Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Τι κανετε? Εχω μια απορια!

Αυριο θα φυγουμε εκτακτως πολυωρο ταξιδι και δεν ξερω τι να κανω με την φρουτοκρεμα του μικρου! Πως να του τα δωσω τα φρουτα? Να παρω ετοιμη φρουτοκρεμα σε σκονη να του δωσω? Αν και δε θελω.. Δεν ξερω αν μπορω εκει που θα κανουμε σταση αν παρω το μπλεντερ με τα φρουτα και ζητησω να τα αναμειξω αν θα μπορεσω.Τι αλλο θα μπορουσα να κανω?

Την τελευταια φορα που ειχαμε παει ταξιδι τοσες ωρες τον θηλαζα και δεν υπηρχε προβλημα, στη σταση πετουσα το μεμε εξω και τελειωνε η υποθεση.. Τωρα ομως? Τι να κανω?

Δημοσίευση

Χμ επειδη εμεις υπολογιζουμε να φτασουμε κατα τις 2, και τρωει τη σουπα οτυ μετα κατα τις 3, να του δωσω γαλα στο ταξιδι και οταν φτασουμε να του δωσω κανονικα το φαγητο του λετε ε?

Δημοσίευση

Μα και τωρα μπορεις να τον θηλάσεις ! Δεν ειναι υποχρεωτικό να φαει στη συγκεκριμένη ωρα τα φρουτα ... Καλα απο το να του κανεις εοιμη φρουτοκρεμα δεν το συζητώ θηλασμος και παλι θηλασμος !

Τα φρουτα τα τρωει εντελως λιωμένα ?

Δημοσίευση

Lena_thess έγραψε:

Χμ επειδη εμεις υπολογιζουμε να φτασουμε κατα τις 2, και τρωει τη σουπα οτυ μετα κατα τις 3, να του δωσω γαλα στο ταξιδι και οταν φτασουμε να του δωσω κανονικα το φαγητο του λετε ε?

Δεν παθαινει τιποτα αν δεν φαει φρουτα μια μερα . Μολις φτασετε μπορεις (αν εχεις τη δυνατότητα ) να δωσεις φαγητό . Αν δεν γινεται τοτε δωσε τα φρουτα . Μην αγχωνεσαι βρε :)

Δημοσίευση

Λαλα μου τα φρουτα τα τρωει εντελως λιωμενα, ναι! Αν εχει κανενα μικρουτσικο κομματακι δεν ξερει τι να το κανει και καθεται και με κοιταει με ανοιχτο το στομα!!

Ε τοτε μπορω να τον θηλασω την ωρα που τρωει τα φρουτα και μετα να του δωσω φαγακι ε?

Αγχωθηκα γιατι ειναι εκτακτο το ταξιδι και ειναι κ πολλες ωρες.. Ουφ!!

Ευχαριστω κοριτσαρες!!! :) :)

Δημοσίευση

Γιατι δεν του δινεις 2 φορες φαγητο?Π.χ λαχανικα

'Η δωστου τα το απογευμα.Δεν εγινε και τιποτα.

Εγω η τρελλη οταν χρειαστηκε να κανουμε ταξιδι πηρα εναν τριφτη και καθομουν και τα ετριβα εκει που ειμασταν.......

Μηπως ημουν υπερβολικη????????????????????????

Δημοσίευση

Εγω η τρελλη οταν χρειαστηκε να κανουμε ταξιδι πηρα εναν τριφτη και καθομουν και τα ετριβα εκει που ειμασταν.......

Δημοσίευση

Δημοσίευση

Egw ayto pou ekana apo Athina gia Thessaloniki htan na parw mazi mou to blender kai an alesw ta frouta se kapoio apo ta estiatoria sto dromo.Kapoia allh fora ths edwsa giaourti anti gia frouta pou to eixa se tsantaki pou krataei th thermokrasia.An den trwei giaourti, dws tou galataki opws eipan kai oi kopeles.Den xathike o kosmos gia mia mera.

Kalytera oxi skonh froutokremas kai etoimh krema se vazaki.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...