Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΜΙΛΙΝΑ ΜΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ

ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ

ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΩ ΘΑΡΡΟΣ Κ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ

ΕΣΑΣ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Αφού εχεις τον αντρα σου με το μερος σου...αστηνα να τραγουδαι...που θα παει θα βαρεθει. Μη δινεις σημασια. Ξερω ειναι δυσκολο. Και εγω μερικες φορες θαλλω να πω στη δικια μου μερικά γαλλικα περιοχης Βαρδαριου αλλα λεω απο μεσα μου υπομονη Χρυσα...δεν πεσεις στο επιπεδο της...θακανεις αυτο που ξερεις και αστηνα να βραζει στο ζουμι της...

Δημοσίευση

Άσε, μασρορακι, πήγα χτες στα γενέθλια της κόρης του ξάδελφού μου. Ε, μιλάμε, όλοι μας ρωτούσαν τι κάνουμε και ούτε κουβέντα για παιδί κ.λπ., κι ο ξάδελφος ξεσκίστηκε. "Άντε, είναι η σειρά σας", "θα σας δούμε στην κλινική", "άντε, βάλτε μπρος" και τα λοιπά, και τα λοιπά, και τα λοιπά...

Τι να του πεις; Ευτυχώς μόνο στα γενέθλια του παιδιού του βρισκόμαστε, και το πολύ-πολύ, αν περάσω απ' το μαγαζί τους να πάρω κάτι, και τύχει να είναι εκεί!

Δημοσίευση

Ναι ναι βαλτε μπρος...λες κανε οπισθεν...η εχετε ξεχασει πως γινετε...η κανεις δεν σας εδωσε οδηγιες χρησης...και ακόμα θα σας κανουν και προγραμμα για το ποιες μερες και στασεις ειναι η καλυτερες για αγοι η κοριστι. Βρε δε μας παρατε λεω γω. ανυποφοροι ολοι τους!!!!

Δημοσίευση

μασρορακι έγραψε:

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ?????????????

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ

ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ????????

ΟΧΙ!!!! Φυσικά και δεν πρόκειται να το καταλάβουν. Οι άντρες μας θα είναι πάντα τα αγοράκια τους. Απλά πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε μαζί τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέτοντας όμως όρια για να αποφεύγουμε εντάσεις και συγκρούσεις που μόνο κακό θα μας κάνουν.

Δημοσίευση

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΟΥΝ????????

ΛΕΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ

ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΜΑΤΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δημοσίευση

Η κατάστασή σου μου θυμίζει την περίπτωση της συνυφάδας μου η οποία είναι παντρεμένη 4 χρόνια περισσότερα από εμάς και εμείς κάναμε αμέσως δυο παιδάκια και αυτοί αργήσανε. Η πεθερά μας ότι γιατροσόφι άκουγε-ήξερε τους το εφάρμοζε....η κοπέλα είχε φρικάρει! :blink:

Την είχαν αγχώσει πολύ χωρίς λόγω και έτρεχαν από γιατρό σε γιατρό επί 4 χρόνια περίπου, ώσπου ύστερα από 2 ή 3 σπερματευχύσεις, 1 εξωσωματική και διάφορες άλλες θεραπείες μένει έγκυος φυσιολογικά και ησυχάζουμε όλοι και πολύ περισσότερο εκείνη.

Ας προσπαθίσει ο άντρας σου να βάλει ένα όριο στην συμπεριφορά της και κομμένες οι συζητήσεις περί εγκυμοσύνης....

Δημοσίευση

ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ?????ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΕΣ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ?????ΕΜΕΝΑ ΜΟΥΡΧΕΤΕ ΑΠΡΟΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΝΑΝΑΙ.....ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΝΩ????ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΞΙΩΘΗΚΕ ΝΑ ΡΘΡΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΠΟΥ ΜΑΙ ΣΑ ΦΥΛΑΚΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΗΡΘΕ.....ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Δημοσίευση

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΡΩΤΟΥΣΕ ΛΕΓΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΩΡΟ??? ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!!! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΜΩΣ ΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΑΑΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΚΑΡΦΟΤΟ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΦΤΑΙΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΩ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΘΕΡΕΣ!!! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ. ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΡΑΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΟΚΟ ΟΠΟΤΕ ΤΗΣ ΤΗ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΛΙΩΣ!!!!

Δημοσίευση

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ...ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΞΩ ΒΓΑΙΝΕΙΣ????ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΔΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΔΕ ΕΙΝΑΙ????Η ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ.....Ε ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΤΙ ΝΑ πω?παντωσ ειναι ασχημο στο σπιτι σου ναμην αισθανεσαι ανετα...ασε που δεν ερχεται να δει τι κανω εγω να πει κατσε ρε νυφη να πιουμε ενα καφε να πεισ τα δικα σου.....τιποτε καθετε παιρνει το μωρο θελει να το ταισει κιολασ και με το που θα κοιμηθει το επομενο δευτερολεπτο εξαφανιζεται γιατι δηθεν εχει δουλειεσ>>>>ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΘΩ???

Δημοσίευση

ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 10 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΒΓΑΖΩΩΩ ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΡΜΑΝΕΕ ΕΠΑΜΩ ΚΑΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ......ΟΠΟΤΕ ΠΑΡΕΞΗΓΙΟΥΝΤΑΙ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΔΥΚΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΖΩ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαι 10 ακριβώς, αν και σήμερα στον υπέρηχο βγήκε 10+6, μια εβδομάδα μεγαλύτερο (που αποκλείεται να είμαι τόσο, με δύο επαφές εκείνο το μήνα, δεν βγαίνουν οι μέρες 😅)
    • Γεια σας κορίτσια και καλή χρονιά!!! Ρε @ditaki θα μας τρελάνεις??? Αν κατάλαβα καλά είσαι έγκυος??? 🤩🤪🤗 Συγχαρητήρια!!  @Raf123 μπράβο σας κορίτσια μου πάρα πολύ χαίρομαι!!! Έτσι σούπερ να τα πατε!  Εμείς έχουμε γιατρό την Παρασκευή θα γίνει 3ων μηνών κ θα κάνουμε κ τα εμβόλια. Για πρωτοχρονιά πήγαμε οικογενειακώς και με ένα φιλικό ζευγάρι που έχουν κ αυτοί ένα μωρακι 8 μηνών,  ταξίδι στο εξωτερικό. Όλα πήγαν τέλεια απλά χάσαμε λίγο τη σειρά με τα ταισματα. Και δυστυχώς αυτό συνεχίζεται και εδώ. Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι δεν μου πίνει τα μλ που έπινε. Εκεί που ήμασταν 120-150-180 τώρα πίνει 60-80 max 110. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Αν συνεχίσει έτσι θα το συζητήσουμε με το γιατρό την Παρασκευή. Μπορεί να είναι το άλμα ανάπτυξης.  
    • Μήπως εννοεί ότι υπάρχουν διαφορετικά σκευάσματα από διαφορετικές εταιρείες, ξέρω ότι υπάρχουν εμπορικές ονομασίες στην αγορά, το mmrvax pro και priorix που είναι πιο διαδεδομένο αλλά είναι το ίδιο και τα δύο είναι mmr μόνο η εταιρεία αλλάζει. Μήπως για τη συνταγογράφηση χρειάζεται να γράψει το ακριβές σκεύασμα; Υποθέτω...
    • Μάλιστα.. Οπότε όλα καλά! Αχ αυτό με το βάρος.. έλα πες του εσύ να μείνεις έγκυος και να μην παίρνεις βάρος..χαχα!!!  Κι ο δικός μου μία φορά που του είπα οτι πονάει η μέση μου, έτσι γλυκά το είπε για το βάρος..του στυλ: "Ε πρόσεχε λιγάκι να μην βαρύνεις άλλο.." 🤣 αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ διακριτικός σε αυτό το θέμα και δεν με εχει αγχώσει καθόλου..και τα έχω τα κιλά μου.. μην νομίζεις..μάλλον το θεωρεί ανώφελο να ασχοληθεί..χαχα! Σου λέει ότι και να πω αυτή θα φάει..🤣
    • Ευχαριστούμε!!! Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν είχα και κάποιο κοντινό μας παιδάκι ηλικιακά..Η ανιψιά μου (του αδερφού μου) να φανταστείς είναι πλέον 8 χρονών..οπότε τα είχαν χαρίσει όλα. Μετά όσοι μου είπαν ήταν πιο μακρινοί.. φίλοι, γείτονες, μακρινοί συγγενείς.. ε και η αλήθεια είναι δεν ήθελα..Όχι ότι στο μέλλον το αποκλείω να πάρω και κάτι.. Ναι αλήθεια μεγάλη ότι μεγαλώνουν γρήγορα.. ήδη έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό δεν θα έχω την κοιλίτσα μου..και στεναχωριέμαι λίγο..βέβαια θα έχω τη μπουμπού μου..αλλά θα ήθελα να μείνει μικρούλα..χαχα!! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...