Μετάβαση σε περιεχόμενο

Περιβαλλον-Είναι απίστευτο!

Αννιτα

Recommended Posts

Και εγω κανω ανακυκλωση απο γυαλι και χαρτι. Καθε βδομαδα περνουν καποιοι απο τον δημο και τα περνουνε. Ολοι μπορουμε να το κανουμε αυτο και να το μαθουμε και στα παιδια μας φυσικα! Οπως ειπε και η SANDY καποιοι αχρηστοι πετανε τα σκουπιδια στους μπλε καδους, για αυτους κανονικα πρεπει να υπερχει προστημο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και εγω κανω ανακυκλωση απο γυαλι και χαρτι. Καθε βδομαδα περνουν καποιοι απο τον δημο και τα περνουνε. Ολοι μπορουμε να το κανουμε αυτο και να το μαθουμε και στα παιδια μας φυσικα! Οπως ειπε και η SANDY καποιοι αχρηστοι πετανε τα σκουπιδια στους μπλε καδους, για αυτους κανονικα πρεπει να υπερχει προστημο!

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσα πράγματα μπορούν να ανακυκλωθούν. Τα πράγματα που πετάω στους μπλε κάδους είναι πολύ περισσότερα από τα υπόλοιπα σκουπίδια. Απλά εύχομαι να ανακυκλώνονται πραγματικά και να μην καταλήγουν κα αυτά στην χωματερή!:(

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πόσα πράγματα μπορούν να ανακυκλωθούν. Τα πράγματα που πετάω στους μπλε κάδους είναι πολύ περισσότερα από τα υπόλοιπα σκουπίδια. Απλά εύχομαι να ανακυκλώνονται πραγματικά και να μην καταλήγουν κα αυτά στην χωματερή!:(

lena δεν εχω εχω λογια για το βιντεο δυστυχως μαλλον λεει την αληθεια κ δυστυχως ειμαστε πολυ λιγες(σε αριθμο)που καταλαβαινουμε κ προσπαθουμε να κανουμε κατι,εστω αυτο που μας φαινεται ασήμαντο.Θελουμε το καλύτερο για μας κ τα παιδια μας κ όμως δεν κάνουμε ούτε το ελάχιστο για να το εξασφαλίσουμε.Κ ρώταω θα εκάνε καποια απο έμας κάτι για που θα μολυνε την παροχη του νερού στο σπιτι?Θα αφηνε βρωμιες στο νεροχύτη?Θα γέμιζε το μπαλκόνι με σκουπίδια καλοκαιριατικα?Νομίζω πως οχι.Κομώς το κάνουμε στη γειτονια μας,στην πολη μας κ τελικα θα φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο.Ας είμαστε αισιοδοξες.Οσες κοπέλες εχουν ιδεες για την προστασια της γης ας τις πουν εδω

lena δεν εχω εχω λογια για το βιντεο δυστυχως μαλλον λεει την αληθεια κ δυστυχως ειμαστε πολυ λιγες(σε αριθμο)που καταλαβαινουμε κ προσπαθουμε να κανουμε κατι,εστω αυτο που μας φαινεται ασήμαντο.Θελουμε το καλύτερο για μας κ τα παιδια μας κ όμως δεν κάνουμε ούτε το ελάχιστο για να το εξασφαλίσουμε.Κ ρώταω θα εκάνε καποια απο έμας κάτι για που θα μολυνε την παροχη του νερού στο σπιτι?Θα αφηνε βρωμιες στο νεροχύτη?Θα γέμιζε το μπαλκόνι με σκουπίδια καλοκαιριατικα?Νομίζω πως οχι.Κομώς το κάνουμε στη γειτονια μας,στην πολη μας κ τελικα θα φτασουν τα πραγματα στο απροχωρητο.Ας είμαστε αισιοδοξες.Οσες κοπέλες εχουν ιδεες για την προστασια της γης ας τις πουν εδω

Απίστευτο το video Lena. Το έχω λάβει και εγώ πιο παλιά σε e-mail και πραγματικά συγκλονίστηκα.

Όσο για την ανακύκλωση προσπαθούμε και εμείς και κάνουμε. Είναι όντως πιο πολλά τα "χρήσιμα" σκουπίδια που ανακυκλώνονται από εκείνα πού είναι άχρηστα.

Επίσης έχουμε αλλάξει όλες τις κοινές λάμπες με οικονομικές.

Και επίσης δεν αφήνουμε τίποτα αναμμένο που να σπαταλάει ρεύμα όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

Αιρ- κοντίσιον όσο αντέχουμε(ζούμε επαρχεία) δεν έχουμε ακόμα και ελπίζω να μην το χρειαστούμε.

Πολλά περνάν απ' το χέρι μας καθημερινά που μπορούμε να κάνουμε. αλλά βρε κορίτσια η σκληρή αλήθεια είναι, ότι είναι τόσο μεγάλη η μόλυνση από βιοτεχνίες και βιομηχανίες που δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί με τις αυθαιρεσίες που γίνονται και πρώτα και καλύτερα στην Ελλάδα!

Αν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για αυτό πολύ ευχαρίστως να το έκανα!

Απίστευτο το video Lena. Το έχω λάβει και εγώ πιο παλιά σε e-mail και πραγματικά συγκλονίστηκα.

Όσο για την ανακύκλωση προσπαθούμε και εμείς και κάνουμε. Είναι όντως πιο πολλά τα "χρήσιμα" σκουπίδια που ανακυκλώνονται από εκείνα πού είναι άχρηστα.

Και επίσης δεν αφήνουμε τίποτα αναμμένο που να σπαταλάει ρεύμα όταν δεν το χρησιμοποιούμε.

Αιρ- κοντίσιον όσο αντέχουμε(ζούμε επαρχεία) δεν έχουμε ακόμα και ελπίζω να μην το χρειαστούμε.

Πολλά περνάν απ' το χέρι μας καθημερινά που μπορούμε να κάνουμε. αλλά βρε κορίτσια η σκληρή αλήθεια είναι, ότι είναι τόσο μεγάλη η μόλυνση από βιοτεχνίες και βιομηχανίες που δεν μπορούμε να το φανταστούμε. Πολλές φορές έχω απογοητευτεί με τις αυθαιρεσίες που γίνονται και πρώτα και καλύτερα στην Ελλάδα!

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κοριτσάκι μου.. κουράγιο.. καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου... Σου στέλνω όλη μου τη θετική ενέργεια να είναι όλα τέλεια Παναγίτσα μου!!!🙏🙏🙏🙏🙏 Έχεις την αγάπη μου!! 🤗❤️❤️❤️❤️ Και αν χρειάζεται να κλάψεις να το κάνεις να ηρεμήσει η ψυχούλα σου.. δε βοηθάει πουθενά να τα κρατάς μέσα σου... Περιμένουμε νέα!!!! 🤞🤞🤞
    • Ααααχ κορίτσι μου πόσο δίκιο έχεις...και εγώ πολλές φορές λέω ότι θα ήθελα σύντομα 2ο αλλά μετά σκέφτομαι "και τι θα κάνεις κούκλα μου" που χωρίς να δουλεύουμε και οι δύο δε βγαίνει με τίποτα και βοήθεια δεν εχω..Μακάρι να μπορούσαμε να στηρίξουμε την οικογένειά μας μόνο στη δουλειά του συζύγου αλλά δυστυχώς δε γίνεται!!! Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και θα βρεθούν οι λύσεις 🩵🩵🤗🤗🧿🧿
    • Συμφωνώ με την @Elk δεν υπάρχει ιδανική ηλικία για το δεύτερο! Είναι ανάλογα με τις καταστάσεις ..εγώ ας πούμε θα ήθελα κι άλλο ένα παιδάκι αλλά έχω θέμα και με τη δουλειά...θα κάτσω τώρα κοντά δύο χρόνια με άδειες δεν μπορώ να γυρίσω μετά και να ξαναμεινω έγκυος ..θα πρέπει να κάτσω κάνα χρόνο στη δουλειά και πάει λέγοντας..εν τω μεταξύ και χώρις δουλειά δε γίνεται οπότε..θες και άτομο να στα κρατάει οπωσδήποτε και σταθμό που θα τον στείλω πρέπει να ναι και κάποιος άλλος γιατί θ αρρωσταίνει συνέχεια..είναι δύσκολο κοριτσιαααααα...πολύ δυσκολο
    • Κορίτσια έχει λίγες βδομάδες που με ενοχλούσε λίγο το δόντι πίσω πίσω και ειδικά στο βούρτσισμα πονάει πολύ το ούλο. Δεν είναι πρισμένο, δεν είναι κόκκινο αλλά βλέποντας το στο καθρέφτη βλέπω έχει μαυρίσει λίγο στην άκρη ψηλά το ένα δόντι εκεί στο όριο με το ούλο .. τι στο καλό είναι αυτό λέτε να παίζει ρόλο η εγκυμοσύνη; έχει τύχει σε καμία σας; Δευτέρα θα κλείσω ένα ραντεβού πάντως στο οδοντιατρείο!! πφφφφ!!!
    • Εχετε δίκιο κορίτσι είναι λογική αντίδραση πλεον να μην μπορείτε να χαρείτε σε ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης εύχομαι όμως αυτήν την φορά να σας έρθει αυτήν η χαρά! και εγώ στην θέση σου θα περίμενα για την χοριακη  περαστικά του εντάξει είναι και ζόρικη επέμβαση δεν έχω κάνει αλλά έχω ακούσει από άλλα άτομα πως και η αποθεραπεία είναι δύσκολη.. Εντάξει εσύ που γέννησες φυσιολογικά και δεν ήταν και εύκολη γέννα από όσο θυμάμαι σε ταλαιπώρησε αλλά είσαι δυνατή  💪  Γενικά οι άντρες με το θέμα γέννας εγκυμοσύνης πολλά δεν θα άντεχαν πιστεύω 😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...