Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!


Recommended Posts

ΑΧ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..Η ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ!!!!Κ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 17 ΗΜΕΡΩΝ!!ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΛΑΡΩΝΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΝΑΝΟΥΡΙΣΩ ΛΙΓΟ,ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ,ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΞΥΠΝΑΕΙ Κ ΚΛΑΕΙ..Κ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ Κ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΩΡΑ....ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΝΑ Η ΠΟΝΟΣ...ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ????ΣΠΑΡΑΖΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΟΥΤΟΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΥΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ,ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΠΤ..ΕΓΩ ΔΕ ΣΕΡΝΟΜΑΙ...Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ..ΤΗ ΝΑΝΟΥΡΙΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ,ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΑΣ Κ ΠΑΛΙ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ...ΜΕΧΡΙ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΠΑΡΑΖΕ..ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ!!!Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΤΙ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις με το που τον αφηναμε στο κρεβατι ξυπνουσε και εκλαιγε...

οταν ητανε πολυ μικρουλης...

καποια στιγμη τον εβαζα στην καλαθουνα αλλα την περιοριζα με μια κουβερτα στο πλαι σαν σφηνακι και τον ειχα τυλιγμενο με κουβερτουλα..ετσι κοιμοτανε 9στις 10 φορες...

δοκιμασε δεν εχεις να χασεις τιποτα...

παντως ειναι λογικο και συνηθισμενο μην αγχωνεσαι...

επισης οταν εκλαιγε σπαρακτικα εβαζα ζεστα πανακια στην κοιλιτσα του...δεν ξερω εαν βοηθουσανε αλλα μετα απ ολιγο σταματουσε.

επισης εβαζα ενα θερμαντικο λαδακι στην κοιλιτσα της weleda μετα απο καθε αλλαγμα πανας...

να σας ζησει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχην να σαι ηρεμη γιατι καταλαβαινει αν ανησυχεις. Ειναι συνηθισμενο φαινομενο. Ακομα προσαρμοζεται το καημενουλι. Κανε υπομονη και εχει το αγκαλιτσα αφου θελει να σε νιωθει και ηρεμει στην αγκαλια. Εμενα με βοηθουσε παρα πολυ να τον εχω ξαπλωμενο στο κρεβατι και να πιπιλαει το στηθος στο πλαι γιατι ειναι κουραση κακα τα ψεμματα να το εχεις στο χερι τοση ωρα. Βαλε και το φωτακι του, μιλα του γλυκα, καντου μασαζακι ο,τι πιασει! Η καλαθουνα και μενα ητανε διακοσμητικο στοιχειο δεν δοκιμασα αυτο που λεει η VENI γιατι τον επαιρνα μαζι μου στο κρεβατι (και ακομα εκει ειναι φυσικα :woohoo: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγκάθι είναι ο ύπνος τελικά! Κάνε υπομονή και θα στρώσει. Τα πέρασα και εγώ. Ακομα προσεύχομαι για ενα θαύμα μήπως και κοιμηθεί νωρίς ή συνεχόμενα. Μέχρι να γίνει 2 μηνών είχε κάνει τη νύχτα μέρα. Πίκρα. Της έβαζα κλασική μουσική και κοιμόταν λίιιιιγο στο ριλαξ στο σαλόνι αλλά ποτε στο κρεβάτι της.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ 2 ΜΗΝΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΕΙ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ....ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΨΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΑΜΜΑ ΑΥΠΝΟΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια το καρδούλι μου κοιμάται συνέχεια και εχω ανησυχήσει. Ξυπνάει για να φάει και δεν ειναι δραστηρια. Είχε πυρετό χτες το βράδυ και τώρα έχει 37,5.

Δεν κοιμάται, προσεύχομαι. Κοιμάται, ανησυχώ. Αλλά είναι φυσιολογικός τόσος ύπνος; Κοντά 15 ώρες κοιμηθηκε χτες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλυψω μου!!! Πολυ ανυσυχεις βρε παιδι μου. Τα παιδια που κοιμουνται οοοολη μερα και οοοληηη νυχτα ειναι πιο σπανια και απο ροζ διαμαντι. Ο δικός μου ακομα ξυπναει τη νυχτα γιατι θελει αγκαλιες και κοιμαται μονο στα χερια. Μολισ τον ακουμπισω στο κρεβατι λες και εχει κουμπι, παταει την κορνα!!! Αμα κοιμαται πανω απο 40 λεπτα σερι, κανω παρτυ!!!

Υπομονη- υπομονη -υπομονη. Τιποτα άλλο. Παρε και κανενα λεξοτανιλ να ηρεμησεις. Πλακα κανω ΟΚ.

Χωρις αστεια, ειναι πολυ φυσικο στην ηληκια που ειναι. Ριναι πολύ μικρή ακομα, ειναι φυσικό να προτυμαει την αγκαλια της μανουλας και τη ζεστασια του στιθους σου απο το κρεβατι της.

Επιστρετευσε γιαγιαδες, παπουδες, συζηγο, κουνιαδο, κουνιαδα οτι εχεις προχειτο τελος παντων γιατι αυτη η ιστορια θα συνεχηστει για καμποσω καιρο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ειχα κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα

τα νευρα μου ειχαν σπασει

ουτε τουαλετα δεν μπορουσα να παω

ολη τη μερα εκλαιγε και ηθελε να ειναι στο στηθος

ο γοατρος μας ειπε οτι εινει επειδη κουραζεται με το θηλασμο και δε χορταινει

κανε υπομονη

οι πρωτοι μηνες ειναι δυσκολοι, αλλα μετα στρωνουν τα πραγματα

το βασικοτερο ολων ειναι να κρατησειςντην ψυχραιμια σου και να προσπαθεις να κοιμασαι ακομα και οταν τον εχεις αγκαλια

ο δικος μου τωρα ειναι 4 μηνων και εκει που ειχε καπως στρωσει, τις τελευταιεςν μερες θελει παλι να κοιμαται στην αγκαλια και με το που τον αφηνουμε ξυπναει

θα μεγαλωσουν και θα τα θυμομαστε

υπομονη και να σου ζησει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ετσι. Και ο Χριστοφορος στους 3,5 μηνες εκανε ενα διαλειμμα 2 ευδομαδως οπου κοιμοτανε στις 11 και ξυπναγε στις 5 και εκει που ελεγα Δωξα τον θεω κοιματε το μωρο μου...τζα αντε παλη απο την αρχη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κλεισαμε μηνα!!!!

Αντε να δουμε!!! Ποτε θα επανελθουμε

Αφου την ημερα της βαφτησης τον ξεθεωγσαμε και αυτος εκει. Ανα 2 ωρο ξυπναει, τον παιρνεις αγκαλια, τσακ κοιματε. Τον αφηνεις κατω τσακ ξυπναει. Εγω να κουτουλαω στα επιπλα απο τη νυστα- ο μπαμπας τον φερνει στο κρεβατι, βγαζει το στηθος μου τον το δινει και ξανακοιμαται!!! Μολις τον παω στο κρεβατι του τσακ ουααααααααααα κανα μανα τα ιδια. Τι να κανω το ερμο Ιωβεια υπομονη. Που θα παει θα μεγαλωσει...δεν μπορει να κανει και αλλιως!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΚΟΙΛΙΑΚΑ ΜΑΣ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΩΣ ΤΩΡΑ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ...Κ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΗΔΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΠΡΩΙ ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Κ ΜΟΛΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΒΑΘΙΑ,ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΤΗΝ ΚΟΥΝΗΣΕ ΛΙΓΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ...ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΓΟΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΤΗΣ ΒΙΟ GAIA Κ ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,Η ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΝΩΔΥΝΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΕ ΚΩΛΙΚΟΥΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ,ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΩΡΟ,ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΟ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΧΤΕΣ ΠΟΝΑΓΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ..

ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ???ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΡΑ.ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ 12-1 ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ...ΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΙΑ ΗΩΡΑ,ΟΠΟΥ ΠΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΗΥΔΗΣΕΙ,Η ΜΙΡΚΗ ΕΚΛΑΙΓΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ,ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ Κ ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ Κ ΠΙΠΙΛΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΕ..ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑ Κ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΣΚΕΥΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..Κ ΕΓΩ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ...Κ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΑΝΩ...Κ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κοριτσαρες, για εξωσωματική δεν ξέρω τιμές εγώ έκανα στη new life κ μας βγήκε 3000€. Πάνω κάτω εκεί είναι όλοι εδώ Θεσσαλονίκη. Για τη γεννα το 2021 εάν θυμάμαι καλά δώσαμε κάτι λιγότερο από 1700€ στην κλινική για δίδυμα με καισαρική. Θα τη φάω!! Δεν μπορώ αυτά τα ποδαράκια κ τα χεράκια!! Να τη χαίρεσαι τη κουκλίτσα κοριτσάρα μου!!😍😍😍 Κάνε 2 τη μέρα καλύτερα, εγώ πχ συνήθως βρίσκω το peak απόγευμα. Το μεσημέρι έχω άχνη κ το απόγευμα είναι τέρμα κόκκινη κ αντίστοιχα απότομα πεφτει την επόμενη μέρα.   Κοριτσάκι μου τώρα που είστε υποψιασμένοι θα έχετε το νου σας κ θα είσαι ασφαλής!! Όλα θα πάνε καλά. Υπομονή για την περίοδο η προηγούμενη δεν ήταν κανονική ήταν λόγω εξωμήτριου. Με το καλό η βάπτιση κοριτσάκι μου!! Να χαίρεσαι το ζουζουνι σου💙💙💙 Για σένα είμαι σίγουρη ότι θα είσαι η επόμενη!! Τώρα που βρήκατε γοατι είχες τόσες βιοχημικές η επόμενη θα είναι κ η τυχερή!! Θα μπορούσε να γίνει νωρίς η ωορρηξία. Σου έχει συμβεί ποτε; Εμένα πχ παίζεται από 10η μέρα μέχρι 16η με τον τελευταίο καιρό 10η-11η μέρα ωορρηξία. Είχες επαφές εκείνες τις μέρες ; 
    • Κορίτσια καλημέρα....να ρωτήσω και εγώ κάτι;;;να μου πείτε τι πιστεύετε;;;; Λοιπόν εγώ είχα πονακια από νωρίς στο κύκλο μου σαν ωορρηξίας σχεδόν μόλις τελείωσε η περίοδος...αλλά δεν τα έδωσα σημασία γιατί είναι πολύ νωρίς για μένα...καθώς ο κύκλος μου κυμαίνεται από 26 έως 30 ημέρες....ξεκίνησα τα τεστ την 11η ημέρα...και τώρα είμαι 18η ημέρα...ακόμα δεν μου χαμογέλασε...ΑΛΛΑ μέσα η ταινία όσο πάει και φαίνεται πιο σκούρη η γραμμή... στο σχεδόν θετικό αλλά δεν χαμογελάει ακόμα!!τώρα οι μέρες φύγανε πολύ....έχω άλλα 4 τεστ... Τώρα η ερώτηση ... Λέτε να έγινε καμία σύλληψη πριν αρχίσω τα τεστ και τώρα για αυτό φαίνεται σκούρη η γραμμή στο τεστ ωορρηξίας;;;;🤔και εχθές και προχθές είχα πάλι πόνους και έλεγα να ωορρηξία αλλά δεν χαμογέλασε ποτέ.... Υπάρχει περίπτωση να έγινε ωορρηξία 7η με 10η ημέρα?🤔  
    • Ε δεν πειράζει…θα κάνετε μετά με τη Μπέμπα μια και καλή! 
    • Λεγαμε να κάνουμε κ εμεις φωτογράφιση αλλά με την αβεβαιότητα  το αφήσαμε  
    • Κορίτσια μου πήγα γιατρο το χθες το πρωι. Έπεσε από την καμπύλη στο 1% είμαστε ατα κατώτερα. Το βρήκε 1911 Παρολαυτα οι ροές ήταν αρκετά καλές φυσιολογικές, το αμνιακό μειώθηκε ομως φυσιολογικό. Μόνο το ποδι έμεινε στάσιμο στην ανάπτυξη…συνέστησε να κάνουμε CTG παρακολούθηση κ μπορούμε να το αφήσουμε μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.    μετα πήγα στην γιατρο μου, έκανα μόνιτορ βγήκε καλό είχα συσπάσεις η καρδιά μια χαρά κινήσεις μια χαρά. Κ μετά μιλησαμε λίγο για τον τοκετό. Το πλάνο μας είναι να πάω ξανά την Κυριακή για μόνιτορ, μετά ξανά μόνιτορ την Τετάρτη κ μετά θα με ελέγξει κολπικά αν έχω διαστολή κ μαλακό τράχηλο θα το προσπαθήσουμε φυσιολογικά δεδομένου τον πρώτο μ τοκετό π ήταν πολύ εύκολος χωρις πολλά φάρμακα. Π κ τώρα πρόκληση θα κάνω αλλά με ελάχιστο φάρμακο για να αντέξει το μικρούλη. Σε περίπτωση π δεν έχω τίποτα ανοικτό εκεί κάτω θα πάμε καισαρικη την Πέμπτη.    μια εβδομάδα να περάσουμε οι 3 μας 💕 μετά θα γίνουμε 4
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...