Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Εδω και λίγο διάστημα που ξεκινήσαμε τα φαγητά όλα μας τα ρουχαλάκια είναι γεμάτα με αποτυπώματα, καθώς και οι σαλιάρες. Δεν φεύγουν με τίποτα τα βάζω σήμερα στους 50 βαθμούς με υγρό και σκόνη πληντυρίου (βρεφική) μπας και καθαρίσουν αλλά τίποτε. Εσείς τι κάνετε? Καμιά συμβουλή γιατί κυκλοφορούμε σαν τα μικρά γουρουνάκια?

Δημοσίευση

SAKOULINA εγω τα έπλενα κατευθείαν στο χερι ετσι ωστε να μην στεγνώνει ο λεκές επάνω. Μετα τα εβαζα κανονικα στο πλυντήριο. Υπαρχουν σαλιαρες υφασματινες που ειναι σαν μπλουζάκια. Μηπως σε βολέψουν αυτές? Στην αρχη και εγω ειχα πολλα ρουχα με λεκεδες αλλα το μονο που με εσωσε ηταν που τα έπλενα επι τοπου με λιγο απορρυπαντικό.

Δημοσίευση

Σακουλίνα εμενα οι λεκέδες απο φρουτοκρεμα δεν βγαινουν με τιποτα!!!!ειχα βαλει και σχετικο θεμα εδω..παντως η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να του βαζεις πλαστικες σαλιαρες ειναι πολυ βολικές!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
    • Μην αγχώνεσαι καλέ.. Ακόμα και covid να είναι το πιθανότερο είναι ότι θα το περάσεις πολύ ελαφριά πλέον.. 
    • Έτσι ακριβώς!! Αγοράζουμε φουλ..χαχα!! Καλά να είναι τα ζουζούνια μας!!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...