Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΑΣ ΥΠΕΡΥΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 5Η ΚΑΙ ΜΕ 500 ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ???ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ???ΦΙΛΙΑ!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα..Με το καλο το νινακι σου. Απο χοριακες δεν ξερω, δεν εχω κανει ποτε αλλα οταν πηρα τη γυναικολογο και της λεω ειμαι εγκυος (απο 2 τεστ θετικα) μου λεει ελα στην 6 βδομαδα να δουμε το σακο.

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΠΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ! :laugh:

ΤΩΡΑ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ!!!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !

Δημοσίευση

μμμμμ.....κορίτσια εγώ νομίζω πως έκανα υπέρηχο νωρίτερα από όλες σας. Εγώ εκανα μόλις έκλεισα μήνα, στην 4η εβδομάδα δηλαδη! Πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και του είπα πως έκανα τεστ και βγήκε θετικό, και μου είπε να πάω απο εκεί να το δούμε!Μάλλον ήμουν τυχερή εεε!!!! :)

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΑΚΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ!!ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ ΒΑΡΙΟΤΑΝ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ???ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΜΕΙΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣ" ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!

Δημοσίευση

so happy γεια και απο εμενα,με το καλο να ρθη το μωρακι.σου μηλαω απο πηρα,με 500 μοναδες ειναι χαμηλη η χοριακη,πανω απο 1000 γιατι δεν φεναιται στον υπεριχο.εγω πηγα 2 φορες να δω το μωρο αλλα δεν φενωτανε και εκανα χοριακες μονο απο εκει το παρακωλουθουσα μεχρη να το δω.μπραβο

Δημοσίευση

VOULA ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΣΟΥ!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΗΜΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ!!

Δημοσίευση

βρε συ μην ανχωνεσαι.καταρχην που ξερεις οτι εισαι 5 εβομαδων?δεν μετρανε εστι η γιατροι,μπορει να εγηνε αργα η συληψη.η συνηφαδα μου ειχει πανω απο 10 ημερες καθηστερηση και ηταν στην 6 προς 7 εβδομαδων μην ανησηχης.σου ειπε να ξανα κανεις χοριακη?

Δημοσίευση

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡΥΧΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ!!!!!ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!!ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΚΑΛΗ¨ ΕΠΑΦΗ???Ή ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ???

Δημοσίευση

κιοτα να δες αυτο ακρηβως μετρανε και η γιατροι,αναλογα με την εικονα του εμβριου και με την χοριακη,αλλες παλι δεν κανου καν χοριακη και πανε αμεσως στον γιατρο π.χ. η συνηφαδα μου εχει τρια και μονο στην τελευταια εγκυμοσηνη της ειπε για χοριακη,γι'αυτο σου λεω μπορει να εγηνε η σηληψη αργα.αν θελεις πηγενε να κανεις εναν υπερηχο αλου για να σου φυγει η αγωνια.και εγω καπως ετσι ειμουνα στο 2ο παιδικι.αλλα αποτη ψιλο θυμαμαι η χοριακη αν την επαναλαβης μετα απο 5 ημερες νωμηζω διπλασηαζεται.μακαρι να σε βοηθησα εστω και λιγο,και να ειναι εστι τα πραγματα οπως σου τα λεω.σε ευχαρηστω για αυτο που ειπες να σου ζηση.και σου ευχωμαι οτι καλητερο.α! και να μην ταλεπορηθης στην εγκυμοσηνη σου απως εγω :cheer:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...