Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

kalispera kai apo mena!telika auto pou exo na po me sigouria eina oti stis meres mas telika to pio simantiko einai na mporei na sullaveis ena moraki!an ginei auto..ola t alla lunontai!!!ap tin stigmi pu 'pianeis'min anisixeis gia tipota!!!!!tha su elega arxika na allaxeis giatro...psaxto ligo..oi perisoteroi einai vlakes..kai genika oti exei sxesi me egkimosines epeidi yparxei genikotero provlima paizei polu ekmetaleusi!min agxonesai gia mia anepitixis egkimosini..xero oti ponaei polu..alla skepsou logika..mallon kati den tha pigaine kala..i fusi xerei polu kalutera apo mas!xalarose...kai ola tha deis oti tha pane teleia!!!!oson afora gia giatro..des to site www.tzeferakos.gr..einai polu kalos..!

na sou pane ola kala!!!!apo ta vathi tis kardias mu!!!!

se filo!!!!

Δημοσίευση

Vaster καλημέρα,γιατί δεν πας στον γιατρό σου απευθείας για υπέρηχο.Ό υπερηχος θα δείξει αν είναι εντάξει το μωρό ή αν έχεις παλλίνδρομη ή αν απλά έχει πάθει αποκόλληση και χρειάζεται ξάπλα! Εγώ τον ιούλιο είχα δυσάρεστα γιατί παλλινδρόμησε η εγκυμοσύνη μου και τέλος. Αλλά πρίν απο αυτό στο δεύτερο μήνα έπαθα αποκόλληση και είχα πολύ αιμα κατακόκκινο και τελικά με ξεκούραση μου πέρασε. Το αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης μου ήταν μάλλον άσχετο με την αποκόλληση(το αίμα). Αίμα έχουν πολλέ ς γυναίκες ΄΄οσο και να μας ανησυχεί και εγώ φοβάμαι αλλά επειδή τελικά όλα μπορούν να συμβούν και τα ευχάριστ α και δυστυχώς και τα δυσάρεστα πήγαινε στον γιατρό αμέσως να σου κα΄νει υπέρηχο να δείτε το μωρό. Δεν ξέρω αν βοηθάω καθολου αλλά θέλω να ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά γιατι τα έχω περάσει και καταλαβαίνω. Υπομονή και δύναμη σου εύχομαι και όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσίευση

ΒΑΣΤΕΡ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ

ΣΕ ΔΕΙ Κ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΓΩΝΙΑ???

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΥΡΟΣ

Δημοσίευση

ΒΑΣΤΕΡ ΜΟΥ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΣ..ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΦΕΤΙΑ ΥΓΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ????

Δημοσίευση

alkost μαλλον δεν διαβασες καλα τι εγραψα,ο γιατρος μου πε να περιμενω να αποβαλλω,και να παω σε περιπτωση μεγαλης αιμοραγιας,οτι πεφτει η χοριακη εχεις υποψιν τι σημαινει?δεν προχωραει εγκυμοσυνη,το μονο που μου ελειπε να μου ριχνουν και ευθυνες ειναι...

Δημοσίευση

vaster μακάρι κοπέλα μου να τελειώσουν όλα εδώ και να μη χρειαστείς απόξεση..Εγώ δυστυχώς υπέστην κι αυτό το μαρτύριο γιατί ήμουν ήδη στην 8η εβδομάδα. Φαντάζομαι θα μετράς τη χοριακή σου μέχρι να μηδενιστεί εντελώς;; Το παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι δε θα χρειαστεί να περιμένεις για την έναρξη μιας νέας προσπάθειας. Εύχομαι μόνο ευχάριστα από δω και πέρα..

Δημοσίευση

εχω 3 μερες τωρα ειμαι με πονους,αιμα δεν εχω και πολυ,αν εκανα αποξεση δεν θα χα αυτους τους πονους υποθετω...argyro73,νομιζω μπορω αμεσως να ξεκινησω τις προσπαθειες ε?θα ρωτησω και τον γιατρο,θα παω να με δει μολις καθαρισω.

• 4 weeks later...
Δημοσίευση

κουκλιτσα μου!διαβαζω ολα αυτα που γραφεις και με πιανει πανικος. τα εχω περασει και εγω ολα αυτα σε καταλαβαινω παρα πολυ καλα ποσο πολυ πονας.Πρεπει να εισαι δυνατη. Σε περιπτωση που δεν κανεις αποξυση θα μπορεσεις να ξανα προσπαθησεις ξανα,και θα δεις οτι του χρονου τετοιο καιρο θα μας λες για το μωρακι σου!

Δημοσίευση

Εύχομαι όλα να πάνε (όσο γίνεται) καλά.. Λυπάμαι πολύ που βιώνεις ξανά κάτι τέτοιο. Σου εύχομαι να είναι το τελευταίο άσχημο γεγονός και από δω και πέρα να πάνε όλα όπως τα θες και να έχεις μόνο χαρές..

Δημοσίευση

κοριτσαρες μου,καλα ειμαι ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση σας!απεβαλλα μονη μου,δεν με καθαρισε,σημερα μου ηρθε η 1 περιοδος και ξανα απο την αρχη!τις προσευχες σας γιατι πιστευω σ΄αυτες!σας ευχαριστω να΄στε ολες καλα!

Δημοσίευση

vaster σε καταλαβαινω ετσι ακριβως εχασα και εγω το πρωτο νινακι μου μην το βαζεις κατω. ειναι μεγαλος ο πονο σου τωρα αλλα απο εμπειρια δικια μου σου λεω να μην τα παρατησεις εμεις οι γυναικες εχουμε δυναμη να αντεξουμε πολλα ,αυτο θα το λεω και θα το ξανα λεω συνεχεια. λυπαμαι

Δημοσίευση

μπορω να κανω και κατι αλλο περα απο υπομονη;οχι.απλα φοβαμαι μηπως χασω και τριτο....αλλος αποφασιζει.τις προσευχες σας,γιατι οι δικες μου δεν επιασαν....ραφαελ ευχαριστω,ολες σας ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου την ταλαιπωρη.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...