Μετάβαση σε περιεχόμενο

Σκασμενες θηλες

Recommended Posts

Λυπαμαι που θα σε απογοητευσω αλλα σχεδον κανενα...

Οποιαδηποτε πηγη φυσικων ή μη ζαχαρων πρεπει να αποφευγεται...

Τα μονο που βλεπω πως μπορεις να τρως ειναι τα λεμονια,λαιμ και γκρειπ φρουτ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

περαστικα βρε ελενη μου...

να δανειστω το θεμα ?????????? :P:P

ρε κοριτσια...

απο χτηεσ εχει στο σωμα του σπιθουρακια ο μικρος :(:dry:

τον πειραξε λετε κατι που ισως εφαγα εγω????????

Τι να κανουμε καλα ειναι ειναι και αυτα!!!εδω κοψαμε το τσιγαρο στα γλυκα θα κολλησουμε ευκερια για διαιτα!!!!!Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας ευτηχως που εχω και εσας θα ειχα σκασει τωρα!! :kiss::kiss::kiss:

thouli έγραψε:

περαστικα βρε ελενη μου...

να δανειστω το θεμα ?????????? :P:P

ρε κοριτσια...

απο χτηεσ εχει στο σωμα του σπιθουρακια ο μικρος :(:dry:

τον πειραξε λετε κατι που ισως εφαγα εγω????????

Και εμένα μου το έκανε αυτό και ποτέ δεν έμαθα τι είχε. Την πήγα στο νοσοκομείο και την είδαν δύο γιατροί και κανένας δεν ήξερε να μου πει. Δεν είχε φαγούρα, δεν είχε συνάχι, βήχα, πυρετό. Μόνο εξανθήματα που κράτησαν 3 μέρες.

Από τότε έκοψα το αυγό. Πραγματικά το έχω απορία όμως τι είχε το παιδι.

AthinaK έγραψε:

thouli έγραψε:

Και εμένα μου το έκανε αυτό και ποτέ δεν έμαθα τι είχε. Την πήγα στο νοσοκομείο και την είδαν δύο γιατροί και κανένας δεν ήξερε να μου πει. Δεν είχε φαγούρα, δεν είχε συνάχι, βήχα, πυρετό. Μόνο εξανθήματα που κράτησαν 3 μέρες.

Από τότε έκοψα το αυγό. Πραγματικά το έχω απορία όμως τι είχε το παιδι.[/quote:3f6ytuvk]

thanks αθηνα..

εμενα ειχε πριν τα βγαλει πυρετο...

ελπιζω να μη εχει το καημενο φαγουρα :kiss::kiss:

Ελενη δεν βρισκω κατι σχετικα οποτε δε νομιζω πως μειωνεται και η παραγωγη.

Καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και εναν ειδικο για να εκτιμησει καλυτερα την κατασταση και ισως σου προτεινει και καποια θεραπεια.

Εκτος απο το ξεφλουδισμα στις θηλες ,νιωθεις και πονο?Αν ναι ειναι εντονος?

Από τον θηλασμό σου έχουν ερεθιστεί οι θηλές.

Το είχα πάθει κι εγώ όταν θήλαζα τον γιο μου και στο τέλος μάτωσαν οι δικές μου και αγόρασα θηλές σιλικόνης.

Φαντάζομαι πόνο εεε???

ποναει αρκετα αλλα πηρα τελικα την κρεμα που μου ειπαν τα κοριτσια και νομιζω οτι κανει αρκετα καλη δουλεια και παει να φτιαξει τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωθει!!! :side:

Εκει που βλεπω αστρακια ειναι οταν εχει εκνευριστει η μικρη και δαγκωνει!!! :S

ΕλένηΧ έγραψε:

ποναει αρκετα αλλα πηρα τελικα την κρεμα που μου ειπαν τα κοριτσια και νομιζω οτι κανει αρκετα καλη δουλεια και παει να φτιαξει τουλαχιστον δεν εχει επιδεινωθει!!! :side:

Εκει που βλεπω αστρακια ειναι οταν εχει εκνευριστει η μικρη και δαγκωνει!!! :S

Σε καταλαβαίνω...αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησα τον θηλασμό.

Όχι ότι είχα γάλα, γι αυτό και ο καημνένος τράβαγε αλλά τίποτα!

Εμένα όμως είχαν πληγωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι θηλές μου, έτρεχε αίμα και πόναγα σαν με κόβανε ξυράφια.

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..... :S

ελπιζω να μην φτασω σε τετοιο σημειο το προλαβα στην αρχη αλιμονο αν περιμενα να μου περασει μονο του!!!

Ρωτησα μια μαια και εκτος απο την κρεμα μου ειπε να πλενω το στηθος πριν απο καθε θηλασμο με πρασινο σαπουνι

Καλημερα!!!

οι θηλες μου παραμενουν στην ιδια κατασταση σχεδον αλλα η αριστερη εχει ματωσει καπως

δεν ποναει τοσο πολυ και την βαζω πλεον πιο συχνα να θηλαζειν απο το αριστερο αλλα υπαρχει περιπτωση να επιδεινωθει η κατσταση?????

Μάλλον επειδή πονας βάζεις λάθος ή τραβάς αποτομα τη μικρή απο το στηθος γιαυτο εχουν πληγωθεί πολυ οι θηλες σου . Σταμάτα το πράσινο σαπούνι γιατι της ξηραινει και σχίζονται πιο ευκολα .

Τη διαιτα την κανεις ? Dactarin βάζεις ? Εφυγαν τα σπυράκια απο το στομα της μικρουλας ?

Tην διαιτα την κανω εχω σταματησει τα γλυκα και τα τυρια

η δτοματιτιδα δεν περασε ακομα εχει μελλον χθες βαλαμε Dactarin πρωτη μερα

Το στηθος θα το πλενω μονο με νερο και μετα θα βαζω την purelan η δεν θα το πλενω καθολου???? :blink::huh:

Φυσικα κ θα το πλενεις! με νερακι μονο.η puleran δεν ξερω τι ειναι :dry: Καθε φορα να χρησιμοποιεις καινουρια πετσετα η τουλαχιστον

να τη στεγνωνεις καλα μετα απο καθε χρηση. Αφηνε την εξω να τη βλεπει ο

ηλιος. Ο παιδιατρος τι ειπε για τη στοματιτιδα?

Συνέχισε την κρέμα και την διαιτα και συντομα θα δειτε αποτελέσματα . Το στηθος θα το πλένεις στο ντουζ που κανεις καθημερινα , δεν χρειαζεται παραπάνω πλυσιμο .

LaLa έγραψε:

Συνέχισε την κρέμα και την διαιτα και συντομα θα δειτε αποτελέσματα . Το στηθος θα το πλένεις στο ντουζ που κανεις καθημερινα , δεν χρειαζεται παραπάνω πλυσιμο .

Μονο μια φορα την ημερα αρκει???? :side:

Η λανολίνη που βάζεις δεν βλάπτει το παιδί και δεν χρειάζεται το στήθος σου να το πλένεις συνέχεια. Βάζε και λίγο γάλα στις πληγές σου και άφησέ το να στεγνώσει. Η υγρασία δεν βοηθάει καθόλου. Αφού στεγνώσει το στήθος σου, βάλε την λανολίνη. Επίσης το σάλιο του παιδιού θα σε βοηθήσει να κλεισουν οι πληγές πιο γρήγορα. Να αλλάζεις συχνά επιθέματα αν χρησιμοποιείς και να μην πιάνεις τις πληγές με τα χέρια σου.

Αν δεις ότι η κατάσταση δεν φτιάχνει, δεν πας στον γυναικολόγο σου να εκτιμήσει την κατάσταση;

πηγα αυτος με παραπεμψε στην μαια και μου συνεστησε την λανολινη!!!παρχει κρεμα Dactarin για να την βαζω στο στηθος??????? :S:blink::side:

μου την εγραψε ο παιδιατρος για την στοματιτιδα της μπεμπας!!

το ανεφερα και στον παιδιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν εχει καμοια σχεση με το στηθος μου και για τις θηλες πηγα στον γυναικολογο :blush:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...