Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

KORITSARES ΜΟΥ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 26-28 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ... ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ++++++++++++++++++++++++.....ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΩ ...??????

ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΤΙ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΠΟΘΕΤΑ ...ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ...????

ΑΧ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΜΕΧΡΙ 28 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΑΚΗ???

ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ??????

ΠΩΠΩ ΦΟΒΑΜΑΙ!!!!!!!!!

  • Απαντήσεις 79
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μαγδα μου συγχαρητηρια για το θετικο τεστακι...αχ τι τελεια νεα....λοιπον εγω λεω να παρεις τον γιατρο σου ενα τηλ η να πας να κανεις μια χοριακουλα και μετα να πας στον γιατρο σου.....καλα υπεροχα τα νεα σου...δεν νομιζω να επηρρεαζεται το τεστ με τα υποθετα...οποτε γλυκια μου συγχαρητηρια και παλιιιιιιιιιιιιιιιιιιι........ :silly: :silly: :woohoo: :silly: :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:;););)

Δημοσίευση

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo:

και εγω ειμαι της γνωμης να πας για χοριακή την Δευτερα,γιατι να περιμενεις αφου ειναι καθαρα θετικό ?

περιμενουμε νεα,,,,,

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ.....Κ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΓΔΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

Μπράβοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!:) Τι φοβάσαι καλέ;;; Εχεις ήδη ένα νινι!!:) Δεν είσαι πρωτάρα!!!:) Μπραβο, μπράβο!!!!:) Σου εύχομαι τα καλύτερα από δω και μπρος!!!!:) Πολύ αμφιβάλλω αν πειράζουν τα υπόθετα..απλώς καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου για το αν πρέπει να τα σταματήσεις πλέον...Συγχαρητηρια και πάλι!!!:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...