Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Μασρορακι γεια σου και απο μενα δεν εχω διαβασει τι σου εχουν γραψει τα αλλα κοριτσια γιατι με το που διαβασα το μηνυμα φουντωσα .

Το ποτε εσεις θα κανετε παιδακι ειναι θεμα του ζευγαριου και μονο ασε ολους τους αλλους εξω απο αυτο και την επομενη φορα που θα ακουσεις κατι σχετικο βαλτους στη θεση τους ,μηπως Θελουν να ειναι και μεσα στο σπιτι σας για να σας πουν κιολας ,συγνωμη,και σε τι σταση θα πιασετε το παιδι εεεεελεεεεεοοοοος .

Τα λεω ολα αυτα κοριτσακι μου γιατι τα εχω περασει και να εισαι σιγουρη οτι κανεις δεν θελει περισσοτερο το παιδακι αυτο εκτος απο εσας τους δυο .ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ .

Εγω ειχα φτασει στο σημειο να λεω στον ανδρα μου να πηγαινει μονος του σε κοινωνικες εκδηλωσεις π.χ.βαφτισια και του ειχα πει καταμουτρα οτι δεν θελω να ερθω γιατι θα με ρωτανε οι θειες σου ποτε θα κανουμε παιδι και τετοια και θα βρισω κανεναν του λεω καμια ωρα κανω κανω υπομονη αλλα εως ποτε δεν ξερω του λεω .(και φαντασου εγω εμεινα εγκυος μετα απο 4 χρονια γαμου )

Ενταξει ολες οι μαμαδες-πεθερες θελουν να εχουν εγγονακια το καταλαβαινω αλλα απο καποια στιγμη και επειτα γινονται πιεστικες, αναλογα βεβαια και με τον αερα που εχεις δωσει, γι αυτο την επομενη φορα που θα σου πει κατι κατσε εξηγησε της οτι δεν ειναι σωστο αυτο που κανει και το πως αισθανεσαι ,αν νομιζεις οτι ειναι ανθρωπος που θα τα καταλαβει αυτα,και φυσικα εννοειται οτι ολα θα τα εχεις συζητησει πριν με τον ανδρα σου ο οποιοςπρεπει να ταχθει με την οικογενεια του και οχι να δικαιολογησει τη "μαμα".

ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑς ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Η' ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΡΤΟΥΛΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ .

• Απαντήσεις 65
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

μασρορακι έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ

ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ

ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΘΡΟΡΟ

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ

ΜΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΟ

ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ?ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΒΩ ΕΞΥΠΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ . ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ"

ΤΟ ΝΑ ΘΕΤΕΙΣ ΟΡΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΜΟΣ .

Δημοσίευση

Μπεμπούλης, κι εμένα το ίδιο μου λέγανε, "αν δεν κάνεις τώρα, δε θα κάνεις ποτέ"!!!! Τι μαλακίες, Θεούλη μου!!!!!!!

Η πεθερά μου ευτυχώς δε ρωτάει. Καμιά φορά γκρινιάζουν του άντρα μου, σ' εμένα δεν έχουν πει ποτέ το παραμικρό. Φυσικά έχω να τους δω και από το Πάσχα του 2008, μην το ξεχνάμε αυτό!!! ;)

Δημοσίευση

Καλησπερα.

Κοπελα μου εχεις να κανεις με αδιακριτους ανθρωπους.Παντα θα εχει κατι να σου λεει, σημερα γιατι δεν κανεις παιδι, αυριο γιατι δεν κανεις δευτερο παιδι.Αν κανεις αγορι γιατι δεν εκανες κοριτσι και αντιστροφα.

Δεν αλλαζει ο ανθρωπος, και να τσακωθειτε θα ειναι χειροτερα, θα λεει μετα τον εβαλε αυτη γιατι δεν μπορει να κανει παιδι κτλ....

Μη δινεις σημασια(οσο γινεται βεβαια), και παρτην στην πλακα..Ετσι θελει δουλεμα!!

Με το καλο και ην στεναχωριεσαι!! :)

Rozi,....πλακα κανεις!! :angry:

Δημοσίευση

Καλησπερα κι'απο εμενα...!

Εμεις οταν ξεκινησαμε προσπαθειες για μωρακι δεν το ειχαμε πει σε κανεναν... αφου εμεινα εγκυος το ειπαμε μονο στους στενους συγγενεις και οι υπολοιποι το εμαθαν εν καιρο...!

Το καλυτερο που εχετε να κανετε ειναι να της πειτε οτι θα το αναβαλλετε για λιγο καιρο για να μην σας πρηζει και αφου αποβαλλετε και ολο το αγχος ξεκινηστε με την ησυχια σας... !!!

Σου ευχομαι γρηγορα ενα μωρακι...!!! :)

Δημοσίευση

σε καταλαβαίνουμε όλες νομίζω.Βέβαια η δικιά σου το παράκανε. Δυστυχώς το περιβάλλον πολλές φορές αγχώνει το ζευγάρι.Αν δεν μπορείς να την αγνοήσεις πες στον σύζυγο να επέμβει.Δεν θα τρελαθείτε εσείς αγάπη μου!!!

Δημοσίευση

θα το λεω και θα το ξαναλεω οτι ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!!!!!!

μην το σκεφτεσαι,μη μετρας μερες,θερμοκρασιες,ωορηξιες κλπ,τιποτα!!!!!κανε οτι σου αρεσει,περνα ομορφα

και τοτε θα ερθει!!!να εισαι σιγουρη!!!εκει που δεν τα περιμενεις ερχονται τα ατιμα!!!

σου το ευχομαι ολοψυχα καλη μου,συντομα να γινεις μανουλα...

α και μια συμβουλη ακομα,επειδη δεν μπορεις να ραψεις το στομα της πεθερας σου :laugh: (αν και κανονικα αυτο θα επρεπε) ,κλεισε εσυ τα αυτακια σου σε οτι λεει και να μη σε αγγιζουν καθολου οι βλακειες των τριτων!!! δεν εχουν κανενα λογο να ρωτανε και να επεμβαινουν σε κατι εντελως δικο σας!!!

Δημοσίευση

ΑΓΑΠΗΤΗ μασρορακη, ΧΑΙΡΕΤΑΙ!!! ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙ! ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ...... ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ...ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΣ? ΠΟΤΕ? ΑΥΤΗ ΘΥΜΟΤΑΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΡΙΚΑΡΑ. ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ.. ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΝΙΑΔΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΕΛΕΓΑΝ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ <ΚΑΡΠΕΡΕΣ>( ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΟΝΙΜΕΣ). ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ, ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΕΣΤΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΠΑΝΤΑ, Ε ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΩΡΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΝΕΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ, ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ? ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΩΣΟΜΑΤΙΚΗ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??? ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΜΕΤΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΣ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΣΜΟ.

μασρορακη[/b ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ Η ΑΛΛΑΞΕ ΘΕΜΑ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΕΣΥ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΠΑΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ...ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Δημοσίευση

μασρορακη ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ! ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΔΥΟ ΕΣΥ!!!!!! ΧΙ, ΧΙ! ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. ΕΜΕΙΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΝΟΥΛΑ !!!!!! :):):):) ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΕΓΩ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ! :kiss::kiss::kiss:

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΠΕΘΕΡΟΠΛΗΚΤΗ...ΧΑΧΑ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ!!!ΕΓΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ....ΖΗΛΕΥΩ ΤΡΕΛΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΤΣΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΤΠΤ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΑ ΜΑΜΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΟΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΝΥΦΗ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΗΜΟΥΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ.ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΖΑΒΟΠΕΘΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ!

Δημοσίευση

tirogaridaki έγραψε:

Το λάθος σου είναι που ξέρουν όλοι ότι προσπαθείτε για μωράκι..έπρεπε να φανταστείς πως όταν μπλέκεις πολλά άτομα σε μια κατάσταση που αφορά μονο 2, τότε όλοι αυτοί θα έχουν άποψη. Πες λοιπον στην καλή σου πεθερουλα πως απλώς δεν προσπθείτε πια γιατί έχετε άλλα σχέδια. Οι προσπάθειες τέλος!Το μόνο που σας νοιάζει πια πες της είναι να χαρείτε τη ζωή σας κτλ κτλ έχετε άλλα σχέδια και τέτοια. Και μην ξαναδώσεις σημασία σε ότι κι αν σου πει. Εσύ αν συνεχίσει και αναφέρεται σε αυτό θα της λες..<<Σας είπα..το έχουμε αφήσει στην άκρη..προφυλαγόμαστε!!>> και μην το συνεχίζεις ότι κι αν σου λέει. Άλλαζε κουβέντα. Ετσι μόνο θα το ξεκοψεις και απο δω και μπρος δε θα ξαναδώσεις αναφορά τι κάνετε στο κρεβάτι σας. Δεν τον ενδιαφέρει τον καθένα πότε εσείς θα αποφασίσετε να κάνετε παιδί!!!

Πιστευω οτι αυτη ειναι η μονη λυση..Βεβαια μετα θα σου παραπονιεται γιατι δεν προσπαθειτε για παιδι..Τοτε να της πεις οτι αυτη ειναι αποφαση του αντρα σου ..και εσυ σαν καλη συζυγος τον ακους και υποτασσεσαι στη θεληση του :laugh: :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΥΡΙΞΗ

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΠΗΡΕ ΑΕΡΑ

ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΗΡΕΜΙΣΩ

Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΡΠΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΤΟΥ Κ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ?????

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ

ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ???????????

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΠΕΘΕΡΟ ΜΟΥ(Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΦΥΣΙΚΑ Κ ΝΕΥΡΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ) ΤΟ ΟΛΟ ΣΚΗΝΙΚΟ

Κ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΣΕΙΡΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΜΑΛΩΣΑΝ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΡΕΜΑ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΑΛΛΕΣ ΒΛΑΚΙΕΣ

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??????????

ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ

Δημοσίευση

Δε συμφωνώ με τον τρόπο...γενικά δε μου αρέσει να φέρνω σε δυσκολη θέση τον άλλον και στη συγκεκριμένη περίπτωση την πεθερα σου. Θα ήταν πολύ καλύτερα αν της έλεγες εσυ η ίδια το πρόβλημα στην ίδια! Το να πει ο άντρας σου στον πεθερό σου που δεν είχε και ιδέα...σα να πρόκειται για παιδάκια και όχι δυο ενήλικες(Εσύ και η πεθερά σου) που μπορουν να κουβεντιάσουν πολιτισμένα. Γνώμη μου.Το καλό είναι ότι την ταρακουνήσατε σίγουρα και μάλλον δε θα σας ξαναενοχλήσει!!

Δημοσίευση

ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγω. Μιλούσε πολύ και έλεγε βλακείες. επίσης μιλούσε και το συγγενικό της περιβάλλον. Το δυσάρεστο ήταν ότι ο άντρας μου δεν μιλούσε, έπαθε ψυχολογικό(νόμιζε ότι έχουμε πρόβλημα χωρίς καν να προσπαθούμε για μωρό), ώσπου μια φορά το άνοιξα το ρημάδι μου και τους έκανα πλυμένους και άπλυτους. Δεν θυμαμαι καν τι είπα πάνω στα νευρα μου το μόνο που θυμάμαι είναι πως έκλεισα με την φράση "Το πότε θα κάνουμε παιδί ειναι δικο μας θέμα και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν". Μαγκωθηκε λίγο ο άντρας μου διότι ημουν απότομη αλλά βρήκαμε την ησυχία μας. Τσιμουδιά απο εκεινη την μέρα για το θέμα. Άκουσε εκει να έχουν ολοι λόγο για την ζωή μας. Βρε ουστ.Το ίδιο συνιστώ σε όλες τις φιλενάδες απο δω μεσα για να βρεότε την ησυχία σας... Φιλάκιαααα

Δημοσίευση

ΤΥΡΟΓΑΡΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ Η ΟΧΙ ΤΟ ΟΤΙ

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ Κ

ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΙΠΑΝ Κ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ

ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ

Κ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΝΤΙΔΩΡΑ Κ ΤΑ ΛΟΙΠΑ

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙ

ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ

ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ

Δημοσίευση

Πεθεροπληκτο μασρορακι μου!!!

Ξερω ποσο δυσκολοειναι αλλα εγω θα σου συνηστούσα να κανεις τη παπια. Απο το ενα αυτη θα μπαινει απο το αλλο θα βγαινει. Κάλεσε την για κανενα καφε πειτα τα σαν καλεσ φιλεναδεσ( μπλιαξ)κανε γενικα τη χαζη. Θα σκασει αο το κακο της. Ειμαι σηγουρι πως οτι κανει το κανει γιατι ξερει οτι σε ενοχλει. Αμα αδιαφορησεις και κοιτας να κανεισ τη δουλεια σου ειναι πολυ πιθανον να σταματησει να σας πρηζει. Εγω τουλαχηστον ετσι κανω...και εχω την πεθερα- αγγελο ( απο τι 7 θανασημες) Ολες οι πεθερες ειναι πανω κατω ιδιες...αμα εσυ δεν πολυασχολεισε μαζη της...οσο και να σκαει...στο κατω κατω καντε της δωρο ενα Connex χιχιχι πλακα κανω!!!

Καλο κουραγιο

Δημοσίευση

μασροράκι μην περιμένεις να καταλάβει τίποτα από μόνη της! Εσύ πρέπει να βάλεις τα όρια. Και υπάρχει τρόπος να το κάνεις χωρίς να έρθεις σε αντιπάραθεση μαζί της. Αρκεί να διατηρείς την ψυχραιμία σου κάθε φορά που θα εισέρχεται στα προσωπικά σας.

Δημοσίευση

CESILIA

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΕΦΤΑΣΑ

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ

ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ

ΤΙΠΟΤΑ

ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ

ΤΙΠΟΤΑ

Δημοσίευση

Τι τι να κάνεις??? Πέτα την πεθερά απ' το τρένο!! Απ' όπου βρεις τέλος πάντων!! :laugh:

Να μη δίνεις σημασία και να κόψεις τα πολλά πολλά με την πεθερά. Είστε νέα παιδιά, δεν χρειάζεται να έχετε τόσες επαφές πια με τα πεθερικά και ειδικά με τις φίλες της πεθεράς! Όχι κοριτσάκι μου! Προφύλαξε την οικογένειά σου και την προσωπική σας ζωή.

Όπως κατάλαβες, δεν είσαι μόνη σου σ' αυτό, το ζούμε όλες δυστυχώς! Είναι κρίμα να σας αγχώνουν τόσο πολύ! Και όσο γι' αυτό που η πεθερά σου δεν μιλάει μπροστά στον άνδρα σου...το ίδιο κάνει και η δικιά μου. Σε μένα δε λέει για μωρό αλλά λέει διάφορα άλλα και όταν μου τα λέει σιγά και κρυφά, τότε εγώ απευθύνομαι στον άνδρα μου και του λέω: "βρε μωρό μου έλα εδώ να ακούσεις την μαμά σου, έχει παράπονα η γυναίκα κι εμείς δεν έχουμε καταλάβει τίποτα...κ.λ.π."

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι κι αυτό το έχει περιορίσει αρκετά! :silly:

Σου εύχομαι να αποβάλλετε το άγχος, γιατί μόνο αυτό φταίει, να ηρεμήσετε γρήγορα και να έρθει το μωρούλι που τόσο θέλετε!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...