Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ψάχνω θετικά μηνύματα!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

μέλος του forum κι εγώ αλλά όχι πολύ τακτικό, θέλω τη στήριξή σας στο εξής;

Προσπαθούμε εδώ και 7 μήνες, ανεπιτυχώς. Είμαι 30 ετών, ο άντρας μου 36. Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών, χωρίς γυναικολογικά προβλήματα, με ωορρηξία στη μέση του κύκλου μου κάθε μήνα (το έχω τσεκάρει και με το γιατρό μου). Κάναμε και σπερμοδιάγραμμα, όλα πολύ καλά (ποσότητα, κινητικότητα).

Δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα σε πιο λεπτομερείς εξετάσεις σε μένα αλλά σκέφτομαι ότι ίσως ακόμα είναι νωρίς. Έχω αγχωθεί πια πολύ (από την αρχή βέβαια ήμουν αγχωμένη) και ξέρω πως δεν είναι καλό αλλά πιστέψτε με από τότε που προσπαθώ έχουν συλλάβει τουλάχιστον 5 φίλες και γνωστές και όλες στον 1ο, 2ο ή το πολύ 3ο μήνα προσπαθειών, οπότε πώς να μην σκέφτομαι ότι κάτι δεν πάει καλά! (είμαι και φύσει απαισιόδοξη η αλήθεια είναι!)

Θέλω τα μηνύματα όσων τα κατάφεραν φυσιολογικά και χωρίς να υπάρχουν προβλήματα προσπαθώντας πάνω από 7 μήνες μέχρι και πάνω από 1 χρόνο... γιατί έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όσοι προσπαθούν πάνω από 6 μήνες μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει και αργά ή γρήγορα καταλήγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης.

Σας παρακαλώ όσες έχετε αυτή την εμπειρία και τα καταφέρατε μετά από πολύμηνη προσπάθεια, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, στείλτε μου τα μηνύματά σας... θα μου δώσουν πολύ δύναμη!

Σας ευχαριστώ!

Εύχομαι σε όλες αυτό που επιθυμούν το συντομότερο και ΥΓΕΙΑ!

Φιλιά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ θα σου ευχηθώ μόνο καλή επιτυχία στις προσπάθειες σου!!! Ο επιμένων νικά!!!!!!!! Μην επηρεάζεσαι από τους γύρω σου, άστους να κάνουν παιδιά, εσύ θα κοιτάς μόνο την ζωή σου ... εγώ αν και προσπαθούμε 1,5 χρόνο εντατικά, σε φίλους και γνωστούς ακόμα λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το θέμα παιδί ... τι θέλω να πω με αυτό, μπορεί να λένε ότι τα κατάφεραν με την πρώτη άντε δεύτερη προσπάθεια, η αλήθεια όμως μπορεί να είναι άλλη από αυτήν που λένε στον κόσμο ... γι' αυτό μην απογοητεύεσαι!!!!!!! Καλή τύχηηηηηηηηη

Γεια σου Ελευθερία! :)

Ξέρεις τι είχα διαβάσει κάποτε στο περιοδικό Vita (γνωστό περιοδικό με θέματα υγείας, διατροφής κλπ);;;

Ότι ένα ζευγάρι, χωρίς κανένα πρόβλημα, με 20 επαφές το μήνα (!!), πετυχαίνει εγκυμοσύνη κατά μέσο όρο στους 8 μήνες!!!! Τι σημαίνει αυτό; Ότι άλλες μένουν έγκυες τον πρώτο μήνα κι άλλες μετά από 2 χρόνια!!!

Και φαντάσου, με 20 επαφές εεε;;;!! Ουσιαστικά σχεδόν κάθε μέρα, εκτός από τις μέρες της περιόδου κι άντε άλλες 2-3!!

Σκέψου και κάτι άλλο: πολλές μένουν εύκολα έγκυες, αλλά μετά έχουν άλλα προβλήματα (αποβολές, παλίνδρομες κλπ). Σ'αυτήν την κατηγορία ανήκω εγώ. 2 φορές έγκυος πανεύκολα, αλλά μωρό;; Θέλω να πω, εντάξει, ωραία είναι να'ρχεται εύκολα και γρήγορα μια εγκυμοσύνη και να μην περνάς την απογοήτευση της περιόδου για πολύ καιρό. Αλλά πιο σημαντικό από το πόσο γρήγορα θα'ρθει, είναι το να έρθει και να μείνει...

Δε θα σου πω κάτι καινούριο: πρέπει να αποβάλλεις το άγχος σου.

Αλλά θα σου πω το εξής: το άγχος επηρεάζει την ωορρηξία μας. Υπάρχει ολόκληρος μηχανισμός πίσω από αυτό - μου το'χει εξηγήσει ο γυναικολόγος μου - αν θες στο αναλύω αργότερα.

Η ουσία είναι ότι το άγχος "μποϊκοτάρει" τις προσπάθειές μας. Γι'αυτό και τόσες κοπέλες, κουρασμένες, τσαντισμένες από τις απογοητεύσεις, μόλις πουν ότι "τέρμα, δεν ξαναπροσπαθώ, το ξεχνάω" μετά από πολύ λίγο μένουν έγκυες! Εδώ στο mammy θα βρεις άπειρα τέτοια παραδείγματα. Το πιο πρόσφατο που μου έρχεται στο μυαλό είναι της φίλης μας της Alcost.

Ξέχνα για λίγο το ότι προσπαθείτε για παιδί. Κάντε αγκαλίτσες με τον αντρούλη σου μόνο για σας, για να περνάτε καλά και τίποτε άλλο. Χωρίς να κοιτάτε ημερολόγια, θερμοκρασίες και δεν ξέρω γω τι άλλο.

Την ίδια συνταγή "συνταγή" είχα πει και στην Δήμητρα23 (αν θυμάμαι καλά τον αριθμό :P ). Με άκουσε και τον επόμενο μήνα έμεινε έγκυος!! :woohoo:

Ελπίζω να με ακούσεις κι εσύ και σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!!! ;):)

Φιλάκια! :)

Εμεις προσπαθουσαμε απο τον Ιουνιο του 2007 για να μεινω εγγυος τον Σεπτεμβριο του 2008. Δεν αγχονομασταν, καναμε ερωτα οποτε θελαμε και οπως θελαμε και δεν καναμε απολυτως καμια εξεταση. Στην αρχη ειχα λιγο αγχος αλλά μετα ειπα αν ειναι να ερθει θα ερθει αλλιως θα προσπερασει!!!!

Εσεις αρχησατε με το οτι εχετε προβλημα - που δεν εχετε!!! Χαλαρωσε καντε ερωτα για τον ερωτα και οχι για το παιδι!!

Μην αγχώνεσαι, οι εφτά μήνες είναι μικρό διάστημα!

Εγώ ρώτησα τις προάλλες το γιατρό μου και μου είπε ότι στα δύο χρόνια αρχίζουμε να αγχωνόμαστε!

Υπάρχουν περιπτώσεις ζευγαριών που προσπαθούσαν για δέκα χρόνια και έκαναν παιδί φυσιολογικά!

Το σημαντικότερο είναι η αποβολή του άγχους!!!!!!!!! Μπορεί να προσπαθείς 100 χρόνια (λέμε τώρα) και ενώ είστε και οι δύο υγιέστατοι, όλες οι προσπάθειες να αποτυγχάνουν λόγω άγχους!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...