυλακτικά γιατί μόλις αποθηλάσει η κόρη σου θα πρέπει να μάθει για την αντισύλληψη!!!!! (Λέμε τώρα, το όνειρο της κάθε μητέρας, η κόρη να μεινει παρθένα μεχρι τα 18).

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Ok...Με επεισες!!!Μεχρι το δημοτικο καλα ειναι!!! :P

Κοριτσια δεν εχω πολυ χρονο να γραψω επι του θεματος....

Προτιμω ομως 1000 φορες να διαφωνουμε κ ταυτοχρονα να μαθαινουμε 5 πραγματακια παρα.... θεματα τυπου "Μου ξυθηκε το μπουτι!!!!!!!!!!!!!!!!"

:P:P:P

Και εκτος απο αυτα που μπορει να μαθουμε σε ενα τετοιο θεμα...Γνωριζουμε καλυτερα η μια την αλλη!!! :)

Anastacia έγραψε:

Κοριτσια δεν εχω πολυ χρονο να γραψω επι του θεματος....

Προτιμω ομως 1000 φορες να διαφωνουμε κ ταυτοχρονα να μαθαινουμε 5 πραγματακια παρα.... θεματα τυπου "Μου ξυθηκε το μπουτι!!!!!!!!!!!!!!!!"

:P:P:P

Και εκτος απο αυτα που μπορει να μαθουμε σε ενα τετοιο θεμα...Γνωριζουμε καλυτερα η μια την αλλη!!! :)

Αθηνα Τελεις φωτο!!!

Καιε γω ηθελα να γεννησωωωω!!!

Βρες παιδια δεν ξερετε πως με εχει ριξει το οτι γεννησα με καισαρικη. Πολυ χαλια ημουν!!!! Δεν πεοραζει χαλαλι του!!!

Ελενη μου ποτε δεν μιλησε για ξενο γαλα. Παρόλο που εχει ενα σωρο δειγματα στο γραφειο της. Και οταν αυτον τον μηνα πηραμε 500 γραμμ, παρολο που εμενα μου φανηκαν λιγα, επεμενε, οχι γαλατα σκον ι, οχι ριζαλευρα, οχι φρουτα. Αφου αρχησα να εκνευριζομαι.

Και να φανταστεις οτι εχει μαμαδες που εχουν πιο μικρα απο μενα και τους δινει γαλατα- λεει οτι οι μαμαδες ζητανε !!!

κοριτσια ξερετε τι μου ειπε ο γυναικολογος μου προχθες που πηγα για να δει το προβλημα που ειχα στο στηθος??

Να μην θηλασω παραπανω απο 6 μηνες γιατι το παιδι θα βγει μαμοθρεφτο και δεν θα μπορεσει αργοτερα να γινει ανεξαρτητη!!!!!! :P:side:

Αχ δεν μπορω τετοιες βλακιες!!!! Θηλαζε κοπελια μου οσο θες. Εμεις που θηλασαμε τι γιναμε μαμοθρευτα. Εγω εχω πολλά παραδειγματα μαμοθρευτων που δεν θηλασαν. Αυτο δεν εχει σχεση με το θηλασμο αλλα με την μετεπειτα διαπαιδαγωγηση του παιδιου.

Θηλαζε και μην το κανεις θεμα. Εγω δεν το κανω θεμα, θηλαζω δεν θηλαζω εγω το αποφασιζω και λογαριασμο δεν δινω σε κανενα. Ουτε παριστανω την ηρωηδα θηλαζουσα μαμα. Το παιδι της η καθε μητερα αποφασηζει πως να το θρεψει και λογος σε κανεναν δεν παιφτει...εκτος τρομερων εξερεσεων!!!!

Και αυτός τι πρόβλημα εχει; Το δικό του παιδί θα γίνει μαμόθρευτο;;;;;

Ελα βρε Ελένη, μη δίνεις σημασία σε τέτοιες ανυπόστατες κουβέντες. Δεν κουραστήκαμε τόσο για να θηλάσουμε όσο θέλουν οι άλλοι αλλά όσο θέλουμε εμείς.

Η Δανάη μου αυριο γίνεται 10 μηνων και ακομα θηλάζει. Ειναι ενα φυσιολογικό μωρό που έχει αναγκη τη μητερα του.

Τα ίδια και τα ίδια λένε όλοι. Κάτι πιο πρωτοτυπο δεν εχουν να πουν;

Εμενα μου κανει φοβερή εντυπωση να λεγονται τετοιοι χαρακτηρισμοι απο παιδιάτρους :blink:

Ο ορος μαμόθρευτο απλα δεν υπάρχει. Ειναι για μενα ντροπή οι επαγγελματίες του ειδους να φερονται ετσι και να πιεζουν συναισθηματικά μια νεα μητέρα .

Η προσκόλληση των βρεφών/νηπίων στη μητέρα , ειναι μια υγιής φαση που περνάνε ολα τα μωράκια . Ο ψυχολόγος Γιωσαφατ τα εξηγει παρα πολυ ωραία ολα .

Αυτος ειδικα θα επρεπε να επιμενει περισσοτερο στον θηλασμο!!!

Ο δικός μου οταν πηγα 40 ημερων, θεβρισε δεδομενο οτι θηλαζω και θα θηλασω και μου ειπε οτι θα τα ξαναπουμε οταν μου ερεθει για δευτερη η τριτη φορα περιοδος για τεστ ΠΑΠ

γιατί η λέξη μαμο-θρευτο είναι κακία ?

τι σημαίνει ...το παιδί που το θρέφει η μαμά του .

ε ποίος θα το έθρεφε ...ο γείτονας?

άλλη φορά να το περηφανευτείς :laugh: ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ωχ τι λες ρε! Πωπω η κοπέλα... Πάλι καλά που είναι καλά και οι δύο! Ο μικρούλης λογικά θα μείνει μέρες στη ΜΕΝΝ και μπράβο στην κοπέλα που είναι ψύχραιμη!! Εύχομαι να τους πάνε όλα καλά!!  Καλά, ούτε κι εγώ την ήξερα την ένεση για το αμνιακό... Κάθε γέννα και διαφορετική! Σε κάθε ιστορία μαθαίνεις και νέα πράγματα!! 
    • Πολύ ενδιαφ΄ερον αυτό που σας είπαν... Είναι σίγουρα καλύτερο για το μωράκι να τρέφεται κατά αποκλειστικότητα από το στήθος... Απλά εχω διαβάσει τόσα πολλά... όπως ότι το μωρό μετά θέλει μόνο στήθος κι έτσι δεν μπορείς να λείψεις καθόλου από το σπίτι, ότι δε θέλουν το μπουκάλι, δε δέχονται να τα ταισει άλλος, γίνεται πιο δύσκολος ο αποθηλασμός κτλ που με έκαναν να καταλ΄ήξω σε αυτό το πλάνο. Μπορεί να λέω και βλακείες και η παιδίατρος να με συμβουλέψει διαφορετικά.. Ειλικρινά δεν ξέρω!🤦‍♀️
    • Είχα παρακολουθήσει πρόσφατα σεμινάριο για τις προκλήσεις του θηλασμού από τη la leche league Greece που ήταν απίστευτα κατατοπιστική η σύμβουλος! Επειδή κι εγώ θέλω να συμπεριλάβω το σύζυγο, είχα ρωτήσει τι και πως κι η σύμβουλος είπε ότι επειδή στην αρχή θέλουμε να αποφύγουμε σύγχυση θηλών αλλά κι επειδή το μωράκι ακόμα νομίζει ότι είναι ένα με τη μητέρα, καλό θα ήταν το πρώτο 3μηνο τλχ, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος άλλος λ΄όγος και το θέλει κι η μαμα βεβαιώς, να είναι η ίδια η αποκλειστική "τροφός". Και στο ερώτημά μου πως μπορεί να μπει κι ο μπαμπάς στο παιχνίδι μου είπε ότι μπορεί από τώρα να ξεκινήσει με ένα συγκεκριμένο νανούρισμα/τραγούδι ώστε να εξοικειωθεί το μωρό απ την κοιλιά έτσι ούτως ώστε αν είναι ανήσυχο στον θηλασμό για το χψ λόγο, ο μπαμπάς να του το τραγουδάει για να το ηρεμήσει και να είναι παρόν στη διαδικασία του θηλασμού αν το θέλει. Μετά το 3μηνο σιγά σιγά μπορεί κι ο μπαμπάς να δίνει κάποια γεύματα με μπουκάλι είτε από μητρικό γάλα είτε σε σκόνη, όπως δλδ θελήσει η μαμά και τη βολευει για να αποκτήσει εξοικείωση και με τον μπαμπά ως τροφό. Εμείς θα το δοκιμάσουμε αυτό το πλάνο ας πούμε γιατί κι ο άντρας μου θα πάρει μια επεκταση της άδειας πατροτητας όταν θα ε΄ιναι με το καλό 6 μηνών ο μικρός, κι εγω θα έχω επιστρέψει στη δουλειά, οπότε θα είναι αυτός ο κύριος φροντιστής. Γι αυτό έλεγα να περιμένω λιγάκι για το θήλαστρο, βέβαια να δε τα καταφέρω ισως χρειαστεί νωρίτερα, αλλά νομίζω μπορείς να νοικιάσεις νοσοκομειακό.
    • Λες ε; Σε αυτό ίσως μπορούν να μας κατατοπίσουν οι ήδη μανούλες @_piripiri_ και @Kallia.GeoΕγώ σκεπτόμενη ότι σε κάθε περίπτωση θέλω να το παλέψω με τον θηλασμό κι επειδή θέλω να εμπλέξω και τον σύζυγο με τη διαδικασία του ταΐσματος, το είχα βάλει στις βασικές αγορές το θήλαστρο.. και ντρέπομαι κάπως να το ζητήσω από φίλους. Μου κάνει αρκετά προσωπικό. Αν περάσει η black friday και δε δεις χαΐρι, κάνε μια κρούση... 😅
    • Ναι θυμάμαι που μας έλεγες για αυτόν στην αρχή αρχή... Ειλικρινά δε μου κάνει καμία εντύπωση... Ειδικά αν είναι μεγάλος σε ηλικία. Εδώ σε κοντινό μου άνθρωπο, καθολου οπισθοδρομικό, που μοιράστηκα τη σκέψη να επιλέξω ύστερα γυναίκα γυναικολόγο μου απάντησε "Είσαι σίγουρη; δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες γυναικολόγοι...κάποιος λόγος θα υπάρχει"..  Ο δικός σου βέβαια το τερμάτισε... 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...