Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κορίτσι μου συγχαρητήρια και πάλι, η πρώτη φορά της καρδούλας είναι (για μένα) μία από τις πιό σημαντικές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης..μην ξεχάσεις να μας πείς τα νέα μόλις την ακούσεις!

Δημοσίευση

Ρουμπελιτσα μου για ακομη μια φορα συγχαρητηρια κοπελα μου.

Το μωγιο σας θα ερθει σε λιγους μηνες στη ζωη, και θα σας

γεμισει ευτυχια.

Να χαρεις οσο μπορεις την εγκυμοσυνη σου,και να εισαι χαλαρη...

Σου στελνω πολλα φιλακια και μια μικρη αγκαλιτσα απ' την μπεμπουλα μας.

:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

Τελικα ολα οκ! ενα :woohoo: (μωγιο) ε? με το καλο κοπελα μου να ακουσετε και την καρδουλα και να εχεις μια ηρεμη και ομορφη εγκυμοσυνη .ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ :woohoo: και δωσε και ενα χαδακι στο μωγιο σου ;) :laugh: :silly:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο σας κοριτσι μου βλεπω εχετε μπει σε προγραμμα εσεις. Εγω τωρα προσπαθω να δουλεψω λιγο θηλαστρο μηπως αυξησω την παραγωγη γιαυι βλεπω αποτελεσμα. Ομως μαλλον πρεπει να προσεξω λιγο τη διατροφη μ γιατι χθες προχθες π εφαγα φασολακια μαλλον τον ενοχλησαν κι αυτον. Το χω γαιδουρησει τελειως με τη διατροφη κοριτσια. 
    • Αxου μπραβο @Maria98 περαστικα σας ολα πηγαν μια χαρα με τη μπουμπου δοξα τω Θεω. Εμεις οσο ελειπες περασαμε λιγο δυσκολα με τα μπεμπινια μας γιατι εχουν λιγο γκρινιτσα. @Diwni μου ολες τα ιδια περναμε οπως το λες και ειναι πολυ ενθαρρυντικο αυτο ειδικα για τις πρωταρες γιατι ωρες ωρες απελπιζομαι. Παντως ρε κοριτσια αλλαζει πολυ γρηγορα το μωρο και εμφανισιακα αλλα και στη συμπεριφορα, το κλαμα κλπ. Του παιρνω το μπιμπερο για να τον ρεψω ενδιαμεσα στο γευμα και παταει κλαματα σαν να μου λεει μη με κοβεις πταν τρωω βλαμμενη🤣. 
    • Αχ τώρα το είδα. Κι εγώ μετά από βιοχημική είχε αλλάξει ο επόμενος κύκλος μου. Άρα μπορεί να ήταν αυτό, μπορεί και εγκυμοσύνη με καθυστερημένη σύλληψη. Τι έγινε τελικά;
    • Εγώ το βλέπω για θετικό πάντως σίγουρα θα δείξει καλύτερα σε 1-2 μέρες αλλά πιστεύω πως είναι + αν και δεν έχω δοκιμάσει τα one step  Περιμένουμε το επόμενο με αγωνία ! 🥰
    • Ρε σεις κατατοπιστε με λίγο, στα 3 σε 1, ένα είναι το καρότσι, ένα είναι το κάθισμα για το αυτοκίνητο (με το οποίο το παίρνουμε από την κλινική μετά τη γέννα;) και ένα είναι η καλαθουνα που μπαίνει στο καρότσι από νεογέννητο μέχρι 6 μηνών περίπου; Χωρίς την καλαθουνα αυτή όμως το μωρό πώς θα μπει νεογέννητο στο καρότσι;   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...