Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν μιαμιση ώρα ο μπουμπούκος έκανε εμετούς τρεις. Οπως σας είπα αρρωστήσαμε και παίρνουμε αντιβίωση. Τις μέρες που δεν ήταν καλά δεν μου πολυέπινε το γάλα και έτσι μου ελλατώθηκε πάρα πολύ. Όταν πήραμε τηναντιβίωση μας άνοιξε η όρεξη αλλά το γάλα είχε μειωθεί πάρα πολύ απο ότι είδα σημερα το πρωί. Τρεις μέρες τώρα θηλάζει ασταμάτητα και όλο γκρινιάζει. Είπα κι εγώ η καλή σου, το παιδι πεινά (να σημειώσω ότι δεν πήραμε πολύ βάρος και η γιατρός μας έβαλε να κάνουμε εξετάσεις για ουρολοίμοξη) . Του δίνω λοιπόν το απόγευμα γάλα και πραγματικά πεινούσε πολύ και είπιε δύο φορές από 90 ξένο. Εγώ άρχισα να βγάζω με το θήλαστρο για να αυξηθεί η παραγωγή. Τώρα η γιατρός μουείπε να μην το ταισω για 1,5 ώρα και μετά λίγο λίγο χαμομήλη .Σας αφήνω γιατί κλαίεει

Δημοσίευση

φφφ απιστευτοι ειναι οι παιδιατροι , δεν τους πιανεις πουθενα ... οι ανοησιες ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια !

Που το ξερεις οτι σου ελατωθηκε το γάλα ? Αντε και σου ελατώθηκε γιατι τωρα δεν αφηνει το μωρο να θηλάσει οσο θέλει αλλα του δινεις ξένο ?

Κανεις δεν μπορει καλυτερα να αυξησει την παραγωγή σου απο το μωρο ! Τι το θελεις το θηλαστρο ?

Ο παιδιατρος ειδε που δεν πηρε βαρος , αλλα δεν σε αφηνει να το θηλάζεις οποτε πεινα το μωρο και να του δινεις χαμομήλια ... Το βαρος απο τον αερα ή απο το χαμομήλι θα το παρει ?

Το μωρο σου ήταν αρρωστο και το στηθος σου το βοηθά να αναρώσει με τον καλυτερο τροπο ! Το ξενο γαλα σιγουρα θα του πεσει βαρυ στο στομαχάκι του ... Τους εμετους μετα το ξενο γάλα τους εκανε ?

Δημοσίευση

Λόλα βάζε τον μικρούλη σου συνέχεια στο στήθος ακόμα και όλη τη μέρα τώρα που είναι αρρωστούλης έχει ανάγκη και απο το γάλα σου και απο τη μυρωδιά σου. Ήξερα πως συνιστούν χαμομήλι στους κολικούς - εγώ προσωπικά δεν της έδωσα ποτε - αλλά τώρα γιατί? Τι είναι ενήλικας? Μόνο το γαλατάκι σου θα το βοηθήσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του

Δημοσίευση

το καλυτερο φαρμακο για ολα ειναι της μαμας το γαλα.και οσο θα το βαζεις στο στηθος σου θα εχεις παραγωγη.ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να κανεις στο μωρο σου.ευτυχως ειχα καλο παιδιατρο και μου ελεγε μεχρι να αρχισει το μωρο κουταλι μονο γαλα απο το στηθος.ουτε νερο,ουτε τσαι.

Δημοσίευση

Προσπάθησε να το βάζεις στο στήθος σου όσο συχνότερα γίνεται. Όταν υπάρχει ζήτηση, υπάρχει και προσφορά. Όσον αφορά το χαμομήλι, εμένα ο παιδίατρος μου είχε απαγορεύσει να δίνω στα μωρά μου τσάι, νερό ή χαμομήλι για όσο καιρό τα θήλαζα γιατί, όπως μου είχε πει, προκαλούν σύγχυση στο βρέφος και αντικαθιστούν ένα γεύμα θηλασμού γεμάτο θερμίδες με υγρά χωρίς καμία θρεπτική αξία.

Δημοσίευση

Ειδικά τώρα χρειάζεται το μωρό το γάλα σου αλλά και το στήθος σου!!!

Το γάλα σου είναι πλούσιο σε αντισώματα και θα το βοηθήσουν να παλέψει τον ιό. Είναι πλούσιο σε θερμίδες και θα το βοηθήσουν να πάρει και βάρος για να ησυχάσει και η καημένη η παιδίατρος!!!!

Το στήθος και η αγκαλιά σου θα το παρηγορήσουν και θα το καθησυχάσουν.

Αν είναι δυνατόν, ειδικά τώρα, να σου λέει ότι πρέπει να του αρνείσαι αυτά τα πράγματα!

Δύο φορές ανέβηκε πυρετός στο γιό μου. Δεν χρειάστηκε ούτε ντεπόν. Θήλαζε συνεχώς όμως!! Δεν έπινε χαμομήλια!!! Τόσο δα στομαχάκι έχουν, αν τους το γεμίζουμε με άλλα υγρά πώς θα πιουν γάλα, θα χάσουν πολύτιμα γεύματα Το γάλα σου είναι φάρμακο, τροφή και παρηγοριά! :)

Δημοσίευση

Όχι κορίτσια δεν μου είπε να του δίνω συνέχεια χαμομήλι αλλά μόνο για δυο ώρες και λίγο λίγο με τη σύριγγα καθε 5 λεπτά για να μην ερεθιστεί πάλι το στομαχάκι και κάνει εμετούς και τρέχουμε στο νοσοκομείο με 5 μηνών μωρο. Μετά όλη τη νύχτα τη βγάλαμε αγκαλίτσα πάλι να θηλάζουμε ξαπλωτοί (δε μου λέτε θα ξεκολάει αργότερα από το κρεβάτι μου αυτός ο μικρός ή θα κοιμάμε με δύο άντρες;) ;)

Πάντως για το θήλαστρο έχω ενστάσεις , γιατί σε αυτό το μωρό όπως σας είχα γράψει έκανα επαναγαλακτισμό όπως έλεγε η κυρία Παπαδήμα και αυτό με θήλαστρο. Φυσικά και βάζω το μικρό συνέχεια όποτε θέλει στο στήθος, αλλά κουράζεταικαι αποκοιμιέται και στεναχωριέται . Ενώ το θήλαστρο μου είναι ακούραστο. Από χθες έβγαλά 6 φορές (ανάμεσα στα μισάωρα των θη΄λασμών) και σήμερα είδα διαφορά.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, και πιο πολύ που έχω κάπου να τα πω.

Δημοσίευση

Λολα μου εμεις πινουμε χαμομιλη- οχι το Milupa αλλά φυσικό χαμομίλη, μονο οταν εχει ερεθησμενο λαιμο απο τα μικροβια, βαζει τα παντα στο στωμα- δεν μπορω να αποστειρωσω ολο το σπιτι. Τιποτα δεν μπορει να ηρεμησει το στομαχακι του απο το γαλα σου. Ειδικά οταν ειναι αρρωστα τα μβρα χρειάζονται το γαλα σου. ΑΚομα και αν εκανες μεικτη διατροφη, σε περιπτωσεις κρυολογηματος μονο γαλα της μαμας.

Περαν τουτου μην ανισηχεις, θα ξεκολησει μια χαρα απο το κρεβατι σου. Και εγω τον παιρνω μαζι μου την νυχτα για να φαει η να ηρεμησει και μετα απο καποια ωρα αρχηζει να κλωτσαει και να κουναει τα χερια του και τον παω στο κρεβατι του. Μαλλον μας βαρεθηκε και δεν θελει την παρεα μας. Χιχιχιχι

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...